-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Mateosz #51614 üzenetére
Én elindítottam a gépet. (Win7). Felraktam a Macrium-ot. Ráadásul 2 partícióm is volt, de csak a rendszert szerettem volna átteni az SSD-re. 100Gb-os kötet volt ez. Ebből 40GB használt. Kb kiválasztottam mit és hová. Külső házban már ott volt az SSD. Aztán START. 45 perc alatt kész volt. Kicseréltem és onnan folytattam ahol abbahagytam.
-
-
-
-
Baluka71
tag
válasz
Mateosz #31914 üzenetére
Bakker!
Én is kaptam levelet sandrawidson02@gmail.com címről:
Subject: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2030
Hello Seller,
My Name is Mrs Sandra Widson am interested in buying your item you posted DO you still have these item available for sale kindly get back to me with the present condition and last price for the item ok at (sandrawidson02@gmail.com)
am waiting for your fast respond as soon as possible ok..
Thanks
Én hülye még válaszoltam is csak utána már gyanus lett, hogy azonnal jött a válasz is:
Subject: Get back to me fast ok.............Fujitsu Siemens Amilo Pro V2030
Hello
Thank for your prompt respond am located here at Alberta in Canada i am very much interested in buying your item urgently for my son schooling at West Africa as a Birthday Gift coming soonest for him and also to show him the way i care about him so i will like you to know that i will pay you 350Euro for the item including the shipment cost via Ems speed post 3-5days to my son schooling in West Africa. I will be paying you through Bank (Bank to Bank Transfer ) which is a fast, safe and reliable method of payment..
so awaiting for your fast response as fast as possible ok..
Thanks.
Mrs Sandra -
djSiku
csendes tag
válasz
Mateosz #31922 üzenetére
Egyébként a napokban eléggé sokszor tapasztaltam azt, hogy nem tölt be a pH egyik oldala sem hosszú percekig.. Lehet, hogy ennek köze lenne ehhez az esethez?
Mindenesetre már fárasztó, hogy az embernek folyton teli van a postaládája váratlan és kelletlen dolgokkal.. de legalább megvan a napi program: nyomogatni a spam és törlés gombokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest