- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
-
válasz
lezso6 #16027 üzenetére
Mindegy, csak ne legyen túl nehéz a jelszó, mert összenyomja a biteket (az egyeseket legalább is, a nullák a köralak miatt ellenállóbbak), és problémásabb kitömöríteni...
#16028 - és mint tudjuk a kódolás a hibák melegágya - ezért is akkora probléma kódolni... az ember (és a gép) csak úgy gyártja a hibákat.
-
válasz
lezso6 #16024 üzenetére
Nekem ez a rész jobban tetszik egyébként
A FLAC-ból WAV-vá kicsomagolásnak nem csak lejátszáskor van hangminőségrontó hatása, hanem akkor is, amikor Kacsasült a konverter szoftverrel ravaszul kicsomagolja előre a FLAC-ot WAV-ba, hogy lejátszáskor ne kelljen a lejátszónak. Lejátszáskor is ront a kicsomagolás és előre kicsomagoláskor is ront a kicsomagolás.Valakinek nagyon elgurult a gyógyszer. Ekkora blődséget nem olvastam mostanában - vagy csak én nem vagyok bejáratos az adott topicban?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
unclefucka
senior tag
válasz
lezso6 #14924 üzenetére
Lehet, hogy röhejesen hangzik, de vannak olyan stúdiós cuccok, amik direkt "szarra" csinálnak.
Az indok egyszerű: Az átlag ember ugyanilyen "szart" hallgat, ha úgy keverik ki a végterméket, hogy azon "jól szól", akkor az átlag embernél is jól szól majd. Ez persze a stúdió munka legvége. Nem tudom, hogy ez még mostanság is szokás, de régen az volt. A jellegzetes "fehér membrános Yamaha monitorok" voltak ilyenek. NS-10 -
nyisziati
veterán
válasz
lezso6 #14800 üzenetére
Ekkora csúsztatást...
A rákleletet persze, hogy nem ilyen fonttípussal kell átadni. Ahogy a defibrillátort sem.
De a hétköznapi élet szerencsére nem ezekről szól. Ezért is célszerű mókát és kacagást becsempészni, vidám formákat stb. A dizájn kb. erről szól.
Nehogy már 0-24-ben olyan komolyan vegyük az életet, mint egy vakbélgyulladást.
(szerintem valahol ezért is ilyen depressziós Európának ez a része, mert az emberek még mindig nem tanulták meg, hogy az ÖRÖM gyógyít) -
dobragab
addikt
válasz
lezso6 #11471 üzenetére
Most már infón is csak Számítógép-architektúrák a neve, hivatalos rövidítése a Szgarch. Persze mindenki SZARnak hívja. A dolog pikantériája, hogy az előadója Horváth Gábor, és Horváth Gáborból kettő van a karon. Tetszőleges kontextusban:
- Melyik Horváth Gábor?
- Hát a SZAR-os Horváth Gábor...Kolléga hányadéves?
-
Vasinger!
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
Mi az on/off arány ebben a topicban?
A BME-s topicban a sörözések megszervezése kapcsolódik magához a BME-hez? Egyiken sem jelentem volna meg, ha így lenne.
Szólánc topic? Percenként egyszavas hozzászólások.
Fáradt gőzös kérdések? Életemben nem olvastam még ennyi hülyeséget egy helyen.
-
-
Badman 4ever
őstag
Juuujjj.
Bár mit várunk, "nomen est omen", az a neve, hogy síkhülye:-).
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest