- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, nem szép dolog saját magamat linkelni, de most tegyünk kivételt.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Killing
addikt
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
szakalistvan
senior tag
válasz FehérHolló #3295 üzenetére
Szerintem a hirdetésben a modellszámra gondolt a kérdező,ami mindegyiknek van,pl én is árulok ilyet SBxxxx,de igazad lehet,akkor annak tűnt
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz szakalistvan #3294 üzenetére
Tudod, az a csúnya, hogy létezik ilyen kártya (SB Live 5.1). Tehát a hirdetőnek igaza van és nem túlzottan aranyköpés szerintem.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
szakalistvan
senior tag
-
Dany007
veterán
Szerintem ez nagyon nagy! Én felröhögtem rajta.
Arról volt szó:
"Minden szolgáltatónál be lehet állítani, hogy nem akarsz fogadni titkosított számról hívást."
És a lényeg:
"Nem érdekelne, én bekapcsolnám. Mindenki oldja meg, hogy hívjon fel ne rejtett számról. Már a bankok is alkalmazzák azt, hogy a központi telefonszámukat kiírja a telefon, látom hogy a raffeisen keres nyugodt szívvel nyomom ki."
[ Szerkesztve ]
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Psychonaut
veterán
-
Kasza08
őstag
-
puttputt
őstag
[link]
Merész pöket.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
philoxenia
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
DeFranco
nagyúr
-
Gebriel
veterán
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FTeR
addikt
"lassan már el se kell olvasni, hogy mi van leírva, elég az avatarokon végigpörögni és akinek több van, az nyert. a szöveges rész pedig szabadon copypaste-elhető bármelyik topicba."[link]
-
marsu
veterán
Tudom, privit nem szabad bemásolni, ezért csak idézek, név nélkül:
[*******] - Szerinted miért kapcsolt ki anno játék közben a gép?
[*******] - Újra kell inditani a gépet a befejezéshez ugyh lécci addig várj meg
[*******] - ide a forumba h irok ugye ingyenes?
[*******] - minnyá szétrobbanok az idegtöl
[*******] - oké mester neked amúgy mért éri meg hogy segítesz az embereknek??
[*******] - Lécci adj már pár tippet h mit csináljak h ne melegedjen tul játék közben a gép
[*******] - Még jo h átment am elöttem 1 fekete macska
[*******] - istenem milyen mázlim van :Press any key to continue ...
-
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
-
Steve-0
őstag
LOL: nem engedi
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Kasza08
őstag
Ezen hangosan felnevettem
-
-
Gebriel
veterán
-
zoltanz
nagyúr
válasz Psychonaut #3256 üzenetére
Telefonikofília nem is rossz dolog...
-
Psychonaut
veterán
-
Gebriel
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Penge_4 #3251 üzenetére
Unlocker is tökéletes ilyen célokra.
Nálam Win7 és XP volt a gépen fönt és mikor letöröltem a Win7-et (csak kipróbáltam az RC-t) a dög fennhagyta az XP partícióján a loaderjét, ami már le volt tiltva. Nem bírtam törölni sehogy se, de Unlockerrel 2mp-es mutatvány volt az egész.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Penge_4
veterán
válasz zoltanz #3250 üzenetére
Ha a rendszerfájlokat újraindításnál visszaállítaná, akkor nem is lehetne kinyírni és nem lennének olyanok, akik 2 hetente telepítik újra.
Egyébként ez arra való, amikor az egyik Windows felismeri a másik partíción lévő Windowst és nem enged törölni bizonyos mappákat.
Ilyenkor vagy cmd-ből formázod (ahol igent nyomsz az unmount engedélyezésére), vagy Windows telepítőlemezről, de Windows alól nem engedi formázni.
Ilyen akkor van, amikor egy logikai partíción lévő Win alól akarod az elsődleges partíción lévő Win-t formázni. -
dudika10
veterán
NFS:Shift topikjában született ez a hozzászólás, ami engem nagyon megnevettetett.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Killing
addikt
[link] Azlaza. Unlockerrel Windowst törölni.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
CptMisi
őstag
"ez nem ketrecharc...leülünk egy sakktábla mellé....és szétverjük egymást a sakktáblával " by Piloss "beszámolnál egy 8600GT-t, 128bitről rivatunerrel 384bitre módosított memóriavezérlővel, és +20 sp-vel?"
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Killing
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Killing
addikt
-
DeFranco
nagyúr
-
blokad
senior tag
"De, addig-addig magyarázol, míg a végén elhiszem, hogy a kecske csak egy kisnövésű tehén ,"
-
mmdms
addikt
hehe:[link]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Gebriel
veterán
-
Ööö... [link]
-
Badman 4ever
őstag
Épp linkelni akartam.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
mmdms
addikt
-
pckownz
őstag
válasz gamerkiller #3224 üzenetére
Örülök, hogy örömet okozhattam
-
Ice!?
őstag
[link] - Vakegérke és Mephi666 eszmecseréje. (:
-
ádyz
addikt
/Gyönyörű! Kétlem, hogy a laptopomon lemenne./ nóném
-
gamerkiller
senior tag
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Killing
addikt
[link]
B+ ezen felsírtam.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Dany007
veterán
-
frame>24
addikt
Ha már itt tartunk, a kapcsolódó bejegyzésre adott 1. hsz-ben legalább akkora aranyköpés van, a szűk barátokkal
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
mephi666
nagyúr
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
<NewL>
addikt
Gyári tartozékok? Olyan szellős volt a készülék doboza belül, hogy oda szervezhetnénk a következő Arénás összejövetelt... by Bog
There's an app for that
-
Ice!?
őstag
[link] (:
-
dzso22
senior tag
A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
Hát ezen meghaltam - első mondat.
-
Killing
addikt
-
Psychonaut
veterán
-
csimav
őstag
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Psychonaut
veterán
öreg megmondja a frankót. Hiába, a védjegyes megjegyzést nem szabad koppintani.
Katt
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM