Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Especiel én holnap (Vasárnap) reggel is megyek focizni 10.00-re a Hunfalvy-ba. Bazi nagy terem, lehet falra játszani és van zuhanyzó az öltözőben. Aki akar, jöhet...
-
Pötyi
őstag
Banyek, süt a nap! :D
-
Pötyi
őstag
Az eso valoban abbamaradt, de ki tudja, hogy ujraindul-e? (Az idojaras olyan, mint a windows :D )
Felolem jatszhatunk egy betonozott duhongoben is, van a szigeten olyan is, viszont akkor valaki hozzon egy cirokseprut, hogy a pocsolyakat szetseperhessuk vele... -
Pötyi
őstag
Ööö, ma hánykor is lesz?
-
Pötyi
őstag
Talán induljunk el a Margareth Island felé...
-
Pötyi
őstag
Én is megyek... Ráérek...
-
Pötyi
őstag
Hétvégén?!?! VASÁRNAP keljek fel hajnalok hajnalán, hogy 08:30-ra kiérjek?! Hisz' az egész héten csak akkor tudom kialudni magam! Először is ki kell aludnom magam az egész hét hátralékában! Aztán ki kell aludnom magam az előző nap szombat estéje miatt. Keljen fel olyan korán akinek három anyja van! :D
-
Pötyi
őstag
Lehet, hogy én vagyok a csekélyértelmű medvebocs, de valaki magyarázza már el, mi a jó abban, hogy minél közelebb hozzátok délhez, amikor a legmelegebben süt a nap? :D
A múltkor délután ötkor, vagy hatkor találkoztunk! -
Pötyi
őstag
Szóval vasárnap...
-
Pötyi
őstag
Mi az a gamestar?
Sőt, jobbat kérdezek! Ki az a Pötyi??? :D -
Pötyi
őstag
Majd holnap megtudom én is, hogy ki a fene lehetek, ha előtúrja a srác azt a Gamestart... :-)
-
Pötyi
őstag
Nyilván egy körözőplakáton láthattatok! :D
-
Pötyi
őstag
Szóval ma, 2003. július 01-én, kedden, délután, 18.00 órától foci a műegyetem alagsori dühöngőjében...
A konkrét kérdésre konkrét válasz: Ebben a teremben lehet focizni 4-től 16 főig, mert ha kevesen vagyunk, akkor játszunk a falra, ha meg sokan, akkor kulturált ember módjára kettőnél több csapatot alakítunk... :D -
Pötyi
őstag
Valamelyik házigazda tegye a záró BOLD tagot a felkiáltójel elé... :D
-
Pötyi
őstag
Szóval csak azért, hogy időben szóljak és mindenki el tudjon kérezkedni anyutól / asszonytól:
Most van '03. június 30., hétfő. Holnap, kedden, a Műegyetem alagsori dühöngőjében tornatermi foci, pontosan 18.00-tól! A helyszín nagyon kulturált, öltözővel, zuhanyzóval. Aki jönni óhajt, az legyen a főbejáratnál háromnegyed hatra... A rendezvény ingyenes[!] -
Pötyi
őstag
Én is jövök focizni Prohardver színekben. (BP) Nekem mindegy, hogy szabadtéren, egy játszótér dühöngóben, vagy tornateremben lesz...
Ugye lesz egyenpólónk, amire a szponzorok, pld. Localhost netkávézója adják össze a pénzt? Cserébe természetesen kap reklámfelületet! Meg az elejére és a hátuljára egy kibaszott nagy PROHARDVER logót! :D
Meg lesz hívva valamelyik számtek újság tudosítója, vagy az index értesítve lesz?
Mondjátok, valaki felvette már a kapcsolatot a HWSW-vel? Kézbesítve lett már nekik a kihívás?
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest