- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bla82
tag
MicroSD elment ezek maradtak:
- Sony Ericsson W380i szürke pécsieknek holnap csak 9k
- Stagg MD-500H mikrofon 2kAkit valami érdekel pü-ben jelezze!
-
Bla82
tag
Memkari már megoldódott és az egyik vga hűtés is! A ventiket meg egy vga hűtőt még mindig keresek!
-
-
aneda
senior tag
ATI 4770-re raktam, lehúztam egy fogóval a kariról a venticsatlakozó műanyag foglalatát, így simán rá lehet dugni az L2 Pro csatiját.
Hűvősebb nem lett a kártya mivel alapból nem forog sokat az L2 Pro hűtője, de legalább iszonyat csendes.
60 fok üresben, 70 fok játékok alatt, lehet módosítanom kellene a kari BIOS-ban a ventivezérlést hogy alapból ne 30 hanem 50%-on legyen, így valamivel hűvösebb lenne a VGA.
Igen jók az AC cuccok, nekem csak az van a gépemben, durván halkak, és teljesen emberi árban vannak. -
nesa
veterán
Azert mielott megveszed nezd meg hogy jobbos vagy balos aksi kell nehogy nembird bekotni mert forditva van.
Ill van 1-2 auto tipus amibol ha kiveszed az aksit tobbet nem indul be csakha kiutik a kodot PL szervizbe
szal lehet celszeru addig valamivel megtamogatni mig kicsereled.
-
-
-
Bla82
tag
A 3870-en elment a többi még vihető.
Eladó:
Stagg MD-500H mikrofon
AOC 7F+ 17"-os sík monitorRészletek a linkekben! Pü-ben vagy a hirdetésnél lehet zaklatni ha valakinek kel valamelyik.
-
freddyke
tag
-
-
Bla82
tag
775-ös hűtőt már el is vitték.
Közben találtam még eladó dolgokat:
Mercury KOB AP4300XA 300W-os táp 500.-Az alábbi 2 ramból az egyikhez párt keresek a másik eladó. Tehát elsősorban párt keresek, és ha az megvan akkor a másik eladó.
Transcend TS128MSQ64V6J 1GB DDR2 667MHz-es noti ram 3k
Kingmax KSCD48F-B8KB5 1GB DDR2 667MHz-es noti ramot 3k -
DVI bemenettel? Azok általában 10k-val drágábbak mint a sima D-SUB-ok.
Az Samu Outletben esztétikai hibás vagy a vevő által visszavitt készülékek vannak nagyrészt, ha jól tudom (én még nem voltam bent).De ha ott van 20"-as 2 év garival, 32k körül, akkor mért kell neked 19"-es 40K-ért?
-
Dodder
tag
Ez pont olyan szinte lehetetlen:Pár ezer forintért vennék 775-ös pentium processzort
Sok sikert. -
Az enyémek is így kezdték
Mondjuk nekem meg a Fahrenheit név nem mond semmit, de valszeg az is Weller koppintás, mindenesetre én attól még a 10k-st venném, hogy ne legyen vele nagyobb szopás. És néha az sem mindegy hogy tudsz-e hőfokot szabályozni (csomó kábel van amit magasabb hőfokon szívás).
Amúgy az én eredeti 2 Weller pákám, már legalább 20 éves mindkettő, és nem kicsit egyben vannak (csak rondák már).
-
A Somogyi név az elég jó szerintem, kis cég Somogyból, de jó cuccokat árulnak (kb. olyanok mint a D-Audio itt Pécsett, csak kicsit nagyobb méretben nyomják a bizniszt).
Persze a páka nyilván valami "rebrandelt" akármi, de inkább ez mint az amit Cpt. Pirk mondott...A 10k-st jó lenne tudni hogy ki gyártja, nekem eddig ez a leginkább bizalomgerjesztő.
Amúgy mit akarsz forrasztani?
Merthogy nekem 3 pákából 2 olyan hogy egy gányolt trafóra 2 banándugóval bedugom a Weller pákát, aztán csókolom... Persze azokban van mágneses hővédő kapcsoló
A 3. meg egy noname 220V-os szar, az csak azért van hogy ha valahol kábelt kell forrasztanom akkor ne kelljen a trafót is cipelni.És ezekkel SMD-t is, meg mindenfélét forrasztgatok. A legtöbb esetben az SMD forrasztásnak az a legnagyobb akadálya nálam hogy
1. vastag a hegy
2. béna vagyok -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 4K-s verzió van nekem, a potméter szétment 1 hét alatt, aztán csak maxon működött. Így két évig bírta, most elégett valahol a fűtőszál. A hegy nem túl jó minőség, de egész jól el voltam vele. Egyetlen komoly baj van vele, hogy a páka külseje össze van kötve a hálózat földelésével, ez néha tréfás tud lenni...
-
-
Másrészt a belegondolunk, az én gépemet pl. (E6420, N8600, 1winyó, 1DVD, semmi extra, szolid tuning) egy 350-es táp (ami tényleg lead 350-et és nem éppenhogy kibírja) simán-lazán elviszi. Csatlakozó sem kell hozzá sok.
Inkább bíznám a 350-es FSP-re mint a 650-es Q-Tecre ami most benne van - az is csak azért mert barátnőm bika gépéből jött ki. És ráadásul feleslegesen nagy az enyémbe + hangos is. -
Ha van a 2600XT-re 1 év gari, és nem bolti áron adod, akkor megvenném
Csak mondom 1 ismerősöm nagykerből....
vagy dobj rá egy kis pézt, egy 9500GT-re amit 12 ropira tarok oszt vidd, lassan 1 hónapos a károly, így 35 hónap gari van rá az infolexbe
Nevil2 : Má' hiányoztál -
#TOTTI
őstag
Nekem is volt olyanom és amit írtam azt leszámítva nem volt gondom vele..! Új, garos megéri az árát.. Sokkal jobban egyetértek és pártolom a te érvelésed mint a sajátom.. Az én esetem elég szélsőséges..! 350PNF viszont könnyen vette nem tudom mennyivel több..! Visszatérve.. az ára is tökéletes a teljesítményéhez képest..! Közelebb van az FSPhez mint a Codegenhez..
mégha anno azt is hoztam fel példának..
-
-
#TOTTI
őstag
Ezekről a tápkról annyit hogy egy 9600GT meg egy Q6600 3.7Ghz 1.4V Gigabyte P35-DS3 lapból állo konfig alatt pillanatok alatt kifeküdt pedig 1 HDD 1 ODD volt.. A másik a CGR-400 tipusjelű.. 5000 Ft alatt.. na az is 0.. nem ugyanaz mint a régiek.. Codegennél jobb.. na meg a tudat hogy FSP amugy felépítésre és teljesitményre sem sokkal jobb.. alul vannak méretezve az alkatrészek melegszik megfő kész vége..
-
Bla82
tag
A ram el is ment!
Tehát maradt a proci eladósorban: Athlon 64 X2 4200+ AM2 Box proci 2010-11-25-ig garis Infolex-be, ár megegyezés szerint
Akit érdekel PÜ-ben elér!
-
-
-
-
yerico
senior tag
Én is, mint nagykozári... Amúgy merre sikerült közlekedni, Újhegynek vagy Bogádnak? Mára szabit vettem ki, de lehet, hogy be kellene mennem a városba. A bama.hu szerint sok a koccanásos baleset. Kezd hasonlítani a 2007 szilveszteri napra, amikor 5 kilométeres utat 30 perc alatt tettem meg, de legalább hazaértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest