- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
válasz
lenrok #33798 üzenetére
Igen amúgy a telefon azért felnagyítja. Plussz az ambilight azért sokat dob rajta, úgy tényleg nem lehet látni és szép a fekete. Csak kiváncsi voltam hogy ez mennyire normális.
AxBattler
Átlagos volt a fényerő és rendes uhd tartalomnál nem lehet látni. Az ambilight tényleg nagyon jó, telejesen fekete lesz és homogén.Mindenki
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor először bekapcsoltam a tvt akkor ha csak annyit mondtam a google segédnek hogy "direct one", már nyitotta is meg az appot. Aztán jött egy frisstés és bármit mondok neki most már csak youtubeon keres. Ez normális vagy valami el lett állítva? -
rainman72
nagyúr
válasz
lenrok #32569 üzenetére
A 215ezres ára az 50PUS8506-nak kicsit magas jelenleg,de sajnos ez a tendecia a piacon jelenleg.
A széles színskála ennél a modelnél jobb színeket eredményez,mint a 7056 VA panelje ami nem támogatja ezt.
Illetve az ambilight ami még jobban eladja a tvt,megéri kipróbálni.Szóval ha nem sajnálod rá a pénzt akkor jobban ajánlott.
2021s model még nem járt nálam,de az előd 8505 MVA panele tényleg nem annyira fakulós mint például a 2020s 7805 VA panele az én véleményem és szemem szerint.Ha meg láttad élőben milyen egy VA panel az csak előny,mert itt leírva nem olyan mint élőben látni. -
rainman72
nagyúr
válasz
lenrok #32560 üzenetére
Igen hozzá tesz,és jó választás.
Jó képminőséget képviselnek a Philipsek.
Nálam egy hasonló belépő Lg nanocell-től is jobbat.
Ez a model is tudja és benne a Philips P5 képfeldolgozó procija ami pl a 7906-ban nincs benne.Plus idén már vékony keretet kapnak,jobban mutat.
50"-ba VA panel jár,ezzel tisztábam vagy,nem rossz értelembe.Jobb kontraszt,fekete de inkább középről nézős.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest