-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Magnum_ #22421 üzenetére
Nem akarom megveretni, csak megkérdezni tőle hogy most akkor mi van a pénzzel.
Ha a telefont esetleg felvenné, akkor nem lenne ilyesmi gond.
Persze lehet, hogy tényleg elutalta, csak mondjuk az OTP-nél volt nagyon péntek, de nem hiszem :/Nevet majd akkor írok, ha kiderül, mi van.
-
legiaap
félisten
válasz
Magnum_ #21918 üzenetére
Ma pont voltam is a Reserved boltban és ott tetszett egy, amit a kirakatban is lehet látni az egyik próbababán, csak az a kár, hogy nem bőr.
Nekem olyan gyűrött puha bőrből készült válltáskára lenne szükségem. Olyat láttam egyszer egy csáveszen és nagyon jól nézett ki az a táska.
Viszont ahogy írtad 30.000-t már nem akarok kiadni érte.
Max. olyan 15.000. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Magnum_ #21781 üzenetére
Veszel egy hasonló tejeskocsit, és minden reggel 5perccel előtte érkezel, végül az árversenyben is fölé kerülsz, eladja a tejeskocsit, az árából médiaiskolát végez, celeb lesz. Kis szerencsével Ő nyeri a Sziget 2010 vagy a Bigbráner 7 realityk valamelyikét, amiből hülyére keresi magát, unott kiélt lesz és egy hétfő reggel holtan találják...ha gyorsabb megoldást akarsz egyszerűen lődd le.így hajnalban felébredve erre futotta.
-
-
Djroberto
tag
válasz
Magnum_ #21669 üzenetére
nem csak azt magyarázta,hogy polírozni csak úgy éri meg ha kőfelverődés után helyre van hozva a sok apró hiba,mert ha enélkül polírozza akkor kifehéredik körülötte,ahol lejött a festék.
akkor csak előadják,hogy értenek hozzá.
jó szélvédőst tudsz mondani esetleg? aki kisebb köfelverődés utáni hibákat helyre tud hozni.
-
freddyke
tag
válasz
Magnum_ #21669 üzenetére
Én is úgy lennék ezzel hogy 1500 helyett fizetnék 2500-at is ha normálisan lemossák. De sajnos mindig csíkos marad, itt ott koszos marad. Itt van egy mosó, ennyire durva dolgokat nem csinálnak ugyan, de már ezekre is rászóltam. Az említett "összekarcolás" egy márkaszervizben történt, a szerviz utáni mosáson, ahol elvileg géppel leveretik, géppel szórják rá a sampont, megint leveretik és utána az elvileg patyolattiszta autót óvatosan megtörlik, de mégis..
Nekem egymagamra lemosni egy ekkora autót 1,5 óra, de eleve nagyon vigyázok a fényezésre, másrészt meg is lehet nézni utána. Van nagynyomásúm, lehúzóm, 3 viledám, stb. minden ami egy mosónak.
Polírozástól féltem én is de megcsináltam magamnak a legfinomabb kézi polírral. Napon (csak bizonyos fényviszonyok között, nagyon ritkán) kicsit látszódhat a polír, de sztem ha szakember csinálja akkor is látszani fog. Nekem nagyon sok hajszálkarcot elhalványított. Amúgy Sonax-al csináltam, azzal waxolom is rendszeresen (nem polír, csak viasz).
-
Djroberto
tag
válasz
Magnum_ #21660 üzenetére
Én az uránvárosi Tescohoz szoktam vinni lemosatni,és belső tisztítást kérni.Ott van egy kézi autómosó,kb fél óra alatt végeznek is.
Kb 2200-2500ft-ból kijössz\alkalom ,és belül nagyon durván kitakarítják.
A kormányra meg raknak valami bevonatot,ami a kezednek egyáltalán nem gázos érzés,és tapad a kormányhoz,de közben nem ragad.:-) lehet jobb mint a kesztyű
-
-
-
legiaap
félisten
válasz
Magnum_ #21602 üzenetére
Én még Pesten mentem le magánorvoshoz. 7 fog tömés volt és a fogkőtelenítés.
Ilyen jó fogorvossal még nem találkoztam. Teljesen fájdalom mentes volt minden.
A fogkőtelenítésnél, legelőszőr ultrahangos géppel csiszikölte. Olyan kellemetlen nyikorgós hangja volt. Aztán valami kézi szerszámmal. Na mikor azzal kapatra akkor vérzett rendesen. Utána meg lepolírozta.
Jó sok pénzemben benne volt ez az egész. -
legiaap
félisten
válasz
Magnum_ #21597 üzenetére
A történet úgy kezdődött, hogy rendbehozattam a fogaim. Ez renszerint fogtömés volt. De én a végére kértem teljes fogkőtelenítést. Na ez után lett érzékeny.
Érzékeny hidegre, melegre meg kemény dolgokra.
Tehát nem tudok enni meleget hideggel (pl. meleg prökölt, hideg kovi ubival) és ha ráharapok kemény dologra (pl. egy szotyira) akkor az olyan érzés mintha lyukas lenne a fogam és majd megőrülök a fájdalomtól. Néha még úgy érzem, mintha lüktetne a fogam.
Abban reménykedek, hogy igaza lesz a fogdokimnak, hogy legyek türelemmel el fog múlni. Azt mondta valakinek 2 hónapig is érzékenyek maradnak a fogai fogkőtelenítés után. -
legiaap
félisten
válasz
Magnum_ #21434 üzenetére
Én építőmérnök vagyok és dolgoztam már pár helyen. A Pesti cégem nagyon jól fizetett, de muszáj volt eljönnöm, mert hiába a jó kereset, ha alig van melójuk és én nem akarom megvárni míg azt mondjuk itt a vége. Amúgy itt Pécsen a Vasút építős részénél leszek majd. Lesz 1 éves képzés közben meló. Ha a képzés végén sikerülnek a vizsgák, akkor meg ugrik a fizu is. Ezt mondták azt majd kiderül mi igaz belőle. Tény ami tény kevesebbet fogok itt keresni, mint Pesten, de inkább a kevés biztos, mint a sok bizonytalan.
-
legiaap
félisten
válasz
Magnum_ #21426 üzenetére
Tudom. Megnéztelek térképen. Te a 6-os másik felén vagy tőlem nem messze.
Amúgy azért jöttem Pécsre, mert itt kaptam melót és Pesttől már herótom van.
Pécset meg nagyjából azért ismerem, hisz 4 évig azért itt laktam össze-vissza mindenhol.
Voltam én Uránba, Kertvárosban, Boszorkányúti koliban, Állomástól nem messze és most megint Uránban.
Csak a közlekedést kell megszoknom, mert a sok felújítás miatt másfelé járnak a buszok.Ja wifivel találtam kósza netet, de az totál nem alkalmas semmire sem, mert egyszer elmegy, egyszer meg stabil. A többi meg le van kódolva.
Pesten ingyen neteztem...na az jó volt. -
-
-
Silenzio
addikt
válasz
Magnum_ #21097 üzenetére
Értem. A hűség 12 hónap, annyira nem vészes. A szolgáltatás hordozása sem nagy összeg, más kérdés, hogy ahova költözni fogsz ott elérhető-e a szolgáltatás. Mert ha nem az ciki.
Enszuke az a vinyó most nagyon jól jönne nekem, kár hogy minimum 2 hét mire aktuális lehet anyagilag a dolog...
-
Silenzio
addikt
válasz
Magnum_ #21076 üzenetére
Gyere inkább a T-hez, behúzzuk a lakásig az optikát, 3290 a 25/12.5-ös netünk ingyen telefonvonallal. Jóféle.
Nem kő valakinek Phenom II 710-es circa 8 hónap garanciával? 22-ért adnám a héten.
Enszuke: fölkerestem az ismerősöd, megkötöttük a szerződést, remélem nem lesz gond. Adminisztratíve rendben van a dolog.
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #21051 üzenetére
Hamar veszel akkor az ilyen gagyi cuccokat el is lehet felejteni ,
Olcsobb kategoriaban Bosch /Siemens amit erdemes, lenyeg hogy fizikai gombok legyenek rajta ne ilyen hiper szuper erintogobos nanotechnikas szir szar ,meg a 17" LCD kijelzo se sorolando az elonyok koze... egyszeru letisztult modelt keress.De ha valoban komolyan gondolod akkor elektrolux vagy meginkabb AEG
En magunknak Bosch moso/mosogato gepet vettem anyamnak is ilyenek vannak vagy 15 eve meg soha nemvolt veluk gond.
-
yerico
senior tag
válasz
Magnum_ #21051 üzenetére
Nekem bevált a Whirpool, 10 éve műxik hibátlanul, de több ismerősömnél is egy év után mentek sorra tönkre. Boltosok nem szokták ajánlani egyébként, helyette inkább Indesitet szoktak mondani. A Hülyeazértnemvagyokhogyottvásároljakban az eladók korrektül el szokták mondani, hogy melyik milyen, melyikkel mennyi probléma szokott lenni.
Viszont ennyi pénzért már van Indesit mosó-szárítógép is elöltöltősben, főleg lakásban érdekes lehet, hogy nem kell teregetni, hanem meg tudod egyből szárítani is.
Ja, a felül és az elöltöltősek vannak egy méretben is, azaz 60*40-es alapméretben. Tehát a rendelkezésre álló hely esetén ezen nem kell gondolkodni, csak ilyen méretű elöltöltős kevesebb van. (Aztán már ízlés kérdese, hogy elölről vagy felülről. Igaz-e Micike? -
Zewa
senior tag
válasz
Magnum_ #21051 üzenetére
Mi nem rég (2-3év körül) újítottunk be egy indesitet. Még mindig kifogástalanul működik hetente kb 4x használva. Mi 70k körül vettük.
Érdemes oda figyelni a paraméterei (befogadóképesség, vízfogyasztás etc..) és arra hogy ne érezd szarnak ne legyenek könnyen letörhető izék rajta.
Calgont felejtsétek mert mert többe kerül az évek során mint egy új mosógép
Fogantyúk minden hol vannak Baumax, Praktiker, Kika kérdés hogy hol, mennyi....Polip.: Nálam még van de most nyári szünet van. Aug végétől lesz újra.(cd/dvd/mam kari/pen drive/tuner/patron)
-
Zewa
senior tag
válasz
Magnum_ #21014 üzenetére
A 2 link ugyan az.
Diákoknak munkát találni még ennél is siralmasabb.
Választási lehetőségek között van;
- Diákszövetkezet - "majd hívunk" Munka nincs jobb esetben kukorica címerezés. A munkákat általában a belsősök ismerősei elviszik.
-Segédmunka - Természetesen illegálisan, és mivel "gyerek" vagy nem vesznek komolyan de legalább az összes szar melot megkapod. Fizetés a megígért alatt sokkal. Ha egyáltalán ki fizetnek..
- Álláshirdetések - 2 fajta van: Vagy kurvát keresnek (Fiatal, csinos csajok..) vagy szakmabelieket de mivel neked csak a suliban gyakorlatod ezért felesd el!
- "Internetes" & "Otthon végezhető munka" - Nem létezik. Küdjé' sms-t hogy megtudd hogy jelenleg nincs munka de nézd folyamatosan majd valamikor úgy is lesz.Baráti körömben sokan el vállalnának bármilyen munkát ha lenne, de nincs...
-
válasz
Magnum_ #20371 üzenetére
Én annyira leszartam hogy nem jeleztem, de azért megírtam hog a PH-n ne nagyon terjesszen ilyesmit.
Különben meg kell a halálnak a cucca, ha kell valami akkor t.orrent...
mennyiségi licec kulccsal meg nem nagyon adhat csak így tovább sztem sw-t, azt azért elég rendes szerződésben szokták cégek megkötni a forgalmazókkal.
Na szóval EZ warez.
@Janoska : Ha aprót csinált volna neki, akkor már régen bannolva lenne + esetleg feljelentve is.
-
válasz
Magnum_ #20368 üzenetére
Mosmá tudom,azt is hogy le lehet tölteni is a Microsoft oldaláról ilyen ISO-kat, volt kedves és belinkeltem nekem priviben ez a rendkívül kedves delikvens aki küldözgeti a priviket
csak azt nem értem, miért nem csinál neki 1 aprót, és árulja ott?
#20371: Énis kaptam tőle, bár nekem csak azt jegyezte, meg hogy mennyire ott vagyok szakmailag, hogy még ennyit sem tudok, hogy ISO is van -
-
-
válasz
Magnum_ #20176 üzenetére
Csak még annyi, hogy a monitor kalibrálást mindig helyszínen végzik (évente 2×). Jelentősen befolyásolja a monitor színeit helység megvilágítása, tehát mindig azonos megvilágításnál használják a kalibrált monitort. De otthonra szerintem elég 2 évente kalibrálni, vagy monitor és videó kártya cseréjekor. Kalibráláskor kinti fényt kizárjuk a szobából, amennyire lehetséges. Mesterséges fényforrást alkalmazunk. (Ezért sem foglalkoznak sokat a monitorgyártók vele)
PH!-s monitor kalibrálok:
old_artist
Monitor kalibrálás -
-
Dare2Live
félisten
válasz
Magnum_ #19998 üzenetére
sztem vagy az van, hogy cipelek, vagy az, hogy zsebrevágok.
cipelésnek a képminőség, fokuszálási sebesség.... az előnye. Ezt egy 5600 és tsai NEM nyujtják. Ellenben nehéz őket cipelni. Szarok ígyis, úgyis. (elnézést HCL)
Ha nem kell tökéletes képminőség arra meg ott vannak a kis kompaktok. Ezek családi, hobbi használatra tökéletesek és elférnek a zakó zsebben. -
válasz
Magnum_ #19993 üzenetére
Mert az S5600, az bridge?
Nekem ilyen van. Az kompakt.
Lehet hogy úgy néz ki mint egy fényképezőgép, de egy rendes brigde gépnek a közelében nincs tudásra.
Főleg a fényereje nem.
Mondjuk én szeretem, az áráért korrekt, és jó is, de azért el kell helyezniS9600, az mán bridge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged