- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120057 üzenetére
nem vagy messze tőlem. nem pilláznál rá holnap, ha szépen megkérlek?
most nézem a szerkesztést.
ahogy most van, úgy eléggé hátra kell nyúlnom a könyökömmel, hogy rajta legyen. nem kényelmes. érted? ennyire alultervezett szart tettek bele? a GolfV elejű jettámban tök jó volt. (az A4-ről nem is beszélve.) -
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120053 üzenetére
van bőrkormány (de nem multi), meg bőr váltógomb, gyönyörű kárpit, nagy érintőkijelző, ülésfűtés, tempomat, board, sok sok cucc.
de az, hogy a könyöktámaszt nem lehet előrébb húzni, az kurva idegesítő.... sehogy sem lehet, ugye?
mp3. köszi az infót!
Dede, ez volt apué. Tőle vettem. Illetve a cégétől
korrekt biz' volt. Fater kicsit túlkímélte, úgyhogy nagy stresszt is tett rám. Mindig féltettem az autóimat, de ezt most még annál is jobban, betegesen. Konkrétan gyári, szalonfénye van, sosem kellett még polírozni, illetve nem kell.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120050 üzenetére
18"-at, de idén már tuti nem. kiürült a kassza.
Holnap megnézem a füzetet.Brumi: hehe, ilyen lett a rács most
ez az érintőkijelzős hifi vajh mp3-at játszik le?? vagy csak audiot? (nem baj, ha csak audio). Továbbá az AUX csatlakozót hogy lehet kihasználni és mire jó? mi kell hozzá?
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #120050 üzenetére
Szerintem nem Comfortline, ott mintha lenne két krómcsík az orrán.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #120048 üzenetére
nem tudom, hogy Confortline-e, hol tudom megnézni? Azt tudom, hogy nem mezitlábas, sok olyan cucc van benne, amik még eddig nem voltak nekem korábban, igaz, igényem se volt és most se nagyon van rájuk
de nagyon szép vas amúgy, kezdem nagyon megszeretni.
felnikérdés mi most? -
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #119443 üzenetére
ja, pont annyiért tettem fel a Fb-osba, mondjuk én örülnék, hogy van helyben azonnal ennyiért, bár Aliexpress korában valóban nincsenek csodák.
akkor max megy audis havernak.nem szeleptisztításra gondoltam, hanem csak néha-néha az audiba is küldtem ilyen löttyöt, a lelkemnek jót tett.
Köszönöm!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
focvis #119013 üzenetére
Minimális, komolyan. Én is meglepődtem.
OK, nem euro 50, de teljesen élhető.
Inkább megy, mint kormol.freaghill: Igen, de semmi érdekes nincs rajta.
Brumi˘:
tomcsi23: Az nem lett túl sok. most inkább forgós, mint hirtelen odab@szós.
bitpork: Igen, csak valaki basztasson előtte, mert el fogom felejteni.
-
feka007
veterán
válasz
focvis #119000 üzenetére
Az a baj, hogy mindenhol csak ilyenek vannak, és ezek hátul mind másak.. De most ahogy nézem, lehet csak abban a bástyaalakú műanyag részben különbözik, és akkor azt le lehetne reszelni a hátuljáról. Lehet veszek egy ilyen 4es pakkot, ebayen 6000ért van postával, aztán legfeljebb eladom vkinek, ha nem jó..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #118843 üzenetére
enyém lenne a kocsi. amit magának rendelt, azon 18" lesz. igaz, /55-el... nekem meg nem gáz a peres gumi :-)))szerk: köszi!
felpróbáltam rá egy 8x18-at ET35-el.. egyébként jól áll.
DE gondolom, nem engedné a weblap ezt az ET-t ha kilógna.. vagy igen?szerk2
jó lesz a 8x18ET39.
meg kell is ekkora autóra.
szerk3: najó, lehet, hogy elég a 17". nem tudom...köszönöm
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #118839 üzenetére
akkor a 8"+ET39 az 9 milliméterrel még kijjebb lesz.
és az baj, ha kintebb van?
amúgy néztem 7,5x17"-t is, ET43-al.
Akkor az elvileg jó lenne, am I right?szerk: köszi!
felpróbáltam rá egy 8x18-at ET35-el.. egyébként jól áll.
DE gondolom, nem engedné a weblap ezt az ET-t ha kilógna.. vagy igen? -
VR6-Fan
veterán
válasz
focvis #118766 üzenetére
elreped a turbina ház+neki már bele ér ergo kopott a ház mega lapátok is, többe kerül a hús mint a leves.
én még mindig azt mondom hogy kell egy anno Győrből kihozott gyári 100-120e körül.
szerintem kb bármelyik hossz motoros k03 jó Dot-nak.Wizzardos kínait nem erőltetném.
-
Dot
őstag
válasz
focvis #118768 üzenetére
Többen mondták, hogy felújítani nem éri meg. De szerintem ők itt a fehérvári cégekre gondoltak (ha van ilyen, vagy pékekkel csináltatták).
Elgondolkodtam azért a felújítás és az új között, mert max 100k és 170k között van különbség.
Kedden felhívom őket mit mondanak.Most olyan hangja van mint egy fogászati fúrónak ahogy VR6-Fan mondta. Mert, hogy lóg a tengelye. Ez nem tudom mennyire javítható.
Jövőhéten vagy utána megy olajpumpa cserére, mert VR6-Fan szerint nincs nyomásom már. most hagytam el a 199000Km-t ha igaz az óra akkor valszeg gyári a pumpa ami ennyit bír.(#118765) 7600 GS : Igen ezért raktam zárójelbe
(#118767) TaaT:
VR6-Fan: A tuning lefújó szelep marad. Nem érdekel mennyire nem javasolt, imádom a hangját!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
focvis #118220 üzenetére
Valami anyag fog jutni a dobba, hiaba nyitod meg a csovet, de alakene nezni a kocsifnak, neked is, h mi a tenyallas, aztan annak fuggvenyebe lehet tovabb okoskodni, pl szabadva vezetve de mitom en 60 helyett 40es csovel igy a szelepnel megno (a gyarihoz kepest csoklen a nyomas), a nyomas, gyorsabb lesz a kiaramlas (hangosabb vekonyabb hang), es tobb gaz indul meg a vegdob fele is valoszinuleg.
Szvsz kat nelkul siman durrogna, de kat utan csovel is szerintem.
Gari tema meg ha vissza kell rakni gyarira ket heggesztes marad arulkodo jelnek ami nem gyari.
-
VR6-Fan
veterán
-
-
-
Pelmo
csendes tag
válasz
focvis #118070 üzenetére
Igen néztem, hogy neten lehet rendelni könnyen. Azzal nincs is gond...csak nincs ismerősöm aki ezt be is állítja!
Még új vagyok a VW-Skoda vonalon. Igen Octavia 2-es kombi az áldozat.
Láttam 14e-es kart neten és sokkalom a 35-50e HUF ajánlatokat a beprogramozással együtt. Anno Opel-ben 24-ből ez megvolt. Tisztes haszon mindenkinél más...tudom. De azért na!
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #118001 üzenetére
Elgondoztam rajta, még nem tudom. Nekem valamennyire látszik maga az izzó, nem tudom segítene-e a LED.
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #117996 üzenetére
Gyorsan utánajárva ezeket találtam:
A német fórumok ezt szeretik a legjobban, gari is jár hozzá, de ez a legdrágább.
Ezt is kipróbálták.
Itt egy összehasonlítóvideó a hsz-ben linkelt két típusról, ezek jobb árúak. A fórumot érdemes nézegetni, német, szóval googlefordító segíthet ha kell.
Ez meg összességében jöhet jól.
(#117994) Qru: Nem, ott már az index is ledes lenne. Néztem/próbáltam a LED-es lámpát, szerintem meglepő módon rosszabb, mint a Xenon, és a fórumokon a tulajok is hasonló véleményen vannak. Volt nemrég az amerikai lámpás teszt, A osztályba került az A3 Xenonja és talán E-be a LED-je. Kár, mert szerintem nagyon szép a LED lámpája.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
focvis #117985 üzenetére
Jót tesz az nekije, ha 3000-en áll ki a garázsból..
Apósomtól sem vennék autót, az a poló amit már kibírt, csoda még hogy megy. 1.4 16 szelep, 2002-es.
A harmadik komplett kuplung van benne cserélve, 210.000 van benne.
Az utolsónál konkrétan nem indult el az autó, egyesben kiengedtem a kuplungot, oszt' állt a kocsi.
Nagynehezen elgurultam a szervízbe, ahol a szerelő ember közölte kiszedés után, a kuplung konkrétan lila színűre volt égve.szerk.: Após hallássérült. Viszont a polóban van fordulatszám mérő, amit nem használ.
-
brumi1024
veterán
-
tomcsi23
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #117784 üzenetére
Ültem melletted, azt én abszolút kikormolásnak nevezném.
Egyébként nálam minimálisan látszik, a mosásoknál egy törléssel lejön (mondjuk kb hetente mosom). De még csak most fogom elérni a 3k km-t.
(#117788) tomcsi23: Azért kell neki a VCDS, hogy fixen 7.2-re belőhesse a fogyasztáskijelzést. Jó érzés azt látni.
-
Piwi
veterán
-
tomcsi23
veterán
válasz
focvis #117513 üzenetére
Szolíd, meglepően csendes. Bent még talán csendesebb is, mint a gyári.
Gyors felvétel. -
brumi1024
veterán
válasz
focvis #117507 üzenetére
Az 5 új felkerülttel 59/80-nál leszek. Az áprilisban készülteknél az albumlinken lehet nagyon pixelkukkolni, elég jó teszt-nagytelével készültek.
Itt meg egy kakukktojás
:
-
i-sti
senior tag
válasz
focvis #117434 üzenetére
Oké, hogy ezt megtervezik de nem futatnak pár tesztet különböző paraméterekkel, hogy lássák mennyire használható is a találmányuk?
Paraméterek: (alany magassága, alany erőssége (kiváncsi lennék hogy egy 160 cm Pöttöm Panna kell emelje az 5 litre palackót és a műkörmével tartsa a kupakot mennyire fog müködni ez a módszer))
-
McSzaby
őstag
válasz
focvis #117339 üzenetére
Köszi, de épp ezért lőttem be ezt a kategóriát, mert nem akarom az "alját" venni semminek.
(#117340) TaaT
Szóval pályára nem mehetsz vele, szerpentinen felfelé felejtsem el, lefelé tudok jönni ha kicserélem a fékeket nagyobbakra, de azért egész jó autó.Szerencse, hogy többnyire városban megyek.
-
viharhozo
addikt
válasz
focvis #117033 üzenetére
Van kameram, ha nagyon akarom, gyors berakom-rukvercbe-kiveszem-rukvercbol-ekkel meg lehet hulyiteni, de le eddig nem fagyott.
Nezegettem a kulfoldi forumokat, ott annyi jott le, h az App Connect meg talan a hangvezerles is benne van a szoftverben, osszesen egy kod kell hozza, ami feloldja a hasznalatat. Viszont senkinel se lattam buheramegoldast, gyanus, h megse olyan egyszeru. Szolj, lecces, ha vmire rajottel!
-
brumi1024
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis #116800 üzenetére
Sajnos diszkvalifikálva lettem, de bekerült egy városi 380 + autópályás 600 km fogyija is. Én mindent megtettem, de ez lefele megy
Pedig pályán tempomat 140 volt, sajnos túl gyakori 100-ra lassításokkal (túl sokat kényszerítették ki a fékpróbát, mert "oda még beférek 50km/h-val lassabban"), és ezek utáni
160-akkalszigorúan 130-akkal! -
zeus_2k14
senior tag
válasz
focvis #116874 üzenetére
Az a baj, hogy azt is le akarom karbonozni. Viszont más kikapta az egészet, tehát a kézifék alatt lévő dobozt is, ami hátulról indul. Én azt azér nem akarom, ezért kérdezem hogy a fekete cumót hogy tudom kiszedni, vagy esetleg ha tudja vki hogy hivják ezt, yt-n hogy keressem az is jó
-
varsam
őstag
válasz
focvis #116823 üzenetére
A különbség csak annyi, hogy te 220 lovat etetsz, én meg csak 125-öt
(pláne nagyobb kaszniban) Amúgy ilyen teljesítmény mellett szerintem nagyon korrekt fogyasztás.
(#116816) lenko
Köszi. Már néztem az oldalukat, még alszom rá párat. Persze én sem számítok semmi csodára, plusz 5-10Le meg 20-30Nm és ha nem 4000-től indul meg hanem kicsit lejjebbről akkor az már nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest