- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dehogynem ki lehet bogarászni. Engem amúgy nem zavar ha itt beszélgetünk is, mert nem kell még 1 topicot figyelnem. Aki nem csak hirdetésekre kíváncsi, és tud olvasni, annak sem lehet nagy gond
Amúgy nemrég született az a döntés hogy lehessen itt dumálni is, mert mindig csak
dumáltunk. Hát most lehet dumálni...@Cpt. Pirk : 128Mb SDRAM... Nekem kéne csak nem nagyon tudok mit csereberélni. Van 128Mb-s noti DDR-em, ha kell, a Dare2live-től vettem
Pénzért most nem akarok venni mert a gép amibe kéne az eladó P2-es masinám, és arra többet nem költök, csak el akarom passzolni pár ezresért -
Magnum_
nagyúr
ugyan a #16132 sz. posztot nem tettem offba
de néhányan offba tesszük az "offot".
esetleg még úgy lehet kiemelni a hirdetni valót, hogy az eladó szót a hirdetett termékem nevével együtt kivastagitom.
hcl: nekem nincs eladói jogositványom a vaterára, csak 1-2dolgot vettem ott. az aprónetröl meg leginkább az a tapasztalatom, hogy érdekes eredetű termékekkel van tele. persze a vaterán is sok az ilyen, de ki lehet szürni.
-
-
Hun'reeth
őstag
"a 7600GT sokkal jobb mint egy3850" --> ez minden bizonnyal vicc volt.
Elnézzük neked.
Keresek:kicsi tft-t! mondjuk 800*600 felbontás bőven jó. Talp nem kell csak analóg (d-sub) kábele legyen meg táp sem árt. (ezek jellemzően 12V-ról mennek.)
- ha valakinek volna 3 db alaplapja integrált vga-val, ATX tápcsatival és ISA slottal! hozzá 1GHz körüli proci, ram stb. Az se baj ha microATX esetleg ITX vagy hasonló.
-
Moddingfan
senior tag
De az, tessék
Eladó egy (asszem) 10GB-os Seagate vinyó, tökéletes állapotban van, nem mai gyerek, de teszi a dolgát, az ára: 1500FT
Valamint eladó még egy 300W-os Codegen táp is, gari nincs rá, müxik szépen, alapgépbe tökéletes, az ára: 1500Ft
1 hét garit adok mindenre, mert rendes srác vagyok
Érdeklődni priviben tessék, szállítás akár ma is megoldható
Üdv
Modi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged