Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
Mit csinalt ma van Gerwen
Sajnaltam Lewist azert, szornyu meccset hozott le. -
Traxx
őstag
Nem vagyok egy nagy darts rajongó, de tegnap lestem a meccset. Nem raktam volna sokat Whitlock-ra a végén...4:1-nél kapcsolódtam be, és azt hittem, innentől sima...de szép fokozatosan sikerült teljesen elveszítenie a magabiztosságát. 4:3-nál gondoltam, hogy nem jött jól a szünet, mert White nyerő szériában volt, de mégis egyenlített. Utána meg a 180-aknak köszönhette a győzelmet Whitlock...nem is az értékük miatt, hanem mert helyrerakta fejben...de White is ugyanúgy rontott nyerőt. Jó kis élvezetes meccs volt, a végletekig kiélezve

-
Mela Kehes
addikt
Sikerült nővéreméket is megfertőznöm, várják már az esti meccseket.

-
leslieke
Jómunkásember
Nagy csata volt ez Smith és Wright között.
-
leslieke
Jómunkásember
Ez sima Whitlock győzelem volt. Megérdemelten.

-
leslieke
Jómunkásember
Végre újra van darts!

-
Mela Kehes
addikt
Ez mekkora meccs volt. 0-3-nál már temettem Wade-et, de visszajött. Ez már a második meccs, ahol nagyon rezgett a léc.
-
akela91
addikt
Ajánlok egy jó kis Dart score calculatoros progit. (501/301 illetve 1 vs 2 player)
[link]
Javasol kiszállót is.20.00-tól Sport2!
(PDC-világbajnokság, 3. forduló, 11. nap, premier, élő, HD) -
Petya25
őstag
Este megnéztem a meccseket, a végét nem kellett volna.
Amilyen jól kezdett az öreg (0-ra nyerte az első settet), olyan gyenge lett a vége....
Nagyon sajnálom, de tegnap nem ment Taylornak.
Nekem kb itt a vb vége. -
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Most mar itt az ideje, hogy a fiatalok atvegyek a helyet. Oriasi jatekos, de en mindig orulok, ha megszorongatjak/legyozik, vege az egyeduralomnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
leslieke
Jómunkásember
Komoly végjáték volt.

-
Mela Kehes
addikt
Olyan mérges voltam reggel. Nem tudtam már ébren lenni, megnéztem a bevonulást aztán lefeküdtem. Gondoltam az öreg majd behúzza. Egyáltalán esett már ki valaha ilyen hamar?
-
akela91
addikt
Tegnap kiesett Phil Taylor, Smith jóvoltából. Elég pocsék formában volt az öreg, most meg is érdemelte.
-
Mela Kehes
addikt
Sajnálom Colint, neki szurkoltam!
-
leslieke
Jómunkásember
Az első meccs jó volt.

-
leslieke
Jómunkásember
Mindjárt kezdődik a mai dobálás!

-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ja bocs, akkor felreertettelek. Azert nezd a TV-ben is.

-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hat en a Sport TV-n szoktam. Pentek este 8-kor van a kezdes, Sport2.
-
vans?
őstag
Mar csak 9 nap, ha minden igaz.

-
andy83
aktív tag
Ez a mai Van Gerwen vs. Lewis meccs nagyon adta!!!

-
andy83
aktív tag
Ismertek olyan gyakorlatokat, amivel a duplákat lehet gyakorolni?
Van például a dupla kör, amikor D1, D2, D3, stb kell 1-1szer megdobni, és utána tovább menni, de ez nem igazán játékos, inkább monoton...
Vkinek vmi ötlet?

-
akela91
addikt
válasz
oroszbence
üzenetére
Persze, én is csak funból dobok, de azért törekszem a legjobbra. Néha 301-ezek magamban, és figyelem az átlagokat. Igazából én nem az értéket tartom fontosnak dobáláskor, hanem, hogy a célzott területtől hány cm-re találtam bele. 2-3 cm max amikor elégedett vagyok.
-
akela91
addikt
válasz
oroszbence
üzenetére
Miért, tök cukik a delfinek a falon

Amúgy valószínű beborítom.
Amúgy ti milyen átlagokat dobtok? Én általában AVG 40-50(3 nyíllal).
140-eim voltak már, de 180 még nem sikerült. Bár én összesen olyan 10 órát játszhattam életemben.
Illetve már 3 szor volt, olyan, hogy a már bent lévő nyilat találtam el, és szétnyílt a toll tartó része.

-
akela91
addikt
válasz
oroszbence
üzenetére
Ne tudd meg mit találtam a padláson, falvédő megoldva.
:
True story... Már kész is.

-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül vkinek egy olyan listája, hogy 501DO-ban 170-től lefelé mire érdemes dobni?
-
akela91
addikt
Na rendeltem egy profibb dart készletet, mert a jelenlegit elég gyorsan lelaktam, illetve túl nehéz is volt.
Majd jövök a beszámolóval: HARROWS FIRE 90% TUNGSTEN

-
akela91
addikt
válasz
oroszbence
üzenetére
Persze, de 0FT-ból szeretném kihozni.

-
akela91
addikt
válasz
oroszbence
üzenetére
Jahogy. Nem vagyok én jártas a szakszavakban.
Akkor jó úton haladok, ha én is ezt találtam ki. 
-
akela91
addikt
válasz
oroszbence
üzenetére
Se műfűm se polisztirolom. :S Hungarocel olyan rossz ötlet? Abban is megmarad a nyíl.
-
akela91
addikt
válasz
oroszbence
üzenetére
Remélem bírja majd sokáig. Holnap után lesz a kezemben. Már tervezgetem hova rakom, vigyázok, hogy ne legyen radiátor közelben, meg a szomszéd falán.
Egyébként majd szerkesztenem kéne valamit köré, hogy ne lyukasszam ki a falat. Amit 7-10ezerért árulnak, az egy vicc ár/érték arány szempontból. Szerintem egy hungarocel lapból fogok kivágni egy 45cm átmérőjű kört, és a táblát stabilan belehelyezem. Vagy van jobb ötletetek? -
akela91
addikt
Végül megrendeltem a cuccokat:
Dart tábla Winmau BLADE 4
Dart szett Unicorn steel Bullet Phil Taylor 22g
Dart toll Core Bullet * 2Majd teszek egy kis élménybeszámolót ha valakit érdekel.
-
akela91
addikt
Sziasztok. Meg szeretném magam lepni egy darts táblával + nyíl készlettel. Néztem a bajnokságot télen, és nagyon tetszett. Viszont a ti segítségetek kérném a választásban. Olyan táblát szeretnék, ami időtálló. Tehát inkább hosszú ideig bírja heti 1-2 óra dobás intenzitással, mint rövid ideig a sok dobást. Táblából ezeket néztem ki: Winmau BLADE 4; Unicorn Eclipse Pro. Vagy ebben az árkategóriában van jobb?

Viszont a nyilaknál teljes homályban vagyok. Nagy darab srác vagyok, nagy kezekkel, szóval szerintem a nehezebb nyilak jönnének be nekem, de még sosem fogtam steel nyilat, tehát nem tudom mi lenne a jó döntés. Winmau táblához Winmau nyílszett dukál, Unicornhoz Unicorn? Tudnátok nekem javasolni 3000FT -ig kb egy szettet? hasraüté szerűen ez pl. milyen?
Jó lenne, ha cserélhető lenne a hegy(vagy steel-nél nem lehet/felesleges?), és a toll a végükön, és lehessen hozzá kapni ebben a boltban.
-
napos2600
tag
a piros színűvel meg egészen közel érezheted magad a profikhoz!

-
napos2600
tag
nos én tudom nem olcsó, de ha pesti vagy, akkor a Noiret-ban meg is tudod nézni ez milyen élőben és hát hm. "finom"!

-
vans?
őstag
válasz
oroszbence
üzenetére
Oke, koszi a valaszokat, remelem sikerulni fog perfektre megcsinalni.

-
vans?
őstag
válasz
oroszbence
üzenetére
Koszi! En is gondolkodtam parafan, csak nem tudom, milyen vastagot, vagy hogy lehetne venni, hogy eleg legyen. Csak mert az ilyen parafa tartotablak eleg vekonyak szerintem. A polisztirolra is gondoltam, viszont ugye az potyog, de ez a filccel valo bevonas jo otletnek tunik, ez megoldana ezt a problemat.
Ugye ez az egesz azert kell, mert 8-9 ezer egy vedogyuru... -
oroszbence
tag
-
vans?
őstag
válasz
oroszbence
üzenetére
Eleg pesszimista vagy
Ennyire azert csak nem megy melle. Milyen anyag, honnan..? Azzal a tartoval tetted fel a falra, ami hozza jar? (nekem Harrows szizal tablam van, de meg nem tettem fel)Ja, es ez az anyag megfogja az acel nyilakat, ahogy kell?
Koszi a valaszokat, mas is valaszolhat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oroszbence
tag
Heló
A világbajnokság hatására beruháztunk egy darts táblára.
Először utána néztem, hogy hol mit és meg találtam a novo parts kft-t ahol 7 900 ért volt a legolcsobb szizál tábla. Elterveztem hogy megveszem. Váratlan fordulat: Egy napon betértünk a budaörsi dechatlonba és ott megnézegettem a darts táblákat és meglepődve tapasztaltam, hogy egy unicorn tábla 6100 HUF apát nem kelet győzködni neki is felkeltette az érdeklődését. Megvettük valamint egy alap nyíl szettet is.Rá egy hétre elkészültem a falat védelmező darts táblát körül ölelő borítással.
-
Dinter
addikt
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Én is végignéztem, nem tudom hogy lehet rajta elaludni. Lehet, nem voltam elég fáradt
Egyébként ezeket a PDC döntőket hol rendezik? Amerika, Anglia? -
-
Dinter
addikt
Szerintetek a steel vagy a soft a jobb? Én most softon játszok, de sztem a hagyományos jobb lenne.
-
Petya25
őstag
Mekkora volt a meccs azt a qrva!

Phil a legnagyobb!
Én nem tudtam elaludni rajta...
-
csudri
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Én is elaludtam 4-2-nél, de 4-3-nál felébredtem. Nagyon drukkoltam Mighty Mike-nak, de ez most nem jött össze, Phil megint behúzta. Óriási játékot nyomtak le mind a ketten, hatalmas formaingadozással tarkítva. A közönség fergeteges volt, nagy élmény lehetett a helyszínen! Várjuk a következő vb-t, hajár hollandok!

-
peterszky
őstag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
4-2-nél elaludtam

-
kisgyerek85
senior tag
Most megy a döntő. Nézi valaki?
Remélem szoros meccs lesz és hosszúra elnyúlik
-
T_boy
tag
Sajnálattal veszem észre hogy kihalt a topic... Hátha van olyan akit még érdekel a téma rajtam kívül.

-
-
zbence
aktív tag
A VB-nek vége, én ottvoltam Londonban, néztem a döntőt a helyszínen.
Emberek, ezt át kell élni.
Taylor song, "töttörörörö"!
Hatalmas volt, nagyon nagyot játszott az Isten!
Egyébként, ha UPC-d van, akkor a DSF adja a rangosabb versenyeket.
Szerintem a Premier League-t a SportX csatornák is adják.
Februártól... -
zbence
aktív tag
Egy Up!-ot megér!

-
Petya25
őstag
És Taylor bácsi megcsinálta.
14 VB cím azért nem semmi.
-
Petya25
őstag
Taylor visszavág a két évvel ezelőtti elvesztett döntőért.
Már 6-1 a VB döntő állása, 7-ig mennek.
-
máyköl
veterán
Karácsonyra kaptam egy elektromos darts-ot és nagyon megtetszett a sport. Sokat játszunk vele.

-
vakondka
őstag
Tudtátok, hogy holnaptól akciósak a WINMAU dart cuccok a novoparts-nál ?
A webáruházukban már fel van téve a komplett lista, hogy mi mennyi lesz.
[darts akció]A BLADE III tábla (ezen játsszák most a világversenyt) most több mint 30%-al olcsóbb !

-
smith#006
csendes tag
és melyik a nehezebb?? ti is 237 cm-re álltok a táblától vagy közelebbről szoktatok dobni ??
-
brumi1024
veterán
egyértelműen a steelt.
-
smith#006
csendes tag
steel.
melyiket játsszák többen a steelt vagy a softot ?? melyik a népszerűbb ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sajnaltam Lewist azert, szornyu meccset hozott le.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja, Taylor papanak ereznem magam a pirostol, csak kicsit rosszabb hatasfokkal dolgozom.