- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz kleinguru #29012 üzenetére
Kicsit botrányos a dolog (beszéltem a supporttal). Magyaraul sem tudnak, de azért megértettük egymást. Szerinte az hiba volt, hogy tv nézés közben ki tudtam küldeni youtube tartalmat a tévére, és betöltött.
1-2-3 hónapon belül jönnek javítások... gyorsan kiszámoltuk, hogy lassan 5 hónapos az utolsó verzió... ő csak kb mondta...
Több dolog miatt nem megy vissza a TV:
csak 1 halott pixel van rajta, ami nem látszik
youtube kérdést elengedem, attól függően, hogy mikor fog menni telekom rendszere más készüléken is, akár a TV-n (ha menne ATV-n, az volna a legjobb és el van felejtve az egész philips, a tv csak megjelenítene)Legfontosabb, senki akinek ilyen tv-je van ne frissítsen, ha még nem tette 85pus7505!
Nem találtam módot a downgrade-re a neten sajnos
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
gergokovacs
csendes tag
válasz kleinguru #29015 üzenetére
Köszi az infót! Ebben az egészben az a legidegesítőbb, hogy a 7303-ról váltottam 8535-re, és eddig inkább megbántam, mint nem. Annak nem kellett ennyit cseszekednem a képbeállításaival, és még így sem vagyok elégedett vele, sokkal rosszabbul kezeli a mozgást is, ez a YouTube kérdés ugyanígy van pl. a Facebook Watch app-pal is. Emellett össze-vissza késlelteti a digitális hangot, tv adásnál szinkronban van a tv hangszóróival, ezalatt a youtube-on nem. A régivel semmi ilyen gondom nem volt.
Kovács Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest