Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

válasz f(x)=exp(x) #2150 üzenetére

Itt pl. megemlíteném Mensur Suljović-ot. Ő alapból lassú játékos, de többször észre lehet venni, hogy még erre a lassúságra is rájátszik,hogy minél jobban kizökkentse a ritmusból az ellenfelet. Régebben nem látszott ez annyira, de most, hogy "jön fel", egyre görényebb módon csinálja ezt szerintem. Emiatt kezd számomra egyre kevésbé szimpatikus lenni. Legutóbb, mikor Lewis kiejtette, szerintem Lewis is készült rá mentálisan, azért nem zökkent ki. Tudta, hogy ez lesz, de nem foglalkozott vele. Lehetett is látni, hogy Lewis közben nézelődik, elfoglalja magát Mensur mögött, tök nyugisan kivárja, hogy dobjon. Erre tuti készült, mert már én a TV előtt ki voltam akadva, hogy mit p*csöl ennyit Mensur.

Plusz nem is tudom, talán valamelyik Euro-Tour-on volt, hogy Barneveld dobás után dobbantott egyet a lábával, mikor már Anderson készült a dobásra, utóbbi szerint direkt, hogy kizökkentse. Persze, azt is tudni kell, hogy akkor már Anderson is érezte, hogy ez a meccs elment, aztán muszáj volt számára valami kifogást kitalálni, miért is vesztett.

Új hozzászólás Aktív témák