- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Azért kezdjük 15h-kor, mert már egyre korábban sötétedik... :(
Ha lesz terem, ott már kezdhetjük később is.
launcser: ez a terem, amit a srácok tudnak nem rendes kézilabda pálya, tehát egészen kicsi kapukkal játszák, tudod, kb 1 m szélesek és térdmagasságig érnek.
Ez van, ennyi pénzért. Ilyen helyen amúgy is több csapatot kell szervezni (ha esetleg mindenki eljön), és 3 vs. 3 ellen megy...
Ha valaki tud jobbat, szóljon. -
DrSoul
őstag
Nyugi, nyugi... :)
Nem tudom, mennyire sürgős a válaszadás, de a kínaiaktól tegnap megkérdeztem, meddig tartózkodnak Magyarországon. 2 évig, itt tanulnak. Kérdeztem, télen van-e kedvük termet bérelni, ők benne vannak. Az +4 ember legalább (bár tegnap 5-en voltak).
Csak jelzem: az is megvan dumálva, hogy jövőhéten újra találkozunk a Margitszigeten. Gondolom 15h-kor lesz most is, de tudunk egyeztetni is, van telefonszám.
AMúgy szerintem ez most véletlen volt: modding kiállítás, betegség, munka... Csak nem lesz jellemző... Inkább egy közös időpont kéne.
Mondjuk lehet, hogy más termet is meg kéne nézni, egyrészt az ár miatt (bár szerintem ez még így sem rossz), másrészt az időpont. Mert a szombat 10-12 úgy látom sok embernek nem jó. Úgy tünik, ez a vasárnap délután lesz jó, erre már mindenki beállt. Bár neked Som@ nem biztos, hogy ez a legjobb, hisz reggel is játszol Endrével... :D
De majd megbeszéljük. -
-
DrSoul
őstag
Som@, semmi gond, de tegnap eléggé látványosan morci voltál... (szvsz)
Nem tudom, ez mindek vélhető, de ha ez miattunk van (akár az én hibáim miatt, melyek tegnap valahogy fokozottabbak voltak), esetleg a szinvonal miatt... szóval nem kötelező jönni, ha ezt váltja ki belőled... :)
Mielött még félreértenéd, ezt őszintén nem sértően akartam mondani, jobb lett volna személyesen, csak itt most eszembejuttattad! :D -
-
DrSoul
őstag
Som@, nyugi, minden a legnagyobb rendben! :))
Annyi, hogy Slug nagyon szeretne veled játszani, szerintem ennek semmi akadálya. Ennyi.
Nekem mindegy, kivel játszom, és szerintem a többieknek is. Tehát semmi civakodás, lesz játék, és kész! :DD
Tehát akkor ugye jösz? :DD
Amúgy vigyem a CD-t? :t -
DrSoul
őstag
Igazad van, nem mindenki kezeli ugyanúgy!
És én is sajnos ilyen hülyén kezelem. Nagyon rossz tulajdonságom, de ez van.
Bevallom, kicsit már labdába érni se volt kedvem tegnap (ez alatt nem a hibáimat akartam kidumálni, azok amúgy is vannak :DDD, de így nincs kedvem javítani. Inkább az megy a fejembe, hogy ''Akkor játsszanak ők.'' Ez nagy hülyeség, tudom.)
De pont azért, mert csapatjáték, nem kellene ilyennek előfordulnia. Hisz nem lehet egy csapatot (ezalatt nem a fizikai csapatot, hanem inkább a szellemit értem) erőszakkal összeállítani. De túl messzire elmentem, legközelebb remélem jobb lesz. A lábam is, remélem. Előbb írtam. tudtok-e valamit rá. Néhány hozzászólással előbb, tegnap kérdeztem. -
DrSoul
őstag
Kicsit olvasd el jobban, amit ír... :) Meg amit én írtam, hasonlót, kicsit előbb.
Persze hogy mindenki szeret nyerni, ezzel nem is lenne gond; csak azt kell megnézni, hogy amikor valaki nem nyer, azt hogyan reagálja le.
Nem mindegy, hogy nyerni az cél-e (pl. Olimpia), vagy csak eszköz ahhoz, hogy valaki műveljen valamit, érezze jól magát stb.
Csak példaként említeném kisqpit: nézzetek rá a 16 gól után, amit kap (nem saját hibájából :) ). Vetődik a 17-re is. Ilyen emberekkel öröm játszani. -
tozso
tag
22 év az átlag korosztály bár a volt tanárom már kicsit idősebb akit idén meghívtunk a csapatba.
A Szabadkikötő SE salak pályáján van a bajnokság és a nyári szünet előtt ehét kedden volt az utolsó mecs. Most agusztus 26 ig szünet van, majd egy utolsó mecs van az alapszakaszból és szeptemberben jön a rájátszás.
Megbeszélhetjük a focit de csak agusztus vége szeptenber eleje jó, mert most szétszéledt a kis csapat a nyári vakációra, igaz jövő héten még van egy kisebb edző mecsünk a volt suliban aztán hawaii.
Nem felejtem el és később visszatérhetünk rá. -
tozso
tag
Pesti vagyok és játszom egy csapatban, amely a középsuliban jött össze és azóta is összetart. Találtunk egy jó kis bajnokságot ahol kispályás mecsek vannak 5+1 fős csapat és 10 embert kell neveznie egy csapatnak. 14 csapat részvételével zajlik és elég jó. A rendezés és a körülmények is jónak mondhatók.
Én ilyesmire gondoltam. Ehhez igazán nem kell sok minden. -
Memphis
tag
Az a helyzet hogy a másik bátyámnak van és mondtam is neki hogy jöjjön ki.Válasz: utál és nem is tud focizni és csak azért hogy fényképezzen nem fog kijönni ugyhogy ez nem jött be :( de jó lenne mert szerintem sokan kedvet kapnának.Esteleg az egész meccset vagy csak a szebb jeleneteket feltenni netre.....csak bezzeg ilyenkor mindenki a kőkorszakban él és ssenkinek nincs semmilye
Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest