- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hogy mi? Szerintem te voltál itt kioktató, azt éreztetted, hogy márpedig te jobban tudod, elmagyaráztad, hogy miért is marhaság, amit én írtam, visszakérdeztél, hogy "dolgoztál már C-vel?", ugyan "miért ne lenne jó?", és leírtad, hogy "azt még gondold végig". Ezután hozzád hasonlóan én is kifejtettem a véleményem arról, amit írtál.
De bántás nem volt benne (cinizmus valóban, de nem a sértés feltett szándékával). De várj, hol volt a hozzászólásodban segítségkérés? Mert én azt nem láttam benne, hanem sajnos csak pont, hogy kioktatást. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De bántás nem volt benne (cinizmus valóban, de nem a sértés feltett szándékával). De várj, hol volt a hozzászólásodban segítségkérés? Mert én azt nem láttam benne, hanem sajnos csak pont, hogy kioktatást.