- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent_007
tag
Hölgyek, Urak, kérdeznék egyet.
22gr-os nyíllal dobálok, imádom (szigorúan csak hobby, csak semmi verseny), de valamiért nem az igazi valami -- eldobom a nyilat és "szitál", mintha csapkodna a toll oda-vissza a "röppályán". (Elnézést, hogy ilyen hülyén írom le a bajomat.)
Szóval szerintetek ez majd csiszolódik idővel és gyakorlással vagy esetleg érdemes lenne megnéznem egy nagyobb súlyú nyilat? Mit gondoltok?
Köszi a véleményeket. -
Agent_007
tag
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a tippeket, javaslatokat.
Tegnap megnéztem pár dolgot a Gamecenter-ben, kiválasztottam ami tetszett és hamarosan megnyomom a rendelés gombot.Annyi merült még fel bennem, hogy a tábla alá valami fa/parafa alátétet én is tennék - van erre valami tuti receptje valakinek?
-
Agent_007
tag
Sziasztok.
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem kifejezetten kezdő hobbi szintre néha dobálgatni veszek egy hagyományos táblát magamnak 3 acélhegyű nyíllal.A Decathlon táblákat nézegettem - Ti mit gondoltok, mennyire strapabíróak? Vagy válasszak mást helyette? Nem ismerem a piacot, ezért köszönök minden tippet.
A másik, hogy Budapesten ki lehet valahol próbálni nyilakat? Fogalmam sincs hány grammos nyilat kellene vennem, feleslegesen pedig nem szeretnék vásárolgatni. (Nem kocsmára gondoltam, inkább boltra vagy olyan helyre ahol esetleg tanácsot is kapok.)
Köszi az építő segítséget, üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest