Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Ahogy nézem default-on van minden. Leginkább a session.auto_start volt gyanús, de amikor átállítom 0 -> 1, azonnal pampogni kezd a php, hogy a session már el van indítva, ergo session_start() tilos. Szóval az sem az, amire gondoltam.
Jelenleg olybá tűnik nekem a webszerver viselkedése, mint ami beazonosítja, hogy milyen ip:port van a küldő mögött, és amíg azt látja a küldőtől, addig egy saját jogon eldöntött session id-t rendel hozzá, amit egyáltalán nem szándékozik a kliens orrára kötni. Ez nekem valamiféle agyonóvatoskodott hekkelés védelemnek tűnik, de nem találtam olyan beállítást, ami konkrétan erről szólna, ergo nem tudom kikapcsolni.
Kicsit filozom még a session.cookie_lifetime-on is, hogy át kell-e állítanom nulláról (default), merthogy talán azért adja nekem mindig ugyan azt. Php-ban kiírom echo-val a session id-t, és látom, hogy mindig ugyan az, bármit is csinálok. Böngésző restartig nem változik meg. Tudnám, honnét a fenéből ismeri fel, hogy böngésző restart volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest