Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz
AxBattler #26579 üzenetére
Egy próbát megér, de nagy valószínűséggel jó lesz. Ennél a beállításnál pl.a feketéknek nagyon jól kell kinéznie, éppen a részletek csökkenése határán van, és igen mélyek.
(Dinamikus kontrasztot feltétlen ki kell lőni, HDR-nél a HDR plusz Max az kell) A többi beállítás variálható, illetve ízlés(ficam) kérdése is. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
AxBattler #25700 üzenetére
Abszolút. MVA biztosan, mert nagyon fehér feliratnál gyors szemmozgásomra "pirosasozik" (nem tudom jobban leírni). Csak teszteltem, nem jön elô máshol. Kép homogén, feketéje sötétben (Ambival) kiváló, sokkal rosszabbnak hittem. Minden szupi, kikapcsoltam az összes effektet, hatást, legalábbis Netflixre, baba nagyon. Az új tulajnak is bejön, bevált. Máris Netflix + Tidal gyorsan lejött rá, regizett, stb...
Update megvolt.. vmi DTS akármi új feature-t kiírt h lejött rá és mostmár [bla bla] ... Jó.
-
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #25700 üzenetére
Mindig ezt hallom érvnek a VA panel ellen, hogy a betekintési szöge nem olyan jó mint pl az IPS-nek.. Hát nem tudom ki hogy van vele, de én moziban és otthon is szeretek középről filmet nézni. Persze biztos vannak olyan esetlek ahol nem lehet megoldani máshogy a tévé elhelyezését, de ha már valaki nem szemből nézi a tévét akkor szerintem eleve csorbul az élmény.
-
Digitalis
senior tag
válasz
AxBattler #25370 üzenetére
Ha már azt sem tudja mit tesztel, akkor nagyon hiteles lehet ez a teszt... Ezért a látott eredmények, szerintem több mint kétségesek. DV, DTS play-Fi stb, említést sem tesz. Olyan kritikát fogalmaz meg ami nálam soha nem fordult elő. (másnál azért lehet, ezt aláírom) Ezért nekem olybá tűnik, mintha innen onnan összecsapott ctrl-c/v bemutató lenne. Vagy csak szimplán lerázta ezt a munkát, mert nagyon sietett.
-
blakey
titán
válasz
AxBattler #25280 üzenetére
Mindig van olyan amikor már inkább a másikat érdemes választani. enyém 2017-es volt, akkor 50"-osban nem volt OLED és abban a méretkategóriában és 200e-ért egy felsőkategóriás nanocellás IPS nagyon jó volt.
De azóta OLED, semmilyen LCD nem ér a nyomába, ezen napokig, hónapokig is lehetne vitatkozni, elképesztően nagy a különbség egy felsőlategóriás LCD és egy belépő OLED között az OLED javára.
Egyébként meg a kijelentésedre reagáltam mivel láthatóan nincs vele tapasztalatod. -
Kroni1
veterán
-
Alien!
senior tag
válasz
AxBattler #25275 üzenetére
egyiket sem írtam le, ráadásul ez mind LG amit linkelsz. Gondolom élőben egyiket sem láttad még. Az a baj, hogy real life vs rtings szigor köszönőviszonyban sincs egymással. Élő példa, hogy vettem egy 144hzes dell monitort, amire pocsék kontrasztot írt az rtings, és alapből valóban fosadék képe is volt, de kis utánaállítással extrém jó dolgokat lehetett belőle kihozni...Persze a számok alapján minden szavuk igaznak tűnhet de akkor mi p*csáért van az, hogy a Qledes haverok guvvadt szemmel bámulják nálam a 8303-t?!?
-
KubanitoS
veterán
válasz
AxBattler #25096 üzenetére
Ez a tipikus "kinek a pap, kinek a papné" kérdés. Számomra teljesen megfelelő a fekete, de neked lehet nem tetszene. Nem vagyunk egyformák. Ami 100%-ban biztos, hogy teljesen homogén a kijelző, felhősödés nincs. Annyit még megjegyeznék, hogy van egy LG led tévém is tavalyról, annak zavaróbb a feketéje, ami inkább sötétszürke, mint fekete, azonban megfelelő 4K tartalom mellett a képminősége jobb. A Philipsen az Ambilight nagyon sokat dob.
-
KubanitoS
veterán
válasz
AxBattler #24787 üzenetére
Köszönöm!
Ezek közül a 7304es széria ami árban a legjobb. Ajánlott vétel lehet a többihez képest?
Egyáltalán milyen különbségek vannak az általad felsorolt modellcsaládok között?
Maga az Android TVre amúgy zsákutca lett Philipséknél? Láttam, hogy sok TV Saphit használ.
-
-
nightmare13
őstag
válasz
AxBattler #24232 üzenetére
Nincsenek barátaim :'(
Viccet félretéve asszonnyal szoktam Overcookedot vagy Just Dancet tolni, haverokat nem nagyon szoktunk áthívni játszani (mondjuk a baráti köröm vagy PC Master Race felkiáltással indul csatába, vagy nem játszik egyáltalán).
Viszont Horizon Zero Dawn nagyon jól néz ki, illetve a Mutants Year Zero is, sajnos mostanában asszony miatt kevesebbet tudok PS-t tolni, mivel egyfolytában a TV-n nézi a kedvenc Youtube csatornáit (thai, így hazait nagyrészt onnan tud beszerezni). És hát persze, hogy ő is jobban élvezi 70"-on mint a telefonján a különböző főzőműsorokat, K-Pop, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest