Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
DonThomasino #6113 üzenetére
Szia!
Blade 5- ből inkább a dual core- t vedd!
Szebb, jobb!
Nekem az utolsó 2 sima 5 olyan mint a hányás!
A pengék deformáltak, csúnya a tábla, a középső gyűrű meg kimondottan vastag, nagyon sok nyíl kipattan róla.
Öcsém most vett egy dual core- t, az tökéletes! Olyan amilyennek lennie kell!
Karácsonyig kihúzom a mostani táblámmal, aztán karácsonyra meglepem magam egy dual core- val. -
BBéci
legenda
válasz
DonThomasino #6113 üzenetére
Attól függ, hogy hol és milyen körülmények között tárolták. Sem a párás, sem a nagyon száraz levegő nem tesz jót a szizálnak.
A használatot jól bírják, kivéve az érdesített, lézervágott, szálkásított hegyeket, amikkel bármelyik táblát pár hét alatt tönkre lehet tenni. Lásd a profik meccseit, 10-12 leg alatt úgy néz ki a 20-as szektor, mint egy éves normál használat után. -
Cheif
tag
válasz
DonThomasino #4456 üzenetére
Csak pengés drótozásút érdemes venni, már kezdésnek is.
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Igen, ez már pengés.
Az a különbség, hogy az egyes szektorok közötti fém "osztó" vagy kör keresztmetszetű drót (ez ugye az előbb tárgyalt típusnál némileg vékonyított, kisebb átmérőjű), vagy teljesen lapos, vékony (szinte pengés) "lemez" elválasztó. Mivel a pengésnek kisebb a felülete, kevesebb kipattanó nyilat eredményez.
Mind az Eclipse Pro, mind a Blade 5 egyébként elég profi táblák. -
BBéci
legenda
válasz
Hagy a fenébe az Unicornokat, Winmau Blade 5 a legjobb tábla!
Honnan veszed a dárda board megnevezést? Google fordító adja ki? Rémes, soha, senki nem nevezi így.
Darts tábla. -
lumpy92
aktív tag
válasz
DonThomasino #4454 üzenetére
A Blade 5 pengés, a másik "csak" vékony drótozású. Szerintem a Blade-ről kevesebb a kipattanó nyíl.
Személyes tapasztalatom nincs, csak így képek/leírás alapján. -
zsolti72837
addikt
válasz
DonThomasino #3143 üzenetére
Okés, de ahogy írták előttem is egy kicsit többet.
-
BBéci
legenda
válasz
DonThomasino #3143 üzenetére
Jó állapotú, használt táblát kapni 5-6000 forintért, annyit érdemes rászánni, mert a linkelt vacaktól még az a kevés lelkesedésed is nullára csökken, amivel elkezded a dobálást.
-
zsolti72837
addikt
válasz
DonThomasino #3141 üzenetére
Ilyen árba nehéz jó táblát találni.
Amúgy, miért nem veszel egy jót amivel elvagy egy csomó évig?
-
zsolti72837
addikt
válasz
DonThomasino #3137 üzenetére
Ezt meg ne vedd.
-
bosmajor
tag
válasz
Csatlakozom az előttem szólóhoz: hengeres drótozású kapcsos táblát semmi pénzért nem vennék.
-
adrian360
őstag
válasz
ilyen drótozásút én a mai világban tuti nem vennék, ez 10 évvel ezelött még talán elment
-
DonThomasino
veterán
válasz
DonThomasino #3136 üzenetére
Illetve még ezt néztem ki.
[link]
Mit szóltok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest