Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Aktív témák
-
saky
tag
Én is ismerek egy két trükköt :t
De remélem nagyon jót fogunk hülyülni! (meg remélem az a csapat nyer ahol én vagyok ;) ) -
DrSoul
őstag
Kezdem azt gondolni, hogy egyszerűségből mindenki hozzon egy fehér pólót plusszban. Így lehet fehérpólósok-szinesek ellen, könnyebben megy a játék.
Azért +ban a póló, mert lehet, hogy cserélődnek a csapatok, nehogy mindenki fehérbe jöjjön, mert aztán mehet a pólósok-meztelenek ellen...!
:)) -
DrSoul
őstag
Ok, akkor összegzem, eddig ki jön.
Tehát:
-rlazol
-Bobojsza
-Pötyi
-Som@
-kisqpi
-saky (csak nem a testvére?:) )
-boygo
-Memphis
-én
Ez eddig 9, remélem senkit nem hagytam ki!!! Ha igen, bocs.
Ezen kívül én még talán hozok 1-2 embert(már szóltam nekik, elvileg jönnek), és úgy néz ki, hogy Bobojsza is! Kezd alakulni... -
Hétvégén?!?! VASÁRNAP keljek fel hajnalok hajnalán, hogy 08:30-ra kiérjek?! Hisz' az egész héten csak akkor tudom kialudni magam! Először is ki kell aludnom magam az egész hét hátralékában! Aztán ki kell aludnom magam az előző nap szombat estéje miatt. Keljen fel olyan korán akinek három anyja van! :D
-
DrSoul
őstag
Jó, csak felhoztam a délelöttet, mert valami közbe jött délutánra, de a focié az elsőbbség :)) főleg ha ilyen gyakran jön össze! :)
Mellesleg csak megjegyzem, hogy a délelőtt az nem 12h-t jelent! :DDD
Mert simán lehet(ne,vagy lehetett volna) a találka 8:30-kor, és 9h-kor már játszunk. Az nem dél... Már 5-kor(AM) világos van! :DDD -
saky
tag
MEHETEK?
Vagytok elegen? -
Bobojsza
aktív tag
Rolam elfelejtkeztetek :(
Most akkor hol mikor?
Lehet en is hozok meg 1 embert ;] -
saky
tag
Sziasztok! pontosan a vasárnappal mi van, mert ha lehet akkor jönnék!
-
törölt tag
80%, hogy ott leszek!
-
Lehet, hogy én vagyok a csekélyértelmű medvebocs, de valaki magyarázza már el, mi a jó abban, hogy minél közelebb hozzátok délhez, amikor a legmelegebben süt a nap? :D
A múltkor délután ötkor, vagy hatkor találkoztunk! -
DrSoul
őstag
Srácok. Vasárnap lehetne mégis esetleg délelött?
Várom reakciókat a javslatra, mert nekem egy kicsit jobb lenne. Vagy ha nem megy, akkor előbbre hozni a délutánit, mondjuk 3-ra. De ha lehet, jobb lenne a délelött. Mit szóltok hozzá? -
Som@
őstag
Vasárnap nekem is jó!
Ha kiderúl az időpont, akkor lehet, hogy tudok hozni még egy embert. :)
Slug viszont nyaral. -
Szóval vasárnap...
-
DrSoul
őstag
Akkor most lesz foci, ugye?
Eddig úgy tünik, hogy 5-en vagyunk legalább.
- rlazol
- Memphis
- boygo
-kisqpi
-én
És szerintem egy haverom tud jönni szinte 100%. De ha lesz, igyekszem még becserkészni embereket. Majd szólok nekik, hogy regisztráljanak! :))
De jöhetne még Slug is, Soma... Pötyi is itt volt,most, valamelyik topicban... :DD -
Memphis
tag
itt ugy is mindenki össze vissza ir ugyhogy irjon mindenki aki vasárnap jönni akar focizni nekem egy mailt és én majd csütörtök magasságában kihirdetem hogy hányan jöttünk össze és akkor meglátjuk
-
Memphis
tag
Vasárnap kinek jo? jelentkezzetek
-
törölt tag
Hát igen, ez a nyár hátul ütője!
-
Memphis
tag
vasárnap ráérek
-
törölt tag
Na hella!
Megtértem a Balatonról, valaki plz informáljon, nincs kedvem 150 hozzászólást végigolvasni! -
boygo
aktív tag
Nekem is jó !
Lehetne egy picit korábban pl.: 16 óra. :C -
Rolesz
tag
-
Rolesz
tag
-
Bobojsza
aktív tag
Bazze`
Emberek, en hozok meg 1 embert, ha koll be is regisztralom, ezen ne muljon ;]
Szombat delutan sziget,
Figyi 2-2 sem rossz, 3-3 az mondjuk nem az igazi, de 4-4 mar ok,
szoval gyerunk tutti foci ido lesz.
Delutan 3-ig kerek vissszajelzest...
Legyen mondjuk este 6 orakor a szigetio bejaro, busz megalloban, mint a multkor -
DrSoul
őstag
Legyen má' foci...!
:O -
Memphis
tag
sajnos ezen a hétvégén nekem ismételten nem jó :(
-
slug
senior tag
Ha megvagyunk elegen létszámban egy-egy focira, akkor plíz ne hozzatok már külső ''TAG''-okat, vagy ők is regisztráljanak! ;]
-
Bobojsza
aktív tag
Sziasztok...
Akkor most lesz foci, ha igen mikor hol? Ki marmint hanyan... -
slug
senior tag
Talán tudok már menni, az utolsó nap elseje reggel! Ha kialszom magam megyek! Nem lehetne inkább jövő hétre? Ha nem jó akor menjetek el ezen a hétvégén! Pedig már én is várom a focit, csak hát kialvás, meg a mamámat is rég láttam.

-
DrSoul
őstag
* UP *
-
DrSoul
őstag
Sziasztok, megint felhozom a topicot...
Most hétvége (SZOMBAT)ha jól nézem, az augusztus 1.
Úgy volt, hogy augusztusban mindenki ráér :)
Tehát? Jó lenne minél előbb eldönteni, hogy én is hívhassak még embereket... -
pharao
csendes tag
SRÁCOK!!!!
Sokan vagyunk, de nem elegen (és nem is melegen).
Ezért:
Mindenki jöjjön el, és hozzon magával még 1 embert. :)))
(Ez lehetetlen, mert ha valaki jön hoz még valakit, de ha az is jön akkor ő is hoz és akkor...... szoval értitek...) :))) -
Memphis
tag
na akkor erről ennyit.tudtam hogy ez lesz mert ha valaki nem ér rá akkor már a többi se....
-
Memphis
tag
meg amugy is egy emelettel feljebb lakik ilyenkor már nem mászok fel...meg részünkről megvan beszélve a többiek meg nem a testvéreink
-
Memphis
tag
na akkor most vasárnap lesz valami?????
-
slug
senior tag
Igazából én elsejéig dolgozom.......................

-
DrSoul
őstag
Na: mi a helyzet? Te jönnél? Ha hozol magaddal még legalább 1 embert akkor vagyunk... 6 vagy heten, mert: Slug (2)+Memphis+rlazol(ha jól emlékszem ráér)+én(3)
Igen, talán tudok 2 embert hozni. Ez így akár 7. Valaki csak beáll még... Meg talán tudok még valakit. Most beszéljük meg, és akkor holnap gyorsan rákérdezek, jó-e nekik...! -
slug
senior tag
De irok, csak amikor van időm, akkor csak ha nem alszom, vagy mást..
-
Memphis
tag
srácok ne csináljátok ezt velem mert........mert ne :D
-
Veron
addikt
Én vagyok csak hétvégén lemegyunk Balcsira két hétre ugyhogy addig nélkulem kene focizni...
-
Memphis
tag
eddig vagyunk 4-en.az nem sok.Többiekkel mivan?? kisqpi nyaral azt tudom de veron meg pötyi eltünt slug sem jelentkezik.....mivan itt kérem????4-en leszünk?
-
Bobojsza
aktív tag
Irjon mar valaki pontos idot, meg vagyok kavarodva!!!
Most hetvege, vagy kovetkezo (aug2-3)?
Es ki jonne??
Hanyan ? -
Memphis
tag
Én is csak vasárnap érek rá mert szombaton work...de ne miattam tegyétek át vasárnapra :D na akkor vasárnap???
-
DrSoul
őstag
Na, tehát felhozom a topicot... :))
Most hétvégén lesz? Az a baj, hogy nekem a szombat nem lesz jó, de esetleg vasárnap?Mik a lehetőségek? Persze nem miattam tegyük át... -
Egon
nagyúr
Mégsenem jó a hétvégén, és a következőn sem...:( Diplomamunkámat kell befejeznem 2 héten belül, ha tudom...:(:(:(
-
boygo
aktív tag
Akkor mast lesz foci, vagy igen ? :D
Valószinü, hogy az időjárasra való tekintettel elmarad.
De bepótóljuk ! :P -
Memphis
tag
Pötyi az ember akit már mindenki látott csak senki se tudja hogy hol :DDD lehet hogy egy terminátor és most a T3 bemutatója miattt bukkant fel ujból ennyi év után :DDD
-
Mi az a gamestar?
Sőt, jobbat kérdezek! Ki az a Pötyi??? :D -
Memphis
tag
Majd Pötyi összeszervezi a gamestar-válogatott csapatát és akkor jót fogtok tudni játszani :DD
-
Som@
őstag
OK.
Szvsz szerint holnap délután 2ig (addig dolgozok csak holnap :DDD Utána meg csak este leszek netközelbe) még jelentkezzen mindenki, aki óhajt és tud is jönni. Aztán majd meglátjuk.
Ja, és mindenki hozzon magával még egy embert. Mert sokan vagyunk, de még mindíg nem elegen!'':O -
DrSoul
őstag
Így van, én rá érek. Talán tudok hozni 2 embert, de nem olyan kitartóak, mint mi multkor :D
De ez nem 100%, még meg kell érdeklődnöm, de van rá erősen esély, mert már korábban említettem nekik! -
Memphis
tag
szerintem dr.soul is megy de én sajnos nem tudok menni :( mert tohadt meló......és legkorábban 19-kor tudok eljönni addigra meg már mindent lejátszottatok :(
-
Som@
őstag
Elviekben én velem jönne még egy srác.
Akkor az összesen 3.
Szerintem az időpont legyen hasonló, mint múltkor. Azaz 16.30, Margitsziget.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest