- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #116576 üzenetére
Persze, tőle vettem, akkor még picivel olcsóbb volt.
G6-tal, Q3-mal, A4 B8-cal és A3-mal próbáltam, mindegyiknél ment, de ugye itt egyedül az A3 volt a kérdéses az újabb komfortelektronika miatt (az első kettő ugye PQ35, nagyon hasonló felépítéssel ebből a szempontból).
Ha csak pár dologra kell (nem jó-ha-van alapon), szívesen kölcsönadom.
(#116575) TaaT: Érdekes módon eszembe se jutott, hogy ne tudná, amikor nemrég visszakaptam és használtam kicsit, és számomra minden lényeges változtatást el tudtam végezni. ("Kalibráló" mutatók indításkor, anyósoldali tükör lehajtása parkoláskor, olajhőmérséklet jelző a normál vezetésinfók közé és a Laptimerre is)
Ez a lista érdekes lehet, nem tudom volt-e már a link.
-
Dot
őstag
válasz
focvis #116485 üzenetére
Ha rákattintasz a linkre a kép alatt, jobb oldat vagy egy kör grafikon. Na, az a 60% város az arányos.
Sokat használom rövid távon hideg motorral, de ha bemelegszik akkor nyomni kell neki, hogy ne lustuljon el!Ezért szeretnék venni hozzá pár kiegészítő órát: Olaj hőmérő és turbó nyomás mérő.
Valami kis szolidat. Ezek hogy működnek? Mármint utólag is be lehet szerelni? Megbízható képet tud adni a motorról? -
Dot
őstag
válasz
focvis #116253 üzenetére
és (#116280) Mágus2 és (#116289) I-sty
https://www.spritmonitor.de/en/detail/726513.htmlPedig most már nem is nyomom neki, de tényleg!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #116348 üzenetére
Bőven nem éri meg, haver 20-25k-ból lefújja nekem az egész motorháztetőt. Csak a lámpára kéne nekem víztiszta fólia (kő és uv védelem) meg a sárvédőre pótolni a gyári kőfelverődés ellen védő fóliát mert az időközben elhagytam az egyik oldalon.
De sztem ezt láttad a VAG talin pont...
Bit: Igeeeen!
-
-
atika88
senior tag
-
atika88
senior tag
válasz
focvis #116335 üzenetére
Hát, most, hogy így látom a spoileren a VAN-NINCS verizót is...lehet rábeszélem Magam, hogy kapjon a spoiler is a tetejére egy fekete fóliázást. Szerintem pofás egy fokkal, hogy végigfut a fekete.
Így külünösen, hogy látom a különbséget.
Akkor megnyugodtan, Nálam 17" a cél. Egyrészt anyagilag, de inkább azért, mert a környéken egyes utak állapota a Mars felszínével egyenelő
Por: még mindig jobb mint a matt fólia, állítólag az topplistásan porolódik/koszlódik. Mivel tiszta(ság)mániás vagyok, így nálam ez sem gond. Ha kell hetente törlöm le ugyanakkora Örömmel a kocsi tetejét
-
atika88
senior tag
válasz
focvis #116332 üzenetére
Egy perc néma csend! Ez gyönyörű
Csütörtökön megyek Én is, vagyis a kocsi
Sokat agyaltam rajta, hogy fényes legyen-e, úgy látom jó döntés lesz Nálam is.
Látom a hátsó kis légterelő szárny fóliázása (is) ügyesen meglett oldva. Én úgy gondoltam, hogy azt teljesen meghagynám fehérre a G6-on
Lehet rossz ötlet?
Gyári 18" felnik ugye?
-
atika88
senior tag
válasz
focvis #116313 üzenetére
Lesz, lesz fotó!
De megvárom míg szép zöld lesz a fűűű és szép kék az ég, Aztán beteszem a fehér G6-ot a kettő közé.
Arról nem is beszélve, hogy a 17" nyári felni+gumi csere folyamatban. Illetve kap egy fekete fényes tető+visszapillantó tükör fóliát a héten. Ez a gyengém, az az igazságMentségemre legyen, hogy picit még csinosítom. De csak ennyit, szép felni, pici fólia, több szerintem nem is kell.
Mágus2: akkor követem a szentírást ezügyben is, bemelegszik szépen, azután jöhet a móka.
-
atika88
senior tag
válasz
focvis #116309 üzenetére
Igen!
A VW állapotfelmérésen IS bólogattak rá egyet 1.5 óra nézegetés után: de motornak lelke van, említették is. A tényeket Ők sem szépítették: bonyolult a motor. Viszont eszeveszettül megy, és bitang 7 litert nyel be tempós vezetés melett is a környéken (nem autópálya!).
De menni és nyomni kell Neki így mondták, rövid távon megse próbáljam gyilkolni. Szintén megemlítették, hogy 5 éves kora ellenére Új az illata
40ezer km, hát ezek után nem volt szívem csak úgy otthagyni
Hoztam is Magammal, használom: Én is szolgálom a kocsit, ő meg Engem mostmár!
Köszönöm a jókívánságot
Mágus2:
1.4 160Le plusz a 7-es DSG, eddig jól szolgál. Jó párosításnak érzem a kettőt így, de a fülek újak még Nekem igencsak.
Értem! Köszönöm a segítséget!
Apropó: a padlózást mennyire is kedveli a DSG? ilyen "kitörés" "kiugrás" verzióban szabad-e padlózni? -
brumi1024
veterán
válasz
focvis #116257 üzenetére
6.2-t mutatott fel is le is, lefele 135 felfele 140-re állított tempomattal, 4 fővel, megpakolt csomagtartóval, és bennevolt mindkettőben a város is (keresztül Budán). Végig pálya volt egyébként, de visszafele én gyakran megyek Fehérvárig a 8-ason, azzal még vihető lefele ez a fogyasztás. Meg ugye még csak 1 hetes, ma érem el az 1000 km-t.
(#116259) Qru: Nem tudom pontosan mit mutat jelenleg a hosszútávú átlag számláló, de ennek az első ~1100 km-nek (ha még belefér 120km a jelenlegi negyedtankba) az áltaga 6,5-re jön ki számolva.
-
Kiskokó
veterán
válasz
focvis #116210 üzenetére
Hát annyira agyon hype-olt hogy én tavalyig amíg az első Polírpasztát megrendeltem onnan addig azt se tudtam, hogy létezik, akkor is tök véletlenül bukkantam rá, és azóta se láttam sehol hogy reklámoznák vagy bármi.
Nekem itthoni célra bevált, Sonax is jó márka bár abból még csak szagtalanítót meg autósampont használtam.
De a sonaxos Smoke killer az valami csodaszer! -
joshua7
veterán
-
-
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #115675 üzenetére
Jó a tipp, ez megtetszett (gondolva itt most a felnire magára, az ár nem tudom mennyire jó).
-
Fr3eWar
őstag
válasz
focvis #115654 üzenetére
17es a passaton van, igaz az sportfutóművel, de elég keményen pattog, autópályán isten, de a kis golfot 90% városban használjuk, így a komfort miatt a 17et nem erőltetném. Azon is gondolkoztam hogy idén még marad az acél + gyári gumi, de azért nézelődők hátha találok szép felnit 16ban.
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #115358 üzenetére
Hát ez nagyon jó lett!
A szélzaj megmaradt?
"Melyik cég?"
Az itteni elosztónak most hirtelen nem jut eszembe a neve, ez valószínűleg az ő saruk, másfél nap alatt ideért az autó Németországból, itthon pedig nem sikerült eljuttatniuk 3 munkanap alatt (illetve 5 nap, ha jól tudom pénteken érkezett). A szalon az Óbudai, ők nagyon korrektek egyébként, az ő részük elég flottul ment eddig.
-
válasz
focvis #115346 üzenetére
Az
onanizálásorganizálás már megtörtént. Ki van írva mindenhol ami hivatalosJúnius 3. vagy 4. hete. Alapvetően Mágus2 höz igazítva, mert ugye Ő az egyik külhoni oszlop.
Az alapok itt megtalálhatóak. Abban a topikban vannak a változások és hírek is.(#115347) [rvilike] : akkor majd mint két nyomorék törölgetjük egymás nyálát a többi kocsira. Van már fuvarod?
-
lenko
aktív tag
válasz
focvis #115266 üzenetére
Akár, a G6 mondjuk azért lenne jobb nekem, mert ebbe van már gyárilag Dynaudio hangrendszer(aki kérte bele)
Többet nem szeretnék 1-2 napot eltölteni hifi szereléssel, megfogadtam a mostani az utolsó autó amibe külön tettem.(Az alap gyári cuccot nem tudom elviselni semmilyen autóban sem)
-
Anubis_9
addikt
válasz
focvis #114754 üzenetére
Néztem a kezelésit. Ha állandó szervizintervallumú olaj megy bele, akkor VW 502 00 kell, ha változó, akkor VW 504 00. Mitől állandó és mitől változó?
Most állandó lehet benne? Gondolom, igen, mivel 2 év után kell olajcsere. Egyszer láttam erről egy táblázatot, de nem emlékszem, hogy van.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
focvis #114020 üzenetére
anno irta, h a dió rohadt drága, ezért 140k.
haverom talált neki olcsó forrást, ár változatlan. persze lehet, h nem jó semmire az a forrás, de 140k tényleg drága.engem olyan szempontból meggyőzött, h azért dió, mert ellenőrizhető a művelet, de véglis az is ellenőrzés, ha utána a kocsi nem gyűjti a hibakódokat.
nekem azt tanácsolták, h addig ne csináljak semmit, emig nins hibakód, úgyhogy 100k-val még nem álltam sorba.
-
válasz
focvis #113985 üzenetére
Megpróbálhatod bentről kifelé is.
De általában nincs hely hozzáférni. Egy kicsit benyomod és akkor engedi összeugrani a külső átmérőjét. Legrosszabb esetben átlököd a kis rudat. De beeshet olyan helyre, ahonnan nem tudod kibányászni, ekkor kell másik ha nem találod meg. Úgy emlékszem, a gyári patentnak 3 állása van. 1. amit képet mellékeltem. Beszerelés előtti állapot. 2. Amikor síkban van és bent van a rögzítendő cuccban. 3. Amikor majdnem annyira be van nyomva mint amennyire kiáll az első változatnál. Na ekkor jön ki.
Amit te küldtél az egy után gyártott fosh. -
-
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
focvis #113913 üzenetére
140km@10l
nagy részt régi 100-as út, te volt egy kis tekergés Tbányán is.
314-es Mol a szembe szomszédtól, érdekes a g7 nem vernyog a benga miatt :Mágus2:ha kresz szerint de normálisan dinamikusan közlekedek, szerintem a 6,5 realizálható, az meg elég kellemes, esetleg egy 6.-al hogy 100-nél 2000 körül forogjon....
Dot:gyertya milyen és mennyi van benne? esetleg nézzetek egy lambda adaptációt (bár a kesekny sáv miatt csak lambda1-re adaptál) ,csak hát gondolom nem lesz korábbi össze hasonlítási alap, ha elkezdenek elmászni a fuel trimek, fel fele akkor halódik az ac, csere, lehetőelg valami tuningra, és egy chipet után töltess fel egyből!
-
válasz
focvis #113837 üzenetére
Én már ott vagyok, hogy Bp nem segítene rajtam. Első fokon buktam a pert a navval szemben, már annak a költségét hajtják végre rajtam. Ha nem minimálbért keresek akkor 50%huss, plusz kellene zsé megtámadni az ítéletet.(aminek a költségét is csak segítségből sikerült lerakni) Az ügyvédek állítják az EUig kell menni , mert ott már nyertek ilyenben, itthon lehetetlen. Ez az ország már régen elmart belőlem mindent ami ide köt és jó érzés
De ha tudsz bármit ami ezen változtat, nagyon megköszönöm ha szólsz. Nem veszem térítésnek. -
Lacess
tag
válasz
focvis #113736 üzenetére
5g0 807 287
talán(!) ez az, a 25-ös tétel -
-
Lacess
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest