- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #1476 üzenetére
Te is jókor írsz.... :DDD
Mind1, már kezdem megszokni a társaságot: a kínaiak, egy norvég, most volt egy német, meg a két olasz. Nagyon kellemes volt, jól éreztük magunkat, volt csapatjáték, szal minden... És még én is rugtam gólókat, ez már nagy szám :DD
Kérdeztem a társaságot, nem igen tudnak termet. Én mondtam, hogy keresni kéne, egyelőre még legyintgetnek. A norvég mondta, hogy jeges pályán is mehet, ő már játszott úgy... :D
Na mind1, ha lesz terem, megírom itt, addig nyomjuk a Margitszigeten. Valami csak lesz, mert a társaság mindig megjelenik, anélkül, hogy megbeszélnénk, tehát szerintem igénylik a focit. És ezek mind évf. társak, tehát van ember. -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #1462 üzenetére
1 biztos: én itt már nem javasolok semmit. :)
Ez a társaság úgy tünik általába mindig lent van, tehát a továbbiakban én velük beszélem meg, lesz-e foci, vagy sem. A termet is velük fogom megbeszélni, ott legalább úgy tünik meg van a kb 10 fő (kb 4 kínai, 2 olasz, tesóm+én, és van egy csomó germán...).
Persze aki akar csatlakozni, nyugodtan, mondom: aki jön, jön.
Bocs Bobojsza, ezt nem személyesen neked írom, csak arra reagálltam, hogy lesz-e valami a szünetben. Én már nem merek javasolni... :P -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #919 üzenetére
Tarthatunk közvélemény-kutatást, kinek mikor a legjobb...
Csak az a baj a hétköznapokkal, hogy van, aki suliban van, és gondolom csak 16:00 körül ér haza; van, aki dolgozik: ott is gondolom 16-18 óra az, amikor valaki végez. A másik, hogy egyre előbb fog sötétedni.
Mert a szabadban, ha minden normálisan megy az időjárással (nem úgy, mint most), még október végéig lehet napközben, de egyre korábban fog sötétedni, talán az időpont is módosulni fog (már mint a 16:30).
Nekem amúgy még jó hétközben is (ha előre tudom), amíg nem találok munkahelyet! :DD
Meglátjuk, mit szólnak a többiek. De neked se szombat, se vasárnap nem lesz jó?(Esetleg péntek, de a többieket is meg kéne hallgatni). -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #913 üzenetére
Hát itt könyörgok már egy ideje, hogy potyára ne menjetek!!! :))
Te ezt mondtad, hogy ha 6-an nem vagyunk meg, akkor nem jöttök.
Ezt tolmácsoltam, erre íród, hogy most indultok! :)
kisqpiék benne lennének találkába, de nem fociba, mert hogy csúszik.
Öcsém szerintem már elment biliárdozni :DDD -
-
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #812 üzenetére
Teljesen igazad van, és is iszonyu keveset futottam, de azon kivül, hogy nem a legjobb a kondim, hetek ota szenvedek egy gyógyuló-előjövő vízholyaggal a jobb lábamon: a gyors irányváltoztatásokban igen rossz, de aztán már a sima futásban is! Nincs valakinek valami jó modszere erre? Játsszak 2 zokniban?
Neked biztos lassú volt a játék, igen csaj fútó alkatod van!
Nem atletizáltál valamikor, véletlenül? Tuti, nem szoktam tévedni! :DDD -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #685 üzenetére
Két ok miatt gondoltam, hogy mégis 16:30 maradjon.
Az egyik az, hogy így sikerül is kb. 17h-kor kezdeni... :DDD Multkor néhányan késtünk, meg míg odaballagunk stb. Mire te megjösz, már minden menni fog, csak be kell állnod: multkor Pötyivel is így volt, oda jött.
A másik ok meg az, hogy nem nagyon jelentkeztek itt már (végülis minek) azok, akik jönnek. Tehát nem ''fair'' utólag egy új időpontot megbeszélni, szerintem :DD
A forma1-el kapcsolatban: attol függ, ki honnan jön. Én simán kiérek :DD
És ne aggódj, abszolute emlékszem az arcodra, felismerünk!!! -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #678 üzenetére
Szerintem ez már mind1, hogy csak 17-re érsz oda. Multkor 16:45-ig ott voltunk, aztán elballagtunk a ''szokásos'' helyre. Mire odáig elmegyünk, néhányan átvesszük a cipőnket, ''bemelegítünk'' :DD addigra már te is megjössz.
Szerintem gyere oda a rétre, csak megtalálsz minket. Amúgy is a buszmegállótól jösz, ha még ott vagyunk, akkor meg úgy is meglátjuk egymást.
Ezt csak azért írom,mert lehet, hogy már nem néz be mindenki, és a 16:30-at tudják...
De mint mindig, a többség dönt. -
AND1
őstag
Na végre fellendült megint ez a topic. Valamelyik hétvégén tényleg lehetne már szervezni valami ''labdakergetést'' :))
Eddig a Margitsziget volt a célnak legmegfelelőbb. Múlt héten voltam kint haverokkal a városligetnben focizni. Petőfi Csarnoknál van sok kispálya, ott is jót lehet játszani szvsz. Na de majd a többség eldönti, én mindenre nyitott vagyok :)
Na... egy szervezésre hajlmas user kézbevehetné már a szervezést!
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest