- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Bobojsza
aktív tag
Emberek!!!
Itt a tavasz, elobujt Bobojsza is, es nogat mindenkit focira!
E hetvege meg nem jo, bar tegnap mar voltam egy kicsit labdazni, a kondim az ugy a -5. szinten, ugyhogy probalok kicsit erositeni, es akkor johet a mehet.
:) -
Bobojsza
aktív tag
gyonyoru az ido... bar holnap nbemtom milyen lesz.
gyerunk focizni!!!! -
Bobojsza
aktív tag
na sracok menjek vagy ne????
lesz kint valaki ??? -
Bobojsza
aktív tag
+gyogyultam...
Felolem most a hosszu hetvegen mehetunk akar mikor, hacsak asszonypajtas nem szervez valamit, de azt majd elcsusztatom.... :) -
Bobojsza
aktív tag
Bekaptam a torok gyikot...
Nem tudok menni, sajnalom, igazan, pesdig olyan szep az ido'''
Azert jo jatekot -
Bobojsza
aktív tag
Ba hogy keszuljek???
Foci.
Hol ?
Mikor?
Ki ? -
Bobojsza
aktív tag
na akkor most mi lesz, ragyogo a napsutes...
Azert hozzatok stoplista... azaz stoplist :)
Emberek tessek hama eldonteni!!!
En jaccani szeretnek! -
Bobojsza
aktív tag
Na sracok..
Ha meg elek akkor m1ek!!!!
Olyan szar hetem volt, hogy szertnem kihajtani magam ha esik ha fuj.... -
Bobojsza
aktív tag
Ja es a betont semmikepp....
Ahol regen fociztam, nagyjabol ott mint ahol most jatszunk, csak az ut masik oldalan!, na ott mindig van hely -
Bobojsza
aktív tag
Helllo
Valoban valami sziv es errendszer karbantarto FL*RA margarin tamogatotta rendezveny lesz sok sorrel meg megtobb emberrel koncerttel..... Tele lesz a ret...
Most ne orroljatok ram, de lehet a 15,00 korai :O
Akkor holnap.
UI.: Viszem a polot, mosva tisztan, vagy nem ha nem m1ek en sem.... -
Bobojsza
aktív tag
Van 1 kis problemam...
Vacsira vagyok hivatalos... 17.00-ra
Mondjuk ha negyed 7-re erek oda meg nem gaz, de ehez hamarabb kene menni focizni, vagy pedig en csak fel orat maradok :(
Ugysincs forma 1 delutan, es 7-kor mar tok sotet van, igy mit szolnatok ha 1 oraval elorebb hoznank az idopontot, jovo heten mar ugy is hamarabb kene menni...
Na????????
Naaaaaa........
Nnnnnaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :C -
Bobojsza
aktív tag
Remelhetoleg nekem is jo lesz...Hacsak asszonypajtas keresztbe nem szervez valamit, bar ha nem lesz tul jo ido akkor nem...
-
Bobojsza
aktív tag
Hello.
jol esett nekem is tegnap.
Es tudjatok miert voltunk jobbak, mert jobbak voltunk am!!! Hat azert mert elosztottuk a teruleteket, es nem csak szaladgaltunk meg acsorogtunk. Ja es lelkesebbek is voltunk :)
Pötyi a valagad hogy van :)
Ciao -
Bobojsza
aktív tag
Hat igen...
Neha elszall az agya szo se rola. De nem jatszik rosszul, meg fantazia is szorul belke neha :)
Most komolyan: elvezte, bar neha keves volt neki a szinvonal, most pedig inkabb pihen egesz heten alig aludt. BAR KI tudja, lehet jon megis.
En 90% hogy m1ek.
A bajnoksag is jo lenne, de ahoz kene valami szervezettseg, ugymond edzes, de legalabb a posztokat elosztani, es vayg 12 ember hogy 2 csapatban posztra leosztva jatszhgassunk es gyakoroljunk ja es ha valaki nem er ra a mecs napon akkor beugorhasson a rossz formarol es csererol, esetleges serulesrol nem is beszelve.
Na ez volt am a hosszu mondat :) -
Bobojsza
aktív tag
Alakul a labam :)
Es lehet megint eljon a cimboram, de ez meg igen bizonytalan... -
Bobojsza
aktív tag
Mokas kis foci volt :)
Kovetkezo, este fel 7 korul kezdtuk. este fel 8kor mar sotet volt :)
Este 8 kor lett vege :C
Olyan sotet volt, hogy nem lattam 1 sracot elottem, es ugy neki mentem, teljes erobol, hogy egyutt bucskaztunk a porban vagy 3-mat. Hat ezert nem vagyok tul jol.... 1folytaban maszirozgatom magam. Nem tudtok valami jo kis masszort, vagy lanyt Hmmm ? Vagy mit csinaljak, szombaton mar ki kene randulnom a hegyekbe...
Majd megbeszeljuk, eleg zart a tarsasag, bar nyitottak, de nagy szinvonalat ne kepzelj, lefocizom az egesz bandat... -
Bobojsza
aktív tag
Tegnap foci kozben meghuztam a labam azaz a combom. Kurva sotet volt, este 8kor :)
Szoval ha rendbejovok m1ek hetvegen.
Es a termet termeszetesen tamogatom! -
Bobojsza
aktív tag
Gyonyoru napra ebredtunk :) :C
Hajra fiatalok, talakozunk a mezon a FORMA 1 utan, legkesobb 5kor. -
Bobojsza
aktív tag
Felolunk is mehet esoben.
Ha csendes aztato eso van akkor OK, de mondjuk multkor felhoszakadas szeru volt, igy utolag aszondom nem is baj hogy nem voltunk, mert mire kierunk a gyopre szarraztunk volna.
Mindenesetre en mar nagyon vagyom a mozgasra ugyhogy ne legyunk puhanyok!!!! -
Bobojsza
aktív tag
En valoszinuleg, sot majdnem tuttira 2en m1ek!
-
Bobojsza
aktív tag
Csak nem kimaradtam valami polo+sapka osztasbol :(
Na ne mar.
Csak van meg.
Nem akarok kimaradni belole!!!!
NNnnnnnaaaaaaaaaaa
Nekem a most hetvege fekszik, johet a mehet! -
Bobojsza
aktív tag
Basszus!!
Mult heten en meg esobven is mentem volna most meg nem tudok, oszt lemaradok rola!
Ez nem er. :(
Polot nekem is!!!!!!!!!
Es tovabbra is tartom magam a hetkoznaphoz, vagy aki raer jelezze, mert nekem a hetvegek nem tul jok.
Akar heti 2 is lehetne ;] -
Bobojsza
aktív tag
Na csak anyit, hogy 18,00-tol gyonyoru eso utani ido volt, lehetett volna meg 1 orat rohangaszni...
Na de majd jovo heten, ami lehet nekem nem jo....
En tamogatnam a hetkoznapkat sokkal inkabb
Nem tudom kinek mi a velemenye, de a hetvegeim nagyon zsufoltak... -
Bobojsza
aktív tag
Hi.
Na akkor mi is 2en mennenk, de csak ha leszunk 6an!!!!!
Es tenyleg pontosan. 16.30 !!!!
Es akkor nem jo a fu? Nincs stoplisotok ?? -
Bobojsza
aktív tag
Na Sziasztok...
En ketten mennek, jo volna eldonteni m1unk-e vagy sem, felolem mehetunk, legfeljebb stopilsba m1ek.
A betont nem tamogatjuk, inkab csuszakaljunk!!!!, majd vigyazunk 1masra.
:D -
Bobojsza
aktív tag
Elorelathatoan esni fog....
Remelem nem tantorit ez el bennunket !? ;] -
Bobojsza
aktív tag
válasz
#57764352 #813 üzenetére
Ez OK, de ha nagyon nagy a kulonbseg???
En is kihivasnak tekintm ha erosebb az ellenfel, jobban kell hajtani + minden, de ha a felpalyaig nem jutunk el az azert mar nem jo, merthogy most 3:1 volt a tamadasi arany....
Igen atletizaltam es most is szoktam futkosni, jovore szeretnek maratont futni, csak sok ido kell a felkeszuleshez az + nincs... -
Bobojsza
aktív tag
Nekem is jo a vasarnap es bar multkor is igertem de syerintem most mar tenyleg hozok meg valakit :)
Ja es meg valami.
Azt szeretnem kerni toletek, hogy ha elmegyunk jatszani, akkor mindneki alljon ugy hozza a dolgohoz hogy most rohagaszunk hajtunk 1-1,5 orat aztan majd pihizunk, es ne labdara varakozassal menjen az ido.
Tudom en most kestem, de nekem nagyon kevesnek es lassunak tunt a jatek, olyan almos es nem is tudom milyen volt.
Ha meg aranytalan a felallas, akkor erdemes lenne meg idoben ujraosztani a csapatokat.
Azert jo volt :)
Koszi! -
Bobojsza
aktív tag
Jok lettek a kepek.
Latszik rajta a lendulet, mozgas, sportos eletmod :DDD
Na talaljatok ki melyik reklambol valo a fenti idezet !?
Legkozelebb mikor?
Ja es elorevetitenem.... Kozeleg a tel, enegem mondjuk nem zavar en hoban fagyban is hajlando vagyoik jatszani, de megfontolando lenne kello szamu jelentkezo eseten 1 teremben gondolkodni. Tudjatok ittt a sulikezdes ideje es ra kene tenni a kezunket egy jol +kozelitheto, ocso teremre..
Tud valaki ilyet ??? -
Bobojsza
aktív tag
válasz
indexolvaso #760 üzenetére
Javasolhatnam...
Hogy dobjatok fel kepet magatokrol...
Lasd: Ph fotoalmbum topic -
Bobojsza
aktív tag
Baratom...
Milyen Olasz-Magyar vagy???
Hat Forma 1 lesz vagy mi.... Hogy erek en ki olyan hamar ha vegig szeretnem nezni, ami 16.00-ig tart????
Ezert mondtam a 17.00-at, de lehert csak inkabb 17.15 lesz belole.
Jo hat ha senkit nem erdekel csak engem hat jo, +talallak titeket akar meg masod magammal is :) Csak legyen meg hely nekunk !!!!! Aztan felismerni am enegem!!! :DD
Szoval tovabbra is a 17.00-as talakat javaslom! -
Bobojsza
aktív tag
Hello'
Ha lehet belepofaznom...
legyen 17.00-kor mert en biza csak addigra erek oda...
Amugy johet a menhet es lehet hozok en is meg 1 embert :)
Szoval OK -
Bobojsza
aktív tag
nekem is jo a szombat, elvileg, talan lehet :)
-
Bobojsza
aktív tag
Helllooo
Na akkor most mikor lesz legkozelebb foci ?
Megprobalok nem rosszul lenni :)
Stipi-stopi a 17-es szamu mez -
Bobojsza
aktív tag
:C
Eloszor is nagyon szervezettseg kene!
Ertem ezalatt hogy ossze kene hozni vagy 15-20embert aki tudna jarni rendszeresen, es az se gaz ha 1* 1* nem tud eljonni meg igy is ki van a csapat, es nem kell kinaiakat meg feketeket, meg digokat meg tudomisen kiket osszeverbuvalni.
Egy kicsit nagyobb nyilvanbossag kene!!!
Van itt kb. 9000 tag, nem hiszem hogy 20 fociszereto ne lenne!!! -
Bobojsza
aktív tag
Bocs sracok, hogy nem mentem, de dogrovason voltam, meg a gepig sem tudtam elvaszorogni hogy +irjam nem tudok menni.
Sajnalom :) mikor is ? -
Bobojsza
aktív tag
Rolam elfelejtkeztetek :(
Most akkor hol mikor?
Lehet en is hozok meg 1 embert ;] -
Bobojsza
aktív tag
Bazze`
Emberek, en hozok meg 1 embert, ha koll be is regisztralom, ezen ne muljon ;]
Szombat delutan sziget,
Figyi 2-2 sem rossz, 3-3 az mondjuk nem az igazi, de 4-4 mar ok,
szoval gyerunk tutti foci ido lesz.
Delutan 3-ig kerek vissszajelzest...
Legyen mondjuk este 6 orakor a szigetio bejaro, busz megalloban, mint a multkor -
Bobojsza
aktív tag
Sziasztok...
Akkor most lesz foci, ha igen mikor hol? Ki marmint hanyan... -
Bobojsza
aktív tag
Irjon mar valaki pontos idot, meg vagyok kavarodva!!!
Most hetvege, vagy kovetkezo (aug2-3)?
Es ki jonne??
Hanyan ? -
Bobojsza
aktív tag
Emberek...
En raerek :)
Szoval addig mindenkepp de valaki emlitette, hogy lenne terem ahoz viszont fix 8 -12 emebr kene, nem igaz hogy nem jonne ossze!!!! -
Bobojsza
aktív tag
Akkor e hetvege nem jatszik ???
-
Bobojsza
aktív tag
Sziasztok..
Ezek szerint e heten nem lesz foci, vagy csak csokkentett letszammal, vagy nem szombaton vagy van meg jelentkezo, hogy tobben legyunk?
Nekem jo elore terveznem kell a programomat, hogy ne legyen rohanas mint multkor vagy eppen ne erjek ra.. Bocsika...
Kulonben meg mint mar kifejtettem mecs dontetlen kiegyenlitett erdemenyt, jatekot hozott, es ha nincs uj jelnetkezo javaslom ugyanazt a csapatelosztast ismet....
Kulonben nekem a hetkoznapok jobban fekszenek, nem kell annyit rohangaszni, melo utan lazitasnak tok jo 1 kis foci.
Ja es meg 1. En regen 1 masik mezore jartam focizni, ahol voltak azok a ronda sarga padok. Javasolnam, hogy ilyenekre jatszunk a vitak elkerulese vegett ami ala m1 vagy visszafele pattan az a gol, kevesebb lenne az ellott labda is... -
Bobojsza
aktív tag
Kedves 1begyultek :)
Mindenkinek koszonom en is a focit, es bocs hogy csak ugy elrohantam, de surgos dolgom akadt...
Csak az =seg vegett, hogy ne lejtsen a palya!!
Az elso fel oraban azt sem tudtam kivel vagyok es asszem voltunk ezzel igy meg paran. Kiveve 2 embert az ellen csapatbol, akik az elso ket pontot szereztel... Igy az elso fel ora erdményétől eltekintve (megvannak az ékezetek :) ) a meccs vegeredménye döntetlen, és ezt csak erősíti ama tény, miszerint nagyon kiegyenlitett mccset lathattunk, melyet a faradsag, illetve hat az eronlet dontott el.
Amugy nem is tudom hogy sikerult ennyire kiegyensulyozottan elosztani a csapatokat elsőre. Legközelebb is lehet így!
Utana volt sörözés? Vagy ez már nem fér bele az egészséges életmódba. Mert én biza besöröztem utána rendesen :D -
Bobojsza
aktív tag
Na beneztem en is.
Elvileg jo nekem is, ha asszonypajtas keresztbe nem szervez valami :)
Vagy majd jon o is.
Csak nem en leszek a legidosbb ?
Jaj!!! -
Bobojsza
aktív tag
Holnap delelott a rantotthusi elott Margitsziget a Margit hid lejarojanal talakozhatnank ugy 10-kor.
Eleg konkret ??? -
Bobojsza
aktív tag
Ez a tema 1 csoppet elhalt :)
De miert is?
Nyomas focizni!!!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest