Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
FoLey-v #149092 üzenetére
Marha rég szedtem már szét, de nekem az volt a zárnak a problémája, hogy maga a zárnyelv (vagyis nem nyelv az, csak nekem az ugrik be, ami gyakorlatilag reteszel) tök simán 2 holtpont között mozgott, de nem akadt be végálláskor. Tehát ha az ellendarab megakasztotta, simán visszanyílt. Darabokra szedtem, és volt egy rugó benne, ami el volt szakadva. Ha jól emlékszem, azt tartotta bent, hogy a zár reteszelni tudjon. Azt pótoltam, és jó lett a zár.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest