Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qorthral

őstag

válasz #757 üzenetére

Igen, igazság szerint amilyen jól jöttek ki Neked a dolgok legutóbb, azzal, hogy nem váltottál Maldonadora (aki rögtön kiesett, ezzel jó nagy veszteséget okozva nekünk pont és árfolyam miatt is), most annyira peches voltál. Petrov szombati leállása nélkül mindkét Renault a TOP10ben lett volna, ráadásul minimum egyikük (Petrov) beférhetett volna a Ferrarik elé már a Q2es ideje alapján is, onnan meg más versenyt láttunk volna. Sok pont benne volt még ebben. Persze mindenkinek van nyűgje, ami miatt rosszabbul sikerült a futam, mint várta. Dühítő, ha párezer euro kell csak egy komolyabb fejlesztéshez. Olyankor nincs mit tenni, csak dühöngeni. Igazán jó lenne, ha lehetne ilyenkor hitelt felvenni, melynek mondjuk 2k-szorosát kellene visszafizetni, ahol k azt mondja meg, hogy a felvételtől számítva hány futam telt el. (Nyílván maximálnám mondjuk 1-2 millióban a felvehető hitel összegét.) Szerintem sok ilyesmi dühöngéstől megkímálne minket ez a segítség és mindenkinek jobb lenne.

Nekem is hiányzik 1-2 jó kis tervhez kisebb-nagyobb összeg, ugyanakkor vannak olyan verziók is, melyekre van pénzem. Majd elválik 3 hét múlva, hogy melyiket érdemes megjátszanom. Attis van nagyon jó helyzetben, ő tényleg többféle nagy fejlesztést is végrehajthat.

Egyébként kezd alakulni az élmezőny (+ még hátrébb is akadnak páran akiken látni / érezni, hogy odaérhetnek az elejére), jó kis csata lesz ez itt az elején és meggyőződésem, hogy a TOP5-6 PH!-s idén összetettben is TOP100as lesz minimum. :)

Új hozzászólás Aktív témák