- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Magnum_ #68144 üzenetére
"Melygarazs arra jo, hogy melegben alljon a kocsi telen es ne erjek kornyezeti hatasok. Meg kenyelmesen lehessen felmenni az emeletre :-)))"
Én igazából ilyen indíttatásból részesítem előnyben, na meg azért, mert ahova szoktam járni a városban, ott épületen belül van dolgom. És olcsó is.
-
Exian
addikt
válasz
Magnum_ #68142 üzenetére
Ja, hát én olyanra gondoltam, amit őriznek (kamera + élő személyzet). Ott is para? Mert akkor megváltoztatom a nézetemet. Én eddig mindig előnyben részesítettem, erre nem gondoltam, hogy ott elbújva lehet ügyködni, ebben lehet tényleg valami
Mondjuk jobban belegondolva, a kamera sem ér semmit, max. készül egy szép felvétel, oszt' annyi, látszani úgysem fog senki rajta normálisan. Az élő személyzet meg... hagyjuk.
-
-
-
Exian
addikt
válasz
Magnum_ #54374 üzenetére
Könnyen: nyakadba veszed a várost és nem tartod cikinek bekopogni mindenhová, ahová csak lehet (kezdve az ipari parkokkal)
Ezzel a módszerrel szerintem lehet munkát találni. Ja és tuti oda fognak felvenni, ahol eredetileg baromira nem is kerestek épp dolgozót. Csak jól kell eladnia magát az embernek, ennyi
Én mindig is így csináltam, és eddig bejött. Sohasem keresgéltem hirdetéseket, mentem, házaltam, önéletrajzoztam ezerrel (személyesen). Nem volt több tíz munkahelyem eddig, de 3-4et tutira így találtam, hogy odamentem, papírt beadtam, kértem, hogy ELŐTTEM olvassa el a személyzetis és/vagy igazgató, utána már úgy is szó szót követ.
Persze kérdés, hogy milyen végzettséged/munkatapasztalatod van. Ha túl képzett vagy, akkor azért nehezebb, a jólfizető munkahelyeket tényleg nehéz megcsípni.
Egyébként meg csak jár a szám, fogalmam sincs, hogy én most mit csinálnék, ha holnap munkát kéne keresnem
Persze valahol tudom, munka mellett is van munkám, max. arra állnék rá főállásban... fene tudja.
-
-
-
-
-
-
-
-
tajcsi
őstag
válasz
Magnum_ #48586 üzenetére
Merre jársz? Lehet egy kolléga eltudja arra vinni.
MÁS: be kell ezekszerint majd mennek az OTPbe, vagy az unicreditbe...aztán meglátom ki mit mond...nekem ez igy átláthatatlan...
Majd megmondom nekik, hogy akarok utalgatni, pénzt kapni, pénzt felvenni és ezt minél olcsóbban...oszt majd lesz valahogy. Mindenesetre nem vagyok bolond évi 30+ezret adni számlakezelésre -
-
-
-
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz
Magnum_ #47647 üzenetére
Aha. De hogy az alaplapom tud e sata 3at azt még nem tudom. Egész nap PH cikkeket olvastam, mit hogyan állítgassak, de bejött amit sejtettem. 2013ba ne nyúlj semmihez ha SSD-t vettél. Most állítgatom vissza. Kicsit vicces, hogy gyorsítani akarom a gépemet, second HDD tároló közben kikapcsola magát, le akarok tölteni egy fájt böngészővel és bekapcsol a winchester majd letölti oda cash majd SSD-re mappába
.Sejtettem hogy ez egy baromság. Egész nap ki-be kapcsolgatna a sima winyóm.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Magnum_ #47594 üzenetére
Meg komplett asztali gépet
-
-
HoldChore
tag
válasz
Magnum_ #47376 üzenetére
De, de a szüleinek akkor sem lesz semmijük csak adósságuk. Viszont nem lesz testvére sem egy, sem kettő. 3 gyerek kellene ahhoz, hogy egy nemzet szaporodjon. De most csak az a sikk, ha a fiatalok buzik, leszbik és nincs gyerekük, csak iphonejük.
Az élethez nem kell semmi csak kaja meg egy meleg zug. A többi szemfényvesztés.
Egy erős, soktagú család mindent átvészel. Nézd meg a romákat. -
-
-
air
nagyúr
válasz
Magnum_ #46713 üzenetére
Akkor már inkább Aranykacsa étterem.
-
válasz
Magnum_ #46308 üzenetére
Nemtom, ott bólogattál, gondoltam édekel. De nem titkos infó, szal csak nem zavar...
@Cpt. Pirk : Mondtam volna neki, hogy megnézem/megveszem, de most kiköltekeztem, meg januárig itt se nagyon leszek... Amúgy jó eséllyel tényleg ilyen baja van.
(Bár ezzel a "néha lekapcsol" dologgal másr sz0ptam be, olyat, hogy ha a rohadékon rajta volt a hátulja, akkor túlmelegedett benne valami, ha nem volt, akkor nemEladtam hibásnak, ennyire nem értek hozzá, hogy rájöjjek, mi baja volt
-
-
válasz
Magnum_ #46232 üzenetére
Nekem Cliom van, de imádom. Kell rá költeni, mindenre kell, de elég olcsón fenntartható és piszok kényelmes. Saab 95 volt egyik ismerősömnek kb 3 évig ebből kb másfél évet állt, mert folyamat volt valami baja...Igaz szép volt, kényelmes, bőrülésekkel stb...Szvsz minden autónál vannak ilyenek, mondjuk az tény, hogy a francia nem ért az elektronikához, tehát ha valaki francia autót akar legyen 1 jó autóvillamosság szerelője
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Silencer83
addikt
válasz
Magnum_ #46144 üzenetére
dehogy izelek, Veled meg Teso foleg
egyebkent meg annyit hozzafuzok, en ar/ertek/teljesitmeny alapjan valasztok. nem erdekel a brand es a hype, meh a divat sem.
a computerek/mobilok vilagaban pedig igenes szamit a hw nem is kicsit, vanna tesztek , velemenyek stb, de ami fix az a gep techinkai parametere, ami igen makas dolog... ezert nem is lehet emliteni az i4et meg i4s-t es fullos, S2hoz, arban egy kategoria de tudasban sehol... -
-
válasz
Magnum_ #45657 üzenetére
Igen, de csak 5 számjegyű az órája.
Mondjuk ha olyan valaki használta volna, mit én, én 10 év alatt raktam bele 80 ezret, szal a 130 még nem is lett volna gáz, ha tényleg annyi. Még csak vissza se kell pörgetni
Mondjuk voltam akkor 20 éves, és még nem volt bent ennyire köztudatban a használtautós átverések nagy része.
Meg igazából egy szavam nem lehet. Amióta rendben van tartva, nem hagyott cserben. -
zsolt19900
őstag
válasz
Magnum_ #45639 üzenetére
ésevagyokellene
csak egy vélemény volt, hogy nekünk ennyit megért az a biztonság tudat, hogy igen ezzel mi tesszük azt amit teszünk, és lehet, hogy ezt is pár év múlva én veszem át, és nekem teljesen jó is lesz
én sem vagyok ellene, hogy ismerőstől, megbízható -ha van ilyen- idegentől jó használtat vesz az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest