- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Memphis
tag
én és DrSoul előreláthatólag nem tudunk menni vasárnap
-
Memphis
tag
én vótam kendőbe
-
Memphis
tag
na...még a végén sokan leszünk.helyes gyerekek.
margit hid felöli bejárat 26-os busz megállója 15:30-16:00 körül?ezt még meglehet dumálni -
Memphis
tag
legyen reálos az legalább olcsó ;]
-
Memphis
tag
a mez számokkal kapcsolatban kéretik elolvasni az #578-as hozzászólást. :)
ezek alapján lehet még feliratkozni :) -
Memphis
tag
na az első foci megvolt...fáj is az összes lábam.jövőhéten is lesz.várunk mindenkit
-
Memphis
tag
válasz
-=V3rthil=- #1739 üzenetére
jobb is :))
-
Memphis
tag
helyes helyes látom a kedv megvan az már félsiker.
-
Memphis
tag
ha kell én tudok hozni pumpát.margit hid felöli bejárat a buszmegálló padjainál.és az órát előre és nem vissza kell állitani és a jövő héten ha jól tudom.
-
Memphis
tag
hát én is csak nehogy aztán elkezdjen esni.
amúgy ugy néz ki hogy jön launcser is -
Memphis
tag
válasz
-=V3rthil=- #1669 üzenetére
hozzál.sose lehet tudni meg inkább több legyen mint kevesebb
-
Memphis
tag
válasz
-=V3rthil=- #1667 üzenetére
pontosan nem tudom mennyi eddig az annyi.kb 6-8 ember ha jól vettem észre.15:30 margitsziget margit hid felöli bejárat buszmegálló padoknál
-
Memphis
tag
válasz
-=V3rthil=- #1664 üzenetére
gyere csak.minnél többen vagyunk annál jobb...csak ha profi vagy lehet hogy a mi szinvonalunk nem fog tetszeni :DDD
-
Memphis
tag
Hát ha van megfelelő mennyiségű fix ember aki rendszeresen jár focizni akkor csinálhatunk mezeket
-
Memphis
tag
én + tesóm 90%
Asusfan tavaly kb 5-6 ember esetleg 8 aki úgy rendszeres volt.De hozzánk vergődött egy szimpi kínai kis különitmény akik szintén kiszoktak jönni 3-4 emberrel. -
Memphis
tag
Srácok!!!!Mostmár nagyon itt a tavasz az idő megfelelő!Mikor kezdhetjük?Számitok a szokásos emberekre + azokra akik most szeretnének csatlakozni....Jelentkezzetek hogy mi van veletek.
-
Memphis
tag
Ha van pálya meg ember akkor én is itt vagyok
-
Memphis
tag
csak zárójelben megjegyzem hogy teremre volt lehetőség csak nem éltünk vele......
-
Memphis
tag
én meg szépen lassan majd átterelődök a jégkorira mert oda nem kell fix 12 fő az van magától is.Ezt csak ezért irom mert a teremfoci szerintem nem fog összejönni...
-
Memphis
tag
természetesen csak én és DrSoul voltunk mivel boygo most nem tudott jönni....
-
Memphis
tag
hát igen minden szokásos...főleg a létszám....Bezzeg amikor pólót meg sapkát osztottak jöttetek mint légy a ****-ra szép mondhatom
-
Memphis
tag
Ha a Jocó név nem tünt volna fel ezek azok a srácok akik tudják a termet.velük dumáltunk/játszottunk szigeten majd számot cseréltünk...na dereng valami?
-
Memphis
tag
ma semmilyen.vasárnap szokott lenni
-
Memphis
tag
a másik meg, hogy mindenki csak azt tudja leirni mindig hogy mikor nem ér rá.azt írjátok inkább le hogy mikor értek rá és akkor talán tudunk egyeztetni
-
Memphis
tag
hát igen ez igy túl kevés...mert szerintem sokan ugy vannak ezzel hogy mi eljárogatunk és ha ők éppen ráérnek és máshoz nincs kedvük akkor bejelentkeznek hogy lehetne-e jönni....ez igy nem fog menni már lassan 11000 felhasználó ha nem több és 4 ember ér csak rá?na ne nézzetek madárnak
-
Memphis
tag
én meg nem tudom miért amikor van kisqpi akkor én mindig még a halványnál is halványabban teljesítek :))
-
Memphis
tag
ha nem túl drága én tartanék rá igényt kéne árajánlat
-
Memphis
tag
jobb lenne egy nagy terem olyan kézilabda kapukkal de az drága és nem is tudunk olyat.Ennyiért bőven jó lesz ez is.Sajnos az a rossz hír hogy ez még előbb kezdődne.Mondta a srác hogy 2 körűl kezdődnének a dolgok...
-
Memphis
tag
most dumálunk a kínaiakkal
-
Memphis
tag
bátyám most hivja fel a kínaiakat.szerintem leszünk mi kb 4-5-en és a kínaiak is kb 5-en
-
Memphis
tag
DrSoul nagyon fű párti ami tényleg jobb az izületek miatt....de most én is a betonra voksolnék meg most jöttem haza és a beton nagyon szépen szárad...szerintem a dühöngő már bőven száraz lesz 15h-ra
-
Memphis
tag
na kisqpi sikerült tárgyalni valamit Parcival?
-
Memphis
tag
Kisqpi ha már volt az a remek ötleted a rangokról nem lenne rossz ha kicsit rátapadnál egy házigazdára mert én egyszer mondtam den-nek és azt mondta hogy jó ötlet de azóta se kép se hang erről a felvetésről.szal szerintem kicsit hangoztasd de nem kell hogy minden utolso kis lamer is tudjon róla :)) szal csak okosan :DDD
-
Memphis
tag
kúl remélem lesz valami nagyobb banzái megint mert mostmár össze kell állni gyerekek ennél már csak rosszabb lesz az idő és ha most nem állunk össze akkor már soha.Egy kis lelkesedést kérnék.Köszönöm :)
-
Memphis
tag
ok sztiget bejáró 15h. de ha még nincs is éppen koncert egy 3 négyzetméteres területen akkor is számoljatok arra hogy legalább 600 embert fog fel-alá séteálni rosszabb esetbe ott fognak üldögélni szóval ha ti füved akartok keresni számoljatok azzal hogy 16:30 elött nem lesz kezdés.én se szeretem a betont de egyszer ki lehet birni.
-
Memphis
tag
a program miatt mi lenne ha most kivételesen megnéznénk a betonpályát?
Amugy lehet ott se lesz hely, de egy próbát megér.. -
Memphis
tag
na úgy néz ki hogy én is hozok 2 embert de ez még nem 100%
-
Memphis
tag
én voltam de akkor is nagyon várom :)
-
Memphis
tag
hiába irtam a moderátoroknak nem jelentkeznek :(
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest