Hirdetés
- iPhone topik
- Ujjbegyes vérnyomásmérés és EKG az Asus karkötőjében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM
őstag
válasz
imyourfriend #203238 üzenetére
Természetesen nem, ezért vagyunk itt.
Eddig főleg Megane 1.5 dci-ket nyúztam az elmúlt 10-15 évben, 500k+ km-t mentem velük.
Közben átmeneti autóként volt Seat Toledo 1.2 TSI, Seat Leon 1.2 TSI fél évig, GolfVII Sportsvan 1.5 TSI pár hónapig. Most egy MKV Hybrid Mondeo-ból ültem át, ezt 1,5 évig nyúztam (kicsit lassan jött meg az Octavia), igazából ez volt a hiba...Összességében hasonló vezetni, mint a VAG-os tesóit, amiket próbáltam. A Renault/Ford vonalhoz képest általánosságban (nekem) kényelmetlenebbek az ülések, izgága a kormányzás, feszesebb/rázósabb a futómű.
Ettől függetlenül bármelyik korábbi autó után amit használtam, ez űrugrás, de a Mondeo-hoz képest viszont hiába high-tech, hangszigetelésben, futóműben eléggé elmarad tőle. Mentségére legyen mondva, hogy ezekben a Mondeo elég magasra teszi a lécet, egy Superbhez / Passathoz képest is. Vályi Pista a szívemből szólt.
Motorikusan: 2.0 CRTDI 150HP 4x4 DSG7, jól megy. Nem présel az ülésbe a gyorsulás, viszont nagyobb sebességnél is van tartalék, kellemesen lehet vele utazni pl. 190-el is (Német autópályán próbáltam...
) 2700 RPM mellett. Az úttartása is jó, a nagy hullámokat jól veszi, de a sok kis göröngy (= magyar utak 90%-a) eléggé átjön, ezen nem sokat segít a 18"-os felni sem.
Ne érts félre, nem panaszkodni szeretnék, vagy ekézni itt a VAG topikban. Nagyon jó kis gép, de saját pénzből ennyiért biztosan nem ilyen autót vennék.
#203237 enddav:
Ezt eddig nem találtam meg, de meg fogom nézni, köszönöm.#203227 flpuovd:
Nekem ennél az Octaviánál kezdettől rezonált az egész autó, de csak 800-as fordulaton.
Garanciában egy egész nap keresték, mi a hiba oka. Elvileg az üzemanyag szűrő nem volt jól a helyén, szerencsére az üzemanyagot szűrte / nem eresztett, de hozzáért a karosszériához, és berezonált tőle az egész autó. Mióta megigazították, hibátlan. Talán lehet banális oka nálad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Keresünk dokkolókat
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest