- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Agostino #18233 üzenetére
Az arkad mellet van a Regio jatek bolt annak van garazsa oda erdemes bealni ha vasarolsz valamit ingyen van 50ft korul van ilyen genoterma szeru igazolvanytarto en azt szoktam venni
Es nyaron nem utolso hogy kint a napon rohad a gep azt 80 fokvan a kocsiba mikor beszalsz vagy csak 30fok .
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Agostino #17588 üzenetére
probálkozz a carstyling.hu-n, autó alkatrész boltokban, webshopokban (rs-tuning.hu, stb) vagy esetleg megvarratni varrónővel a váltószoknyát... én cseréltem anno, kb 4-5k volt a szoknya és szintén annyi a váltógomb. de kellett hozzá egy váltókeret, ahova rögzitettem a szoknyát, az is kb annyi... vagy gyárit szeretnél?
-
válasz
Agostino #16243 üzenetére
Neked még szerencséd volt, hogy beszerezték.
Anno a tpcomba velem többször megcsinálták, hogy majd lesz hétfőn, szerdán, csütörtökön, szombaton, de aztán soha nem jött meg amit megrendeltem. Nemhogy SMS-t, de még egy mailt se kaptam. De ez többi cégnél is előfordult már. Úgy, hogy az árlistán rajta volt előtte is, és két hónappal később is. -
-
magi20
senior tag
válasz
Agostino #7414 üzenetére
egérpadotvegyél egyet tőlünk,na akkor meglátod a javulást.
Akinek kell 1 napra kölcsön is lehet kérni 1db-ot.
razer Magma-------új 6000ft
everglide fnatic --új 5500ft
Razer pro type tarantula bill-új---16500ft
Oakley új noti táska---érdeklődni.
e-tch mimo pcmicia-os wlan kari---4500ft
ibm lenovo notitáska----4500ft
kb 8x512 Mb 667 notimemória.----2500-pár
2x2 gb notimemória---érdeklődni.
pár db 1gb-os.--notimemó 2500-db -
Dare2Live
félisten
válasz
Agostino #7409 üzenetére
Szerintem te hyperglidera gondolsz, az van minden egérhez külön és nagyon jó, sokkal jobb mint skatez. (ami pl kunkorodik/pöndörödik csak hát hyperglideböl 1 zacsi3000Ft magyarán: k* drága. Ámde napi 6-7h melóval/ játékkal is kitart 2*3évig. (2 adagnyi van benne.) )
(Én most raktam fel MX510re a 2.kört, ha az elkopik egércsere is lesz.) )
padod milyen van? Padot kéne cserélnem és sehol nincs Pécsen a mesgszokott és általam nagyon szeretett QCK normal.
-
bnss
veterán
-
-
válasz
Agostino #5339 üzenetére
Ciao
"Pécs területén ingyenes házhozszállítás" - a mondatban ez a lényeg!
A szállítási határidő 3nap, ami rossz esetben lehet több is, de ez nem befolyásolja a szállítás költségét! Szerintem!
Mellesleg ez elég hülyén is venné ki magát... nem elég, hogy engem váratnak meg a csomaggal, még fizessem is ki a szállítást...
Persze ez is csak feltevés részemről! -
Thomas1
addikt
válasz
Agostino #3893 üzenetére
AGP-s 7600GT-t el lehet még passzolni 15k körül simán, mert viszonylag ritka.
PCI-E-ből már nem ennyire rózsás a helyzet, ott már tényleg csúcs ha eladod 14 fölött.Pl. én 2 hónapja vettem 3 év garos 8600GT-t 18k-ért.
És garis Asus K8N4-E + Sempron 2800+ BOX-ot 10-ért. (Socket 754)És Socket A cuccokat adtam el, 1700+ XP + Spire Falconrock és Gigabyte 7VT600-1394 kereken 10k-ért, igaz, ehhez kis szerencse is kellett, így kijött gyak. ingyen a váltás, 1 GB DDR400 maradt az előző konfigból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest