- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Hun'reeth #12390 üzenetére
Nem kell elhinni, a kocsi gépkönyve is írja, valamint a fedélzeti komputer adata is összevág a gép könyvel. Nekünk 1.9-es Octaviánk van, szintén 4.5L a gyári fogyasztási adat, hosszú úton lemegy 4.2-re. 110 lovas gyári program van benne, megy egy olyan +15 lovas tuning. Szerintem ez nevezhető barátságos fogyasztásnak.
szerk: 90-110 -es tempó, klímával. Apám munkatársának PDTDI-s passatja (cca 130 ló) megeszik 6 fölött.
-
nesa
veterán
válasz
Hun'reeth #12390 üzenetére
Eddig ami nekem nalunk-nalam volt kocsi szinte mind 10L kozeleben evett egyet leszamitva az varosba benyelte a 14-16L is ezekozott volt 1,1 es Fiat /zastava ,vento 1,6 ,passat 1,6 , octavia 1,4 ,octavia 1,6 ,bravo HGT,mazda 1,3.... szinte rendre mind ugyanannyit evett nalam varosba (HGT leszamitva az 1 benzin temeto),orszaguton mar nagyobb volt a szoras de atlagba 6-8,5 liter kozott jarkaltak ott is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hun'reeth #9741 üzenetére
Lényegében az egyetlen mód amivel komolyan csökkenteni lehetne MO energiafüggőségét és az árak elszabadulását az pedig az atomenergia lenne.
Dehát neki nem okoz problémát ha havi 40.000ft helyett 100.000ft lesz a fütésköltsége és verheti magát, hogy "zöld". Nem mindha pont paks nem okádná a CO2őt a gáztüzelésű erőművek meg igen.
na mind1
-
gabx76
senior tag
válasz
Hun'reeth #1067 üzenetére
Igen, sajnos ez történt. Még a veszteséglistán van 3 DVD, video és pár magnó. Tudom hogy gyanús lehet, de más ötletem nincs. Így is kicsi az esélye, hogy meglesznek, de valamit tennem kellett.
Nem engem károsítottak meg, hanem a gyerekeket, akiknek vettük. (Végre volt rá pénz, h normális eszközöket vegyünk)
Amúgy csak a HP Core2-es noti zsír új, (bontatlan dobozban volt még) a másik kettő használt cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest