- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Gabonetta #22646 üzenetére
Pont nem rég írtam róla. nálam is ez volt. Ugyan ez a típus van nekem is. Áramtalanítás fél percre és hagyni, hogy bootoljon be. Egyből jó volt. Nekem olyan 2 hét után jött elő.
Csak azt véltem felfedezni, hogy egy két dolog elállítódott. Kíváncsi vagyok nálad is így lesz-e.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Gabonetta #22486 üzenetére
Ezzel szívni fogsz, ugyanez a felállás volt korábban is nekem, lg tv és hangporjektor, (bár nekem a tv-n is jelezte a hangerőt, hiába hangprojektor volt, de ez nem zavart, mert megvolt a szinkron és mindig jól működött) itt is ugyanúgy optikán próbálkoztam. A helyzet a következő:
A tv hangerőt beállításoknál ki kell kapcsolni.
Habár szabályozni fogod tudni a hangprojektor hangerejét, a hangprojektor hangereje a tv-n jelzettől mindig el fog térni, nem lesz szinkronban. Biztos meg lehet tanulni vele élni, de én feladtam.
Áttértem HDMI ARC-ra. Ez is szívás de ezzel már megtanultunk élni. Hogy ez jól működjön egy valaminek sima HDMI bemeneten mindig mennie kell, ha a hangprojektoron hangot akarsz. Nálunk ez Digi STB. TV-n be kell állítani a HDMI átkötést. Ekkor a TV ki is írja, hogy a tv hangszorói helyett a külső hangszorókat használja. A hangerő visszajelzés ekkor megszűnik a TV-n, viszont ugyanúgy vezérli a projektor hangerejét, viszont teljesen szinkronban. Tehát minden gombnyomást követ a hangprojektor hangereje.Ja, és ha a tv-ben kikapcsolod a tv hangszórókat, akkor az sehogy nem fog szólni, akármit nyomkodsz a hangerőn.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest