-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
torma1981 #68229 üzenetére
Én majd hétfőn nézem meg, eredeti nyelven 2D-ben az Urániában. Féltem tőle, hogy 3D-s tucat film lesz belőle. Meg az is igaz, hogy az Urániás 3D-s szemüvegektől fáj az orrnyergem mert nehezek, valamint a vastag keret eléggé tükröződik, becsillan rajta a fény alul ami piszok zavaró.
Igaz ami igaz, a plázás 3D is elég bajos (pl. gyakran fényerő hiányos), de oda legalább vihetem az itthoni minőségi passzív szemüvegeket. -
Tegla80
addikt
válasz
torma1981 #68200 üzenetére
Amiert sokan masok sem es ez az ips panel gyenge feketeszintje....identol mar vesz masoktol va panelt,igy arul is ilyen tv-t,de mivel nem kovetem az lg-t,igy nemtok rola nyilatkozni/ajanlani.
Samu van a kornyezetemben 2db ami 3eves,nincs veluk baj......a h6400 amugy a tavalyi bestbuy tv,amit meg iden is lehet kapni,mert gyartjak.Ami nem is baj,mert iden a samubol (J szeria) jo fhd-t ami nem ivelt nem lehet mast kapni hivatalos mo-i beregelheto samu garival.
Igen a Sony sokaig elegge tularazott volt,de 1-2 eve mar joval piackepesebb arban adjak a keszulekeiket.Azota partiban is vannak a koreai gyartokkal....A tavalyi es az idei W szeria is jo arban van/volt es a teszteken is jol teljesit/teljesitett. Az idei droid (smart) picit nyogvenyelos volt meg az elejen,de mostanra mar jol hasznalhato sok forumtars szerint.
fudi2002
Ne is mond...egy jobaratom kiemelt uzemmodban nezi a samut.....gyilkos a szememnek mikor ottvagyok,de nem enged hozzanyulni. "Ez igy szep" ,ennyi. -
Exian
addikt
válasz
torma1981 #68065 üzenetére
NEM! Meghibásodásra NEM érvényes a BIZTOSÍTÁS! Az nem garancia, az biztosítás. Direkt kiemelte az eladó srác... csak akkor él, ha betöröd a kijelzőt, leesik, összetörik, megsérül, stb. De ha simán csak pl. nem kapcsol be, arra nem él. Persze, ilyenkor a leleményes ember fogja, és bevágja a kijelzőt és azt mondja, hogy leborult a szekrényről... de én nem szeretek ilyen módon ügyeket intézni
Nem biztos, hogy tökéletes példa, de olyan, mint kocsinál a CASCO vagy a KGFB. Az sem érvényes meghibásodásra, ha jól tudom. Jól tudom? Az is csak baleset esetén, törés esetén fizet, vagy nem? Na, ez is épp olyan.
Ja és ilyen esetben is csak úgy él, hogy a vételár 30%-át ki kell fizetni. Oké, így 30.000 Ft-ért hozzájuthatok egy 100.000 Ft-os TV-hez, de mint írtam, nekem nincs ehhez elég bátorságom-lelkem, hogy fogjam és összetörjem
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
torma1981 #67729 üzenetére
Zárd rövidre a bemenetet a dörmögőn amikor nincs rajta kábel, ha akkor is búg, akkor a cucc erősítője v. tápja a hibás, ha nem, akkor a cucc előtt van hiba a kábelben, vagy a jelforrásban.
A kikapcsolt állapotban búgás meg ezeknél a kommersz cuccoknál normális, mert a táptrafó ott van a hangszóró mellett. Egy dolgot tudsz tenni, áramtalanítod estére.
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz
torma1981 #67374 üzenetére
Ár/érték arányban pont a 735 a jobb szerintem.
Egy dologban jobb a 640, a hátlapi kamerában (az előlapi sokkal rosszabb), abban se sokkal, viszont IPS kijelzője van, szemben a gyönyörű oled-el.
Meg nekem a formája is jobban tetszik a 735-nek.
Persze ezek mind ízlés kérdése, én semmi pénzért nem adnám a 735-ömet jelenleg...Exian:
Ha valaki így áll, akkor én nem állok mellé, ha csak sehol máshol nincs hely.
Már csak ezért se, hogy ne legyek közröhej és anyázás tárgya... -
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
torma1981 #65484 üzenetére
Intel HD4000.
Nah mostmár oda eljutottam, hogy a hang beállításoknál át tudom állítani hogy a TV-re kimenjen a hang.
A baj az hogy ekkor meg a hangkari nem szól. A kettőt kéne egyszerre hogy szóljon...
De csak az alapértelmezettet tudom állítani, de akkor a másikon már nem játsza le... -
Exian
addikt
válasz
torma1981 #64329 üzenetére
Ha már családi és egyterű, én nem adnám már 7 személyesnél lejjebb. Mi mondjuk aktívan ki is használjuk, igaz, nem mint 7 személyest, hanem 6 személyes kisbusz hangulatúra van berendezve (2-2-2 fotel), illetve, amúgy is hatalmas áldás a kellően (de nem túlon túl) nagy méret, a tolóajtó, meg a satöbbi, amit már párszor leírtam.
Esetleg nézd meg az EuroVan2 családot, hátha valamelyik megtetszik
(Fiat Ulysse II. (nekünk Ulysse I. van), Citroen C8, Peugeot 807, Lancia Phedra, ezek mind gyakorlatilag ugyan azok. Én ha most váltanék, egy fullextrás Phedrát vennék, de a Ulysse-t legalább 10 évre vettük
).
Ezekből Citroent és Peugeotot találsz akár 2014-est is, Fiatot és Lanciát legfiatalabbat 2010-est.
-
Bandus99
őstag
válasz
torma1981 #64221 üzenetére
Amugy a 18 105 egesz jo kis obi amire otthon altalaban szukseg van mindenre eleg a zoom tartomanya. Nem tudom most mi van eppen neked, de gondolom 18 55, ha igy van erdemes cserelned.
Probald ki esetleg szombaton ha mindketten ott lesztek.
Az altalam arult obi mar egy mas kerdes. Az arban is joval felette van es a celja is teljesen mas. Azt mar nem fogod altalanossagban hasznalni, azt mar csak akkor ha messzirol szeretnel valamit lefotozni, akar lehet allatfotoknal probalkozni vele.
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #63667 üzenetére
Nincs ott valamelyik tízemeletesben ismerősöd, olyan házban, amire van tiszta rálátásod? Ha van, kérd meg, hogy lője át Neked, és felezitek a havidíjat, vagy ha Neked még úgy is megéri, akkor akár az egész díjat átvállalhatod, VAGY rendelsz a lakására még egy előfizetést, ami csak a tied.Többen csinálják ezt a verziót, működik...
-
newwave0507
aktív tag
válasz
torma1981 #61684 üzenetére
Én vásároltam bele egy SSD-t , az i3as felszereltségűhöz , iszonyatosan jó volt .. de komolyan . Játszani bármikor , bármennyit tudtam vele . - tudom neked ez most nem szempont - Nagyon halk volt , kellően hűvös , kézre állt rajta minden , azt bánom nagyon hogy elcseréltem arra a *$#& Dellre . No de mindegy , most már a jó kis asztalit űzöm
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #61676 üzenetére
Látod, itt lehurrogják, de az általam tesztelt Acert bátran merem ajánlani
Totálisan hangtalan működés, ahogy írtam, ventilátorja még full terhelésnél sem indult be egyszer sem. Sohasem hallottam a hangját, csak onnan tudom, hogy van benne, hogy bekapcsoláskor beindul pár másodpercre. Ez a gép 90k alatt beszerezhető. 4 magos CPU, 4GB ram, 500GB HDD. Épp ma adtam el egyet 85ért (2 hetet ment, összesen talán 10 órát). Az enyémben Intel HD Graphics volt, de létezik belőle komolyabb, talán Nvidiás verzió is, ha játékra kell. Az általam tesztelt játékokat viszont vitte, mondjuk nem csúcskategóriás játékokat próbáltam.
"Max 100kg-ig"
Hát, te tudod, én azért egy mázsás gépet nem szeretnék cipelgetni
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #61662 üzenetére
Na, arra pont nem emlékszem
De az infó tanár volt a Kardos Lajos, meg a Faránki (keresztnevére már nem emlékszem).
Na meg volt a híres neves matektanár, aki a kulcssal hadonászva és szúrósszemmel mászkált. Jajdeutáltam (elsősorban a matek miatt). Pedig állat jó fej volt, így utólag belegondolva.
És persze a felejthetetlen Pelikán tanár úr, aki úgy oldotta meg a többsoros egyenleteket, hogy egyik kezével írt, a másikkal már törölte is, és még is meg lett a helyes eredmény.
A Kárpáti volt az oszt. főnk. Ha jól emlékszem.
-
Exian
addikt
válasz
torma1981 #61654 üzenetére
Hm, akkor könnyen lehet, hogy egyszerre jártunk oda. Már amennyiben a nevedben az évszám a születési évszámodat jelöli
Mert hogy én is 81-es vagyok, és én is jártam a Cipibe, csak épp nem fejeztem ott be. De akkor nagyjából egy időben kellett, hogy járjunk oda. Én informatikára jártam.
-
válasz
torma1981 #60967 üzenetére
Simán. Fogsz egy HDMI-t, levágod az egyik végét, fogsz egy RCA-t és annak is. Összeragasztod szigszalaggal a két levágott végénél és kész is. Pont annyira fog működni, mint amit boltban veszel, mivel ahhoz átalakító kell. A HDMI digitális jelet továbbít, az RCA meg analógot. Útközben kell egy eszköz, ami megmagyarázza az analóg jelnek, hogy ő tulképpen digitális és fordítva. Pl. ez egy ilyen eszköz.
Szóval bármennyire is találsz ilyet a neten, ne vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged