- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyisziati
veterán
válasz
DeFranco #14807 üzenetére
"annyi hogy te még nem dolgoztál olyan helyen ahol céges dokumentumokat kellett összeállítani"
Ebben ne legyél olyan biztos."a gond akkor van amikor azt hiszed az a világ amit az egységsugarú körödben észlelsz magad körül."
Ezzel a kirekesztő, lekicsinylő véleményeddel tökéletesen aláhúztad az előző kommentemben rólad kifejtett diagnózisomat. -
nyisziati
veterán
válasz
DeFranco #14803 üzenetére
Láttam már felnőttbulit is ilyen fontkészlettel hirdetve. Na most akkor mi van?
"és nem te döntöd el hogy milyen betűtípust használsz "
Miért nem ezzel kezdted?Egyértelmű a szándékod, nem kell a körítés, a többi, amit írtál csak racionalizáló sallang.
Ebben a tagmondatban benne van a teljes belső irányultságod. -
válasz
DeFranco #13512 üzenetére
Pedig én szívesen megjavítottam volna neki...
ilyen volt - ilyen lett -
MR_Joe
senior tag
válasz
DeFranco #9742 üzenetére
No igen... ritkán hagyok étteremben ott kaját a tányéron. Általában ha a feleségem hagy, azt is én pusztítom el
186cm/63kg mellett csodálkoznak is rajta, hova fér. Elfér. Sőt kell. Nem igazán működik tökéletesen az anyagcserém, mert ha kevesebbet eszek, fáradékony vagyok. Melóban is 5 szendvics (zsemléből, megpakolva) , 1 túrós batyu, 1 bukta meg egy alma ami fogyott, úgy hogy előtte-utána itthon is ettem
Zabálok na..
szerk.: odabent nem igazán van lehetőség főtt ételt tolni...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
DeFranco #8762 üzenetére
Akkor 'Barnásan szólva: ehh ez nem jött át. Jó, az utolsó sor megérintett. Mármint nem úgy.
Na ez aztán jól hangzott, mindegy itt hagyom.
Egyébként de igen, ma pl. szemezgettem a főnökömmel a topikból és el is vesztettük őt kb. 2 percre, mert fetrengett az asztalon. Neki mondjuk tényleg erősen igénybe vannak véve az idegei. A szomszédom meg rendszeresen átjön megkérdezni mi az öröm tárgya, olyat sikerül nevetnem néha. Igaz jellemzően régebbi köpetekről van szó ilyenkor. -
Petyyyyy
addikt
válasz
DeFranco #8758 üzenetére
Nem feltétlen kell megérteni miért járunk ide. Egyébként azért, hogy szakadjunk egy jót.
Ha valaki azt írja besírt, kisírt, üvöltött, fájt neki vagy fetreng, akkor valószínűleg az úgy is van, tekintve az aranyköpések minőségi tartalmát, melyek elegendő okot adnak arra, hogy üvöltve röhögj, attól könnybe lábadjon a szemed és a sok vihogástól a hasad is megfájduljon.
Másrészt a reakció OFF-ban van, könnyű átsiklani felette. Nem értem miért zavar.
A csoport ötleten még gondolkozom.Alásszolgája
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest