Új hozzászólás Aktív témák

• Ricsard001
    csendes tag
    válasz BBéci üzenetére #4854

Tudod az a helyzet, hogy a normál kiegészítők is fogynak ám rendesen! Most rendeltem pár tollat és néhány szárat, és bőven 6 ropi fölött fizetek majd érte. Tollak 250-400 huf körül mozognak, szárak 280-400 körül, plusz kisebb kiegészítők, szorítógyűrűk, mind 2-300 forintos tétel.
    Én sem gondoltam hogy ilyen gyors lesz az amortizáció, de a folyamatos rádobásoktól bizony sorjázom kifelé a dolgokat. Pár tételt mindig kipróbálok rendelésekkor amivel meg lehet óvni a szárat és a tollat, meglátom melyik hogyan válik be. Egyvalami biztosan nem vált be nálam, a nyíl lándzsájának végére húzható kis műanyag védősapka, mert alatta bizony finoman korrodálódni kezd a fém. Ja igen, van még valami, az alap toll-szorítógyűrű helyett használtam egyszer alu-szorítógyűrűt, az első rádobáskor szét is ment. Úgyhogy szép lassan tapasztalatokat gyűjt az ember.
    Éppen ezért jutott eszembe a titánium szár, ha megbízható és tartós hosszútávon jobban megérheti mint a műanyag. /2500 körül már kapható egy szett/.

Új hozzászólás Aktív témák