- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
LANcelot444 #163611 üzenetére
Módosított készletet építenek már be, legalábbis a márkaszerviz nekem ezt az infót adta. Továbbá nálam cserélték az olajpumpa meghajtását is, ami állítólagosan most emelt fordulaton megy, így még gyorsabban felépül az olajnyomás.
Laikusként úgy tudod ellenőrizni, ha van róla számla. Szerintem. Kevésbé laikusként a hangja alapján lehet következtetni, de nyilván az sem készpénz.
Aztán ott van a kokszolódás is, de igazából az érinti a legtöbb közvetlen befecskendezés motort, és nem is annyira vészes rendbe rakni.
Jó motor ez a TSI, csak keresni kell egyet, aminek gazdája is volt, nem csak tulaja.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
LANcelot444 #163578 üzenetére
Én például 150 ezernél cseréltettem a teljes vezérlést (gyáriról - CAXC motorkód) preventív jelleggel. Tekintve, hogy 287-et számláztak ki, és ebben még nem volt benne az olajcsere, szinte biztosra venném, hogy az még a gyári lesz.
Az avatott fül egyből kihallja a csereérett TSI/TFSI vezérlés jellegzetes hidegindulását, érdemes a youtube-on informálódni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Minden attól függ hogy használták.
150e km is lehet benne gyári (bicikli)lánccal + koksz. Ebben az esetben a vezérlés csere 200-300k + a dióhéjas tisztítás 90k. Ezzel jobb számolni, ha nem is rögtön, de pár éves távon.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Azt tudom, hogy a vezérműlánc problémaforrás, de ennyi km után gondolom cseréltek már bennük
nem gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest