Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasii
senior tag
Egyedul a Target vision 360 "pálcás" es szerintem iszonyat gagyin nez ki.
Az osszes tobbi gyarto megoldasa "lavoros".

Bulls termote LED
Aurora Halo
Home-pro -
vasii
senior tag
Elkészült a végleges forma

Ha valakit esetleg erdekel a világítás költsége:
20x230 3mm farostlemez - OBIban meretrevagva 600Ft
LED szalag SMD 5050 5m - Ebay 1500 Ft (2m is elég, de nem tudtam, hogy elég lesz e egy sor)
LED táp csati - 300Ft barmilyen ledes boltban vagy ebay
DC táp - Ebay 2000 FtKb ennyi. Az elejere egyelore csak egy feher kartonbol vagtam ki a karikat, mert itt nem tudnek szepen vagni, de majd alkalomadtan azt is le akarom cserelni farostlemezre, az kb meg 600 Ft.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Úgy ahogy írtam: tedd a zsebedbe, ha felmelegedett, akkor dörzsölgesd az ujjaiddal.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Júniusban lesz 3 éve, hogy Target nyilakat használok, természetesen Pro Grip szárakkal. Bő két éve álltam át sliccelt tollakra, azóta összesen 3 szár tört el. De egyik sem leeséstől, hanem robinhúdtól.
Remélem nem kőburkolat van a táblád alatt!(#3589) zsolti72837
Ha előtte a zsebedben melegíted fél óráig, akkor igen, szobahőmérsékleten nem. -
zsolti72837
addikt
Target grip waxot rendesen fel lehet tenni az ujjakra?
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Akkor törik, amikor leesik a padlóra? Nálam ilyesmi talán 1-2 alkalommal fordult elő 25 év alatt. Igaz, szőnyeg volt és van azokban a szobákban, ahol a dartsozom. A klubban is.
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Nagyon korrekt az a cég, remélem kitalálnak valamit, hogy EU-ból való kilépés után is vám és adó nélkül lehessen tőlük vásárolni!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Na tegnap megjött a pakk.

-
bosmajor
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ha a legolcsóbb szállítást választod, akkor sztem nincs követés.
Én eddig minden rendelésem megkaptam (9 db) kb. egy hét alatt, kivéve egyet, de az több mint 3 hét volt.
(A postás akkor - tapasztalatra hivatkozva - azt mondta, biztosan a vámnál áll, annak ellenére, hogy nem vámköteles.) -
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Aki rendelt Darts cornerről attól kérdezném, hogy a rendelés leadása után kaptak-e tracking kódot? Csak mert már 10 napja megrendeltem a cuccokat, és csak annyit küldtek e-mailbe, hogy feladták.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
adrian360
őstag
válasz
bosmajor
üzenetére
én most nem forgatásokról beszélek, mert én is szoktam, szerintem minden értelmes ember forgatja. csak mondjuk alap edzés hogy végigdobálom a triplákat duplákat háromszor, vagy malom vagy legalább a krikett szektorokat eléggé, ezt mondjuk heti két három alakalommal, akkor is egy 20-30 találatnak kéne lennie.
itt a képen látszik hogy külső szektorokon egy két szúrásnyom van összesen, nem azért mert visszagyógyult, hanem konkrétan látszik, hogy még szűz a felület. nézd meg fekete szektorokon mennyire látszik a nyom, de még a "fehéren" is
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Szerintem totál felesleges otthonra, darts klubba dual core táblát venni, az kifejezetten versenyre való, ahol meccsenként cserélik.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Na rendesen utána olvastam a tábláknak, így arra jutottam, hogy Blade 5 vagy Blade 5 DC lesz a kiválasztott.
A két tábla közötti különbség elég véleményes, az interneten sok ellentétes véleménybe ütköztem. Sokak szerint a DC-k hamar elkezdenek kopni, mások szerint viszont a DC a legidőtállób tábla.
Valaki tudna erről írni pár szót, hogy akkor ez hogy is van? -
bosmajor
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Pl. https://www.youtube.com/watch?v=Ssb4a-p118M&t=407s
https://www.youtube.com/watch?v=2XbnizS553Aés: https://www.youtube.com/watch?v=hIK5dgxP3PY&t=483s
-
bosmajor
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
A One80 Gladiator 3 -ról jókat olvastam, bár miután elfogyott a Novónál azt írták, hogy már nem is lesz.
Engem érdekelne pl. Bull's Advantage 5.01 -ről is valami tapasztalat, de a neten sem nagyon találok.
Úgy tűnik, mi csak a Blade-Unikorn mókuskereket ismerjük.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyha az ár nem számít, akkor melyik tábla a legtartósabb és a leginkább minőségi a piacon.
Napi 1-2 óra dobálás lenne rajta (baráti társaság
).
A Blade 5-re gondoltam, szerintetek az jó választás? -
attiati
veterán
hobbi célra otthonra milyen darts táblát vennétek? (nem igazán értek hozzá)
1. elektronikus?
2. drótozott felületű?használtan szabad venni?
-
vasii
senior tag
válasz
zsozsoooooo
üzenetére
Vágom es koszi a tippet

Szerintem fasza lett, tegnap dobaltunk is ra 4 orat, stabil, nem zavaró semmi.
A fekete falvedo pont elfogyott, jovoheten az is rakerul.
Fatáblát ilyet talaltam a pinceben, dekopir itt nincs keznel, ugyhogy azt majd levagom alkalomadtan.
A vilagitas meg atmeneti, rendeltem ledszalagot es tervezek egy ilyesmit csinalni.Indulhat a gyakorlás

-
zsozsoooooo
tag
Szerintem csavarozz fel a falón levő lécre elölről egy darab OSB labot (elég egy 8 mm-es), aminek az aljara raksz egy tetőléc darabot belülről a fal felé vízszintesen elhelyezve, így távtartónak szolgál, ez már nem kell a falhoz rögzíteni. A tetőléc (Bramac 30x50 mm) lapjára rakva ugyebár 3 cm, azaz 5 mm a különbség, azt a blade5-tel már orvolosolod. Főleg hogy így az osb nem lógni fog a levegőben, hanem a fal felé fog dőlni, azaz a nyíl csapódáskor nem fog lengeni. Kihúzáskor ugyan feléd elmozdulhat, ennyi a hátrány, viszont nem kell falba fúrni az alsó részen.
Javaslom az OSB felrögzítését a meglevő deszkához 3 csavarral legalább (2 pont nem tud síkot kifeszíteni, az mindig mocorogni fog, 3 legalább kell), és ne egy vonalban legyen.felül középen egy, két szélén lejjebb kettő, de azért a deszka húsába menjen
Így próbáld kicsit odafeszíteni az egész szerkezet alját a falhoz, vágod ? -
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
A titán nitrid nem festék, hanem egy rendkívül kopásálló bevonat. Zsebkésem pengéjén is az van, hihetetlen, mit kibírt.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, hogy az ilyen fajta (festékkel ellátott) nyilakon a külső borítás hamar lekopik? -
vasii
senior tag
Sziasztok ismet,
elkeszult a tesztdarab

A széle az a falvedo merete, a teteje/alja hianyos mert ekkora volt a legnagyobb hungarocel tabla amit talaltam
Vegulis talaltam meg ket helyet, ahova elferne, de mindegyikben van vmi hiba..
1. verzio
Ez az amit kerdeztem eredetileg is. Az a gerenda sztem tenyleg necces lenne.2. verzio
Ez a folyoson van, a bal oldali ajto a furdobe vezet es az ajto kb epp hogy kinyilna. Sztem eleg hulyen nezne ki itt.3. verzio
Ez tunik szamomra a legidealisabbnak. Az egyetlen gond, hogy a teteje pont beleérne a lécbe, kb 1 centit..
A léc kb 25mm-re all ki a falbol, tehat ennyire lenne az egesz tabla is a faltol. Meg lehet oldani a rogzitest stabilan? Blade 5 tablat neztem ki, nem tudom, hogy azok az adjusting wheelek milyen hosszuak lehetnek, de ketlem, hogy ennyi van bennuk. Igy viszont egy plusz tablat vagy tavtartokat kellene furni a falra.. Félek h nem lehetne szepen megoldani..Bármilyen véleményt, ötletet szivesen olvasok

-
Mela Kehes
addikt
válasz
zsozsoooooo
üzenetére
Nekem volt, sokat dobáltam vele. Igazából nem érzem a különbséget. Csak azt tudom én is mondani, hogy a többség mégsem olyannal dobál, akkor lehet benne valami.
-
BBéci
legenda
válasz
zsozsoooooo
üzenetére
Több olyat láttam közelről, próbáltam is, nem tetszik, de másnak megfelelhet. Ha tuti lenne, akkor az összes versenyző olyat használna.
-
zsozsoooooo
tag
Sziasztok!
Észrevettétek hogy némely játékosnak (pl. Wright) a tollai elforognak. Azaz ha bent áll a táblában és jön a következő nyíl, a toll nem dobja odább a szálló nyilat, hanem elforog.
Használtatok már ilyet? Jó dolognak tűnhet, gondolom a röppályát sem befolyásolja, mert repülés közben nem forog el.
-
adrian360
őstag
válasz
macskacsa
üzenetére
World Championship
The Masters
Premier League
UK Open
PDC World Cup of Darts (ez páros de elvileg ez is major-nek számít)
World Matchplay
World Grand Prix
European Championship
Grand Slam of Darts
Players Championship Finalsrégebben volt
Las Vegas Desert Classic
US Open
World Series of Darts -
macskacsa
csendes tag
helo.
melyikek a major tornák?

-
bosmajor
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ezek szerint Te már láttad, mivel spoilerbe tetted

-
f(x)=exp(x)
őstag
Kíváncsian várom a Uk Open győztesét... Jó délutánnak és estének nézünk elébe!
Remélem Wright lesz az! 
-
BBéci
legenda
válasz
adrian360
üzenetére
Sok igazság van abban, amit leírtál.
Klubvezetőnk vérbeli ívelt dobó, softon szoktak gondjai lenni a d20 megdobásával, de többségében mégis megoldja, az a kedvenc kiszállója.
Én csak akkor dobok arra, amikor nagyon muszáj, mert izgalmamban sokszor tévesztek szektort. Ezért a d16-ot erőltetem, annak is a felső részét célzom, nehogy hetes legyen.(#3547) vasii
A kép kicsit csalóka, többnek láttam a tábla feletti helyet. -
bosmajor
tag
Szerintem is az az igazi probléma. Engem, amikor először szereltem fel a kamerát a tábla elé, rettentően zavart, pedig köze nem volt a nyíl röppályájához. Valahogy mindig úgy éreztem, hogy eltalálom a kamerát és ez persze meglátszott a dobásokon is. De egy idő múlva megszoktam. (Azért a kamerát csak átszereltem egy jobb helyre.)
-
vasii
senior tag
válasz
adrian360
üzenetére
Köszi BBéci!
Na igen, pontosan emiatt kerdezem. Az az 5 centi az amúgy 10, a tabla szeletol 5, a d20 tetejetol az 10 centi.
Abszolut hobbijatekos vagyok, de nem remlik h azert ennyivel fole dobtunk volna barmikor.
Inkabb attol felek, hogy maga az erzet zavarna. Most az a tervem, hogy kivagom vmi hungarocelbol a tablat es kiprobalom
-
adrian360
őstag
nem azt mondtam hogy kötelező úgy dobni
de attól még lehet hogy alapból olyan a stílusa.
minden dobásnak alapból van egy íve, még a leggyorsabb dobásnál is egy tíz-húsz centi között legalább, és ha eleve dupla húszra dob és nem überkurvaprofi, hogy egyből dobja a duplát, tuti felé is fog dobálni és kellemetlen lehet.hány olyan dobást láttam már szoftgépnél hogy a kijelző alján csattant a nyíl, pedig nem öt centire van duplától...
-
vasii
senior tag
Sziasztok,
gondolkozok sajat tablan, viszont helyhiannyal kuszkodok.
Nagyjabol igy tudnam felrakni galeria ala maximum..
Kicsit ferden lett fotozva es PShoz sem ertek
De gyakorlatilag ugy nez ki, hogy a gerenda van 2m-en es kb 15 centire a faltol.
Ez azt jelenti, hogy kb 5 centire lenne a tabla teteje a gerendatol, illetve meg egy falvedo beferne korbe.
Kerdes, hogy a "plafon" kozelsege mennyire lenne zavaro?
Termeszetesen vmi normalis vilagitast csinalnek hozza.Elore is koszi!
-
Bandinho
tag
http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/02/14/dar_ukopen_matchplay
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ott van a kép alján, hogy mit tartalmaz a Goody Bag.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem amik most vannak, már irgalmatlanul szét vannak kopva. Igazából nem egy drága hobbi ez, belefér a tollak állandó cseréje szerintem...

Közel egy év után most értem el arra a pontra, hogy lecserélem a nyilaimat is. A Harrows Rapide lett a kiválasztott. Kíváncsi leszek milyen eredményekre leszek vele képes. Ugyebár a Goody Pack alapból jön hozzá (aki tudja, hogy ez pontosan mit takar az írja le pls.), meg rendelek pár szett tollat meg nyilat pluszba. -
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
25 év alatt rengeteg tollat kipróbáltam, a műanyag alapanyagúak jobban bírták a strapát, mint amelyikben más, például papír is van. Tavaly rendeltem 10 db Target Power tollat, csak pár óra használat után jöttem rá, hogy a belseje papír. Tehát nem mindegyik Power műanyag. Amit előtte nyúztam és amit két hete kaptam meg, azok igen, de hátrányuk is van. A szélük kevésbé foszlik, viszont képesek repedni, szakadni. Megesett, hogy pár óra után háromnegyedig berepedt az egyik szárnya, mehetett a kukába.
A tollak leginkább egymást gyilkolják, az ellen nem lehet semmivel védekezni (kivéve Click és hasonlók, de azokat utálom) de a durva recézésű nyilak teste is amortizálja őket. El kell fogadni, hogy fogyóeszköz. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Na ezt nem ide szántam.

-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Tudtok ötletet adni miért nem megy nálam az Airdrop? Eddig nem használtam, most mikor kellene nem látja a telefonom. Vagy kellene valamit állítanom? Neten azt olvastam csak telón kell bekapcsolni.
-
bosmajor
tag
De a tollaknak az a legjobb, ha mindig T20 T19 Bullt dobsz

-
bosmajor
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ha már Harrows: párhuzamosan használom a Clic rendszert is, nálam az is sokáig bírja, csak az előbb azért nem említettem, mert ugye ez nem csak toll.
-
bosmajor
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Tollakat szeretnék venni a Dartscornerről. Arra lennék kíváncsi, hogy nektek melyik gyártó melyik fajta tollai váltak be tartósság terén.
-
zsolti72837
addikt
Valaki tudna dobni egy stream linket?
-
Amarton
tag
Sziasztok!
Készítettem kísérleti jelleggel egy használt tábla összehasonlító videót.
[link]
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ez az első ilyen jellegű videóm. -
zsolti72837
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ja értem.

Igen amiatt kérdeztem.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sport 1 stream 90%-ban vagy nem működik, vagy nagyon gagyi minőségben bejön valami. 10%-ban nem olyan rossz.
Gondolom a Premier League miatt kérted a linket, azért írtam, hogy nézd inkább a Skysporton. -
zsolti72837
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Skysport...
-
zsolti72837
addikt
Sport 1 online streamet tud valaki?
-
bosmajor
tag
Ezt jól kiveséztétek, de az eredeti kérdésre tudná valaki a választ? Ha már olyan sok hegyet cseréltetek, illetve ismertek olyat.
Tehát: milyen hegy kompatibilis a Red Dragon nyilakkal (úgy tűnik a Target nem)
Nem, nem tört el, hanem olyan sérülése lett, ami a szokásosnál jobban károsítja a táblát. Valszeg ki lehetne reszelni v. köszörülni, de sztem ez már annyira megváltoztatná a hegyet (nem is beszélve hogy hogy igazítsam hozzá a másik kettőt), hogy akkor már jobb cserélni.
-
BBéci
legenda
válasz
bosmajor
üzenetére
Szerintem bármilyen, mert szabvány vastagságúak a hegyek.
Mi a baj, eltörött valamelyik?Remélem nézitek a Unibet Masters meccseit! Volt néhány izgalmas és látványos, Például Gary Anderson bombajó formában van.
Phil Taylor bejelentette a visszavonulását, ezt az évet még végigjátssza, aztán nyugdíjas lesz.

-
bosmajor
tag
Tudja valaki, milyen hegy kompatibilis a Red Dragon nyilakkal?
-
BBéci
legenda
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Elképzelhető, hogy szerzői jogot sértett. Egy időben néztem azokat, de képminőségben nem voltak igazán jók, ezért ha tehettem, inkább mások által feltett videókat választottam.
Ettől függetlenül komoly veszteség a darts rajongóinak. -
f(x)=exp(x)
őstag
Ugye az most egy rossz vicc, hogy törölték Theo Kaspers Youtube csatornáját!!!???
-
Bandinho
tag
Debrecenben tud valaki darts boltot? Csak szárak és tollak kellenének, de én nem igazán találtam. Köszi
-
BBéci
legenda
Véget ért a BDO világbajnokság, sok remek meccset láttam. Most két hét szünet, utána PDC Unibet Masters és román nyílt bajnokság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest