- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
Bizo28 #10657 üzenetére
Hülye kérdés, de a letöltött fájlt kicsomagoltad? Mert zip-ben jön le de azt a TV értelem szerűen nem tudja értelmezni. Illetve pendrive máshol egyébként működik? Ha mind a kettőre igen a válasz, akkor nekem nincs ötletem, mi a gond nálad.
Esetleg próbáld meg a korábban linkelt módszerrel feltenni az új SW-t.
-
lorinser
senior tag
válasz
Bizo28 #10655 üzenetére
Szia!
Mit jelent, hogy nem akar elindulni? Nem ismeri fel az usb-re másolt fájlt? Vagy felismeri de még sem indul vagy leáll hibaüzenettel?
Esetleg próbáld meg ezzel a módszerrel feltenni, hátha.
Valaki írta korábban, hogy tett már fel így SW-t, hát ha olvassa ezt most és tud neked segíteni. -
Monya78
veterán
válasz
Bizo28 #10634 üzenetére
- Pendrive fat32-re legyen formázva, letöltött zip file kitömörítve legyen tehát az autorun.upg fájl legyen rajta.
- TV-ből minden más pendrive-ot ki kell húzni.
- Menu -> Beállítás -> Szoftver beállítások -> Helyi frissitések -> kiválasztani a pendrive-ról felajánlott szoftvert.
- Elindítja a frissítést, három csíkot végigvárni, pent kihúzni, tápkábelt kihúzni (1 percre)Nálam ennyi, ha régi szoftvert raktam rá...
-
válasz
Bizo28 #10610 üzenetére
Szia , ha valóban "hotel" kiadású készülék akkor lehetségesek ilyen lezárások.
Mi a hotel tv-k hátránya? Nos ezek a készülékek azért készültek hogy egy adott cég,iskolák,szálódák,posta hivatalok,büntetés és végre hajtási intézmények csak az általuk készített vagy adott anyagok lejátszására szeretnék használni. Ilyenkor a gyártóval jelen esetben a Philipsnél leadják az adott kérésüket ami tartalmazhatja-
-A csatorna különböző beállításait, darabszám,program.
-Csatornalista előre programozása.
-Tv kialakítása szín-egyéni konozólok.
-Vagy adott védelmi funkciók mint például, szálódáknál hogy a kedves vendék ne tudja elnyomkodni a készüléket.,így csak csatorna váltás és hangerő szabályozására alkalmas legyen a tv.
És még sok egyéb.
Én azt gondolom hogy a te esetedben megvásárolt példány is egy ilyen.A szoftver frissítés ebben az esetben nem segít ,hisz hiába azonos a modellszáma akkor is más SSB van a készülékben a fentebb leírtak miatt azaz nem piaci hanem egy special kiadás. Hogy ezt megszüntessék el kell vinni szakszervizbe ahol az aktuális SSB-t és egyéb alkatrészeket kicserélik. Ilyenkor fel kell készülni ha túl nagy az eltérés igen borsós lehet az átalakítása. De ez csak akkor érvényes ha valóban Hotel's kiadású készülék.
-
JokerMaffia
tag
válasz
Bizo28 #10610 üzenetére
Elméletileg nem szabadna gondot okoznia a pendrivenak. Ha első alkalommal működött később is kellene. Kísérletképpen megpróbálhatod más eszközzel, hátha. Azt azonban elmondanám, hogy az újabb frissítések nem mindig jobbak az jelenlegieknél, persze ez tévé függő. Olvastam olyat valakinél az újabb szoftver tönkretette a 3D funkciót egy idő után szétesett a kép. Saját tévémre is kijött újabb frissítés, de hagytam, csak a Macedónia nyelv miatt nem frissítettem,mert úgy sem használnám. Csak akkor ha felettébb muszáj. Előtte mindenképp informálódnék mit tartalmaz, milyen változásokat eszközöltek az újabb szoftveren.
-
-
JokerMaffia
tag
válasz
Bizo28 #10595 üzenetére
Szia!
A pendrive FAT fájlrendszerrel van megformázva? Talán ez segít. Ezt találtam.
"To update with a USB storage device, you need: An empty USB flash drive. The USB flash drive must be FAT or DOS-formatted. Do not use a USB hard drive. A computer with Internet access An archive utility that suppor ts the ZIP file format (for example, WinZip® for Microsoft® Windows® or Stufflt® ® for Macintosh®)."
J.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest