- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hívószám-hamisítás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ettől függetlenül fingom nincs, hogy mi a probléma, túl kevés dolgot tudunk a többiről, de kicsit türelmesebben kéne debuggolnod, úgy, hogy minden egyes változót kiíratsz, logolsz fájlba, rendesen debuggolod Xdebuggal vagy ilyesmi, és így tovább. Másképp soha nem fog kiderülni, és szenvedhetsz még vele napokig.
Nézd, köszi mindent, de értsd meg, ennyiből áll az egész egyelőre! nincs több megérteni való dolog. ezt az egyet akarom elérni, importáljon, nem teszi
A file neve jó, két sorral feljebb a file_put_contents-el írom fel a filet, megnéztem, létrejött, letöltöttem, rendben van, megvan, struktúra jó, mégsem importál
Átírtam fix névre, ennek ellenére, továbbra sem importál semmit
Valóban a bolt_id INT, átírtam, nem lett jó (de miért is nem dobott hibát akkor a lekérdezés?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest