Hirdetés
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Nem akartam csapatként betenni őket, mert akkor sosem dolgozom le a hátrányomat pl Veled szemben. Engem nem annyira érdekel az összetett elsőség, inkább a ligáimon belül szeretnék jól szerepelni.
Így lehet, hogy "várható értékben" kevesebb pontom van, de van reális esélyem arra, hogy a Red Bullosok elé kerüljek, ha a RBR-nek vmi gondja van.Azt, meg hogy csakazértsem érzésem van, nem azért mondtam, mert szerintem nem kellenek egy jó csapatba, csupán csak azért, mert már unom őket és szeretnék más utakon járva is hasonlóan jól haladni, mint a könnyű RBR 100 pontosok

Persze ez most lehetetlennek tűnik, de még nincs minden veszve és addig én nem adom fel.
A RBRt visszarakni öngyilkosság lett volna. Webber nem annyira, bár nagyon gyengus csapatom lett volna 2-3 futamig. De végül nem így döntöttem. RBR pilótám még lehet, hogy lesz, de a csapat (ha csak ki nem esik egyikük vagy mindketten valamikor pl) tuti nem, mert dobogón szeretnék végezni. Inkább indulok gyengébb csapattal, de eséllyel a dobogóra, mint hozzátok hasonló, de garantáltan 10-20 pont/futammal gyengébb konfiggal, ami a kényelmes 5-6. helyre lenne elég.

Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így lehet, hogy "várható értékben" kevesebb pontom van, de van reális esélyem arra, hogy a Red Bullosok elé kerüljek, ha a RBR-nek vmi gondja van.