- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Senki?
[Szerkesztve] -
DrSoul
őstag
válasz
Kalandor #1985 üzenetére
Miért, minek annyi? A topicnak?
Ne csináld! :) Tessék reklámozni! :)
Amúgy elvileg szombaton nem esik, csak borult lesz, és csak éjjel fog esni, meg talán reggel, de délben már nem. Tehát elvileg délutánra nem lesz eső, puha lesz a talaj, finom friss tavaszi illat, tehát hajrá! És megkérdem majd a kínaiakat, mostmár nem mondhatnak nemet, és talán tudok is embert hozni még. Tehát szerintem összegyűlünk itt. Csak egy kis jó indulat kell, nem az, hogy ''Jaaaj! Dogám lesz, meg ZH, meg mittomén...'' Tanulni lehet még szombat reggel is vagy délután is, vagy vasárnap reggel is vagy akár este is. Tehát be lehet osztani. Miért pont vasárnap du. 15h-kor kell tanulni? :D
Gyenge kifogás, tehát senki se alkalmazza! :DD -
DrSoul
őstag
Na: ne haljon meg a topic! Újra itt a jó idő! LEhet focizini!!! Mostmár a kínaiakat is kirángatom...! :DD
-
DrSoul
őstag
ATUS7377!!!
A teremfoci labda, amit hoztál, nálunk van, mert ott hagytad, mi meg elhoztuk! Következő alkalommal visszaadjuk! :)) -
DrSoul
őstag
Srácok, nem hinném, hogy lesz jövő héten, hisz az Húsvét! Mi biztos nem megyünk, és sokan mások sem, hisz család stb.
-
DrSoul
őstag
Rajtam piros póló volt, ''Ich hab' Gebursttag'' felirattal, bár nem volt születésnapom... :D
-
DrSoul
őstag
Szerintem lesz, nem? Mások nem néznek be ide...
Már nem tudom, mennyien vagyunk, de mondom, tesóm meg én jövünk. -
DrSoul
őstag
Srácok, holnap már vasárnap. Jó lenne eldönteni hánykor! Szerintem jobb a 15:30, úgyis várunk 10 percet, és még oda is kell érni, tehát akkor kezdünk kb. 16kor. Ha meg 16kor még csak találkozunk... :(
-
DrSoul
őstag
Eddig még más nem jelezte, hogy nézné a forma 1-et...
Mindenkinek: ha van időtök, nézzetek már be az egyik topicba, amit mostanában sokat veszek igénybe... :DDD
''Merevlemez formatálni''
Eredetileg nem az én topicom. Elkezdtem irogatni, kérdezgetni, de nem mindig válaszolnak a lényegre, mindenki mást mond, de az, hogy amit én mondok miért nem jó, azt senki se mondja... Tehát ha van időtök és tudtok segíteni, megöszönném! :)) -
DrSoul
őstag
válasz
TexT-BoY #1832 üzenetére
Tehát:
A 4-6 megállójával szembeni hidat úgy hívják, hogy Margithid-szigeti bejáró... :)
10 percet sétáltunk, nem 20-t. 20 perc alatt végigsétálod a Margitszigetet! :DD (próbáld ki, ha nem hiszed).
Akkor 15:30-kor találkoztunk. Most is lehet úgy.
A kínaiak telefonja ki volt kapcsolva, holnap még próbálom.
Állítólag borús lesz az ég, de NEM FOG ESNI!!! :DD
Multkor is így volt, tehát nyugottan focizzunk! -
DrSoul
őstag
Na, majd holnap felhívom a kínaiakat...
Eddig akkor úgy 5-en jelentkeztek, ugye?
Text-Boy
kisqpi
Kalandor
Memphis
én
majd gondolom még jelentkezik boygo is, meg talán akad még valaki...+a kínaiak, de őket még nem hívtam fel. -
DrSoul
őstag
Elvileg a kínaiaknak is jó lesz..
-
DrSoul
őstag
Az OMSZ legújabb jelentése szerint vasárnap derült lesz. Bár mindig változik az előrejelzés... :))
-
DrSoul
őstag
válasz
Kalandor #1802 üzenetére
Szerintem ne készülj úgy, hogy ott legyél. Látom, senki nem megy, akkor meg nincs értelme. És ha nincs foci, én most nem mennék vendéglátó egységben vasárnap du...
Hát erről ennyit. Jövő héten már elvileg lesznek a kínaiak, akkor már több esély van. Úgy is ők a kemény mag! ;] -
DrSoul
őstag
Srácok, ha minden igaz öcsém meg én jövünk. De nekünk valóban nem nagy cucc, mert a közelben vagyunk. Tehát döntsenek a többiek.
-
DrSoul
őstag
Ilyen rossz volt multkor, srácok?
-
DrSoul
őstag
Na jó, látom ebből a focimeccsből nem lesz semmi... :(
-
DrSoul
őstag
válasz
-=V3rthil=- #1793 üzenetére
Na, családi ebéd nekünk is lesz, minden vasárnap az van, de azért 15:30 csak jó lesz már... De ha gáz, lehet 16h is: végülis előreállítjuk az órát...
-
DrSoul
őstag
Most néztem, az idő ''változó'' lesz (de nem esős), és olyan 12 fok körül lesz (ez Budapest).
És az senkit se tévesszen meg szintén, hogy eddig esett, és tócsás lesz stb. Ez nem igaz, nem lesz olyan, mert:
1. Sok csapadék nem esett le, csak folyamatosan kevés, tehát nem árasztott el semmit az eső (a föld jól beszívta).
2. A Margitszigeten elég jó maga a föld, ezt tanúsíthatja az is, aki tavaly ott volt, amikor a szakadó nyári záporban játszottunk, vagy amikor szintén napokig esett, és utána kimentünk: jó puha volt a talaj, nagyon kellemes volt. Ez most komoly!
Ugyhogy nyugodtan, bátran, jelentkezzünk a vasárnapi focira!!! :DD -
DrSoul
őstag
válasz
#00809728 #1789 üzenetére
Ne csináld máááá, az NB2-ből... Most le akarsz minket égetni? Én még BLSZ IV osztályba se férnék...
Azomban ha jönni akarsz, kicsit feljebb van, hol és mikor. Szerintem akkor jelentsük ki: vasárnap15:30 Margitsziget, 26-os buszmegállója !
Ki jön?
Eddig:
-Memphis
-Kalandor
-Dodi72
-Én
és akkor azok, akik elvileg igen, csak megerősítést várunk tőlük:
-boygo
-kisqpi
-és akik multkor voltak még, most fejből nem tudom a nevüket, és nem akarok itt megsérteni senkit. De egy 8 ember elvileg összejön simán.
Az idő ne tévesszen meg senkit, elvileg vasárnap már jobb lesz! De mindjárt megnézem itt, ez a hivatalos [L]http://www.met.hu[/L] -
DrSoul
őstag
Jobb a Juventus! :)
Na: szerintem meg nem legyünk úgy elkeseredve: már csak a statisztika alapján: egész héten esett az eső, mára is azt mondanak, meg holnapra (szombat). Akkor már csak nem esik vasárnap! :))
Egyébként komolyan: eddig az OMSZ nagyjából jól mondta, és vasárnapra már nem mondanak esőt. -
DrSoul
őstag
válasz
DaSilva #1778 üzenetére
Ha jól értem, igen, benne van a poló is. Tehát úgy szerintem jó az ára. Gondolom az, amit te mondasz, valami vasalható. Vagy nagy cég, és meg vannak nekik a levilágított számok a szitához. MErt most csak nekünk megcsináltatni tényleg drága, de ha egy nyomda már ezzel foglalkozik, a számok szitái férre vannak téve, és akkor az már ok!
Érti a nép? :D
Amúgy lehet hímeztetni is... Az még szebb is, nem? Hogy oda van hímezve a nick-ünk... Tök jó lenne... :D -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1685 üzenetére
Húúú, az órás dologgal megfogtál... Lehet, hogy holnap, hisz holnap 21-e van, ugye? És én is mintha úgy emlékeznék, hogy márc. 21. után az első hétvégén...
Az, hogy hol lesz, nemrég írtam részletesen, kicsit hátrébb, bocs, most lusta vagyok újra leírni... :D
Pumpám nincs, ami hordozható, de elvileg én is viszek labdát... -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1683 üzenetére
Az más, ha csak gondolkodsz, de nem úgy tünt.
Nézd, a tanulás nagyon fontos, persze, hogy nem ér annyit a dolog, ezt aláírom, és lesz még alkalom. Csak szerintem ez nem egy olyan váratlan dolog, és erre fel tud készülni egy ember. Amúgy addig tart, amíg jó az idő, amíg bírjuk, és amíg jól érezzük magunkat. Ezeket keverd össze... :))
Tehát inkább ne gyere, nehogy ebből gondod legyen,csak legközelebb tervezd be a PH focit is! :D Aztán ki tudja, lehet, hogy annyira megunsz minket, hogy csak 1x jösz, azt kész... :DD -
DrSoul
őstag
válasz
-=Sawtooth=- #1654 üzenetére
Gyere nyugodtan! Azt hiszed, hogy mi futóbajnokok vagyunk?
Nekünk is csak most kezdődik a szezon... :DDD -
DrSoul
őstag
Amúgy nem látta valaki Bobojszát?Ő régen mindig jött, de egy ideje nem látom...
Na és persze Pötyi... -
DrSoul
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1649 üzenetére
Gondolom Som@ mondta neki... :U (Na most jönnek a kavarások! :DDD)
Miért nem jösz? -
DrSoul
őstag
Na meg hát talán boygo is felépül...
És ha Veron nem vasárnap írná a zh-kat... :))
(tudom, hogy nem akkor írod, ez csak poén... zh-ra nem szabad tanulni, főleg nem vasárnap! :DD ) -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1602 üzenetére
Tavaly Káposztásmegyerről jött Slug, de őt most nem láttam ... Az majdnem ugyanaz, nem? Meg mintha amne is arról jönne...
De egyszerű: Újpesttől a Metróval elmész a Ny Pályaudvarig, ott felmész, és felszállsz a 26-os buszra (majdnem a Westend bejárata előtt van). Azzal talán a 2. megálló, nem tuti, de felismered: ahogy rákanyarodik a Margitszigeti bejáróra, átmegy a sorompón, és rögtön ott van is egy megálló: ott találkozunk. Ahhol játszani szoktunk, onnan még 10 perc gyalog (vagy +2 megálló a busszal, ha jól emlékszem). -
DrSoul
őstag
Benne van a topicba, de azért elmondom: a lényeg, hogy a füvön játszunk, a Margitszigeten a nagy réten (az első, amit találtok ha a Margithídtól jöttök a szigeten), lerakunk 2-2 táskát, azok a kapuk! Oldalvonal durván megegyezés alapján, és mehet a játék! :DD
Szervezetlennek tünik, de higyjétek el, eddig így mindig nagyon jó volt, és semmi gond nem volt! :))
Ja: zsiga, írd át a nevedet zsugára! :DD
Csak vicc volt! :) -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1580 üzenetére
Ezek a külföldiek mind diákok, itt tanulnak. Van, aki az Erasmussal, azok voltak az olaszok, de csak pár hónapig voltak. A kinaiak elvileg még egy évig itt tanulnak, ők vmi biznisz skúúlba járnak, a XVI. ker-ben.
Ezekkel az emberekkel mind a Margitszigeten találkoztunk: mi is minden vasárnap ott voltunk, meg ők is. Aztán néha játszottunk együtt. :)) -
DrSoul
őstag
Itt vagyok! :)
Jövök én is, csak ne essen, mert Szilárd bácsi ma azt mondta... :(
Mi az, hogy 50%, 80%--- !!! Na! Max 99% fordulhat elő, legrosszabb esetben! :DD
Megkeresem a kínaiakat, elvileg már itt vannak. Az olaszok elutaztak, sajnálom... :D
Köszi a gratulációkat!
Azé jó lesz! :)) -
DrSoul
őstag
Kicsit felhozom a topicot, mert a kezdeményezők (Alvin & Co.) eltűntek... :F
-
DrSoul
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1520 üzenetére
De itt kell megbeszélni! :D
Ez a hivatalos! :C -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1513 üzenetére
Rendben, szavazzunk, de mivel feltehetően már kevés időpont szabad, talán neked kellene mondani, mikor szabad. Feltehetőleg 2h-ra vennenk ki, tehát pl. (csak pl.) pénteken 20-22-ig. Bár nem hinném, hogy az emberek feladnák a péntek esti bulit a focinak, meg is értem őket. Talán egy csütörtök? :F
Nekem a szerda tuti, nem jó. De mondom: te írd meg, hogy mikor szabad. -
DrSoul
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1499 üzenetére
Igazából nekem se baj, de az olaszok, akikkel multkor még rendszeresen játszottam, messzinek találták...
Mind1: nem nagyon jött össze a társaság a tornateremre. Lehet, hogy az az időpont már nem is él (valamelyik hozzászólásomban benne van). Szerintem ebből már nem lesz semmi. -
DrSoul
őstag
válasz
Asusfan #1495 üzenetére
Sajna nem elég, ha olcsó... Nagynak is kéne lennie, és emberek is kellenek. Hisz eleve kisqpi kapus: akkor most ka rakunk a földre két ''gyufásdobozt'', azzal ő mit kezdjen??? :C
Hogy kézilabda kapuk legyenek, ahoz már nagy pálya kell. Ahhoz meg legalább 10 ember. A káposztásmegyeri, amit találtam, nem tünt rossznak, csak messze van, de az nagy (20x40). A szabvány kispálya úgy 18x38 és 20x40 között mozognak... De kisqpi, javíts ki, ha rosszul írtam! :C -
DrSoul
őstag
Ááááááh, nem akarlak elkeseríteni, de itt már nem lesz semmi idén. Hisz a teremhez nem voltunk elegen, úgy mindenki szépen eltünt... Én egy másik társaságba kallódtam, de azok most majd elutaznak... Tehát szerintem olyan február környékén lesz újra játék, akkor a szabadban, a Margitszigeten, ahogy nyáron-összel volt.
-
-
DrSoul
őstag
válasz
#57764352 #1481 üzenetére
Nem alkalmakról lenne szó. Eleve mindenhol úgy működik, hogy ki kell fizetni előre 1 hónapot.
A helyzet: én szabad helyet csak Káposztásmegyeren találtam, 3000Ft/h, szombat 13h-tól 15h-ig, az egyetlen (2 órás) időpont (szinte nincs is már más).
Ez jó lehetne, de az olaszoknak kicsit messze van (meg nekem is). Most megnézzük, hogy ők tudnak-e valamit az egyetemen (talán igen), ha nem, marad ez. -
DrSoul
őstag
Bocs, bobojsza, nem nagyon nézek be már ide... :)
Bár talán pont ez a hétvége fog kimaradni, de még nem tuti. Csak mert néhányan nem érnek rá... :( -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #1476 üzenetére
Te is jókor írsz.... :DDD
Mind1, már kezdem megszokni a társaságot: a kínaiak, egy norvég, most volt egy német, meg a két olasz. Nagyon kellemes volt, jól éreztük magunkat, volt csapatjáték, szal minden... És még én is rugtam gólókat, ez már nagy szám :DD
Kérdeztem a társaságot, nem igen tudnak termet. Én mondtam, hogy keresni kéne, egyelőre még legyintgetnek. A norvég mondta, hogy jeges pályán is mehet, ő már játszott úgy... :D
Na mind1, ha lesz terem, megírom itt, addig nyomjuk a Margitszigeten. Valami csak lesz, mert a társaság mindig megjelenik, anélkül, hogy megbeszélnénk, tehát szerintem igénylik a focit. És ezek mind évf. társak, tehát van ember. -
DrSoul
őstag
Aki esetleg jönne, remélem észrevette, hogy átállítottuk az órát, vissza 1 órával.... :)
-
DrSoul
őstag
Semmi nincs, tudod, csak a szokásos. Már én se nagyon irogatok ide, minek?
Az emberek úgy elfelejtették ezt a topicot, hogy csak na.
Holnap előrejelzések szerint borult lesz az ég, de esőt nem jeleznek. Tehát én kimegyek (ha valóban ilyen az idő) 15h-kor, gondolom öcsém is. De ki tudja.
Ott lesznek a kínaiak, olaszok is gondolom, +egyebek... -
DrSoul
őstag
válasz
Bobojsza #1462 üzenetére
1 biztos: én itt már nem javasolok semmit. :)
Ez a társaság úgy tünik általába mindig lent van, tehát a továbbiakban én velük beszélem meg, lesz-e foci, vagy sem. A termet is velük fogom megbeszélni, ott legalább úgy tünik meg van a kb 10 fő (kb 4 kínai, 2 olasz, tesóm+én, és van egy csomó germán...).
Persze aki akar csatlakozni, nyugodtan, mondom: aki jön, jön.
Bocs Bobojsza, ezt nem személyesen neked írom, csak arra reagálltam, hogy lesz-e valami a szünetben. Én már nem merek javasolni... :P -
DrSoul
őstag
Összegezve: ha nem esik (elvileg nem fog), Memphis meg én kinézünk, hacsak a kínaiak nem mondják le. De akkor biztos felhívnak.
Talán akad kint valaki...
Gondolom boygo is jön, bár nem volt egyértelmü, bocs... :DDD
Mind1, aki jön, jön. -
DrSoul
őstag
Szerintem semmi köze hideghez. Hisz focihoz nincs hideg: 10-12 fok van, pulloverben (melegítőben), hosszú nadrágban futva nem fázik az ember. Csak csinálni kéne. Amikor régen jártam biciklizni, és közben volt futás is, október végéig kint voltunk, a Népstadionnál: volt hó is egyszer: már pontosan nem emlékszem, de volt rajtam kb. két pullover, melegítő, meg mittomén mi, de nem túl sok, és tök jól voltam. Pedig havazni olyan 3-5 fok körül szokott...
Na mind1, nincs mit tenni. nyáron meg túl nagy a meleg, tudomén... :) csak azért szomorú látni, hogyan ívelt lefelé ez az egész... -
DrSoul
őstag
Ez a nyüzsgés... :(
Azt hiszem, a végén még bezár ez a topic, akik akarnak focizni, azok tudják, hol és mikor, és majd inkább a kínaiakkal kell tartani a kapcsolatot, azok legalább jönnek, na meg még néhány magyarral...
:( :( :( :( -
DrSoul
őstag
Csak emlékeztetőül, holnap, 15h, Margitsziget, minden szokásos...
-
DrSoul
őstag
Valahogy ez mindig így van... Nincs kisqpi, van launcser... :DDD
-
DrSoul
őstag
Na sziasztok. Rutinból felhozom a topicot! :D
-
DrSoul
őstag
Örülök, hogy jobban vagy.
Nekem annyira nem tetszett a tegnapi, ami főleg annak köszönhető, hogy PH!-sokból kevés volt. Így nem ismertem senkit, ami nem lenne baj, de egy nagyon egységes csapathoz volt szerencsénk, nagyon ismerték egymást, így ''csak ők játszottak''. Kivéve kisqpi, aki remekül teljesített és alapvető szerepe volt.
Én csak akkor értem labdába, ha sikerült elvenni az ellenféltől. Hát ez van.
De nem tudom, hogy lesz ebből terem, a PH! foci szinte háttérbe szorult, tegnap ugye 4-en voltunk, ebből ketten testvérek... :(
Ez így nagyon nem jó, nem tudom mi történik a társasággal. OK, Bobojsza beteg, Som@ meg a családdal. De a többiek?
launcser? :F
Slug? :F
pötyi? :F
Veron? :F :F :F :F
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pajac: tpm.msc
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest