Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
nem tudom, még az is elképzelhető, hogy valamiért a PDO-nál mégsem működik megfelelően prepared statementben ez a kiemelt rész:
LOAD DATA INFILE :file .......
tehát hogy nem helyettesítődik be a fájlnév, sosem próbáltam. Mindenesetre a helyedben átmenetileg egy fix fájlnevet adnék meg, olyat, ami nyugodtan felülírható egy tmp könyvtárban, és így fixálnám ezt a fájlnevet, ebbe pakolnám ki első körben a file_put_contents()-szel a tartalmat.
Az ebbe a fájlba kirakott tartalom jó egyáltalán a curl után?Még rájöttem, hogy valszeg a :bolt_id INT, tehát azt át kéne alakítani így:
$stmt->bindValue(':bolt_id', $bolt_id, PDO::PARAM_INT);
(korábban rohanva véletlenül csak stringszerűen írtam, PDO::PARAM_STR-rel)
Ettől függetlenül fingom nincs, hogy mi a probléma, túl kevés dolgot tudunk a többiről, de kicsit türelmesebben kéne debuggolnod, úgy, hogy minden egyes változót kiíratsz, logolsz fájlba, rendesen debuggolod Xdebuggal vagy ilyesmi, és így tovább. Másképp soha nem fog kiderülni, és szenvedhetsz még vele napokig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Netfone
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest