Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hogy mi? Szerintem te voltál itt kioktató, azt éreztetted, hogy márpedig te jobban tudod, elmagyaráztad, hogy miért is marhaság, amit én írtam, visszakérdeztél, hogy "dolgoztál már C-vel?", ugyan "miért ne lenne jó?", és leírtad, hogy "azt még gondold végig". Ezután hozzád hasonlóan én is kifejtettem a véleményem arról, amit írtál.
De bántás nem volt benne (cinizmus valóban, de nem a sértés feltett szándékával). De várj, hol volt a hozzászólásodban segítségkérés? Mert én azt nem láttam benne, hanem sajnos csak pont, hogy kioktatást. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De bántás nem volt benne (cinizmus valóban, de nem a sértés feltett szándékával). De várj, hol volt a hozzászólásodban segítségkérés? Mert én azt nem láttam benne, hanem sajnos csak pont, hogy kioktatást.