Hirdetés
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nekem az OTP-nél olyan csomagom van, hogy közép árfolyamon számol minden devizát. Pl kimegyek Pandorfba és ott kártyával fizetek, akkor középárfolyamon számol. Ezt leellenőriztem és tényleg úgy van. Most nyilván nem az MNB árfolyammal számol, hanem az OTP-vel, de nagy difi nincs. Hogy most ez a webkártyánál is így van azt nem tudom. Majd megkérdezem.
Akkor így jó a beállításom?
-
Joshi
titán
Üdv. A paypal pénztárcámat akarom feltölteni. OTP-nél ez belföldi vagy külföldi utalásnak számít?
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy kis gondom. Valamit rosszul csináltam, mert a pénz amit a PayPal számlámra akartam tenni, nem érkezett meg. Az alábbi módon próbáltam. Kinél lehet érdeklődni hogy hol van a pénz? Vagy ezt már buktam?
Az utolsó képen látható számlaszámra utaltam az összeget, közleménybe meg beírtam a kódot.
-
Joshi
titán
válasz PROTRON #42544 üzenetére
Ne beszéljünk olyan dolgokról, amikről semmit nem tudunk. Ahol ez a hitelesítési algoritmus telepítve van és működik, ott nincs gond. Én is rendszeresen fizetek a kártyáimmal nincs ezzel gond. Ne FIKÁZZUNK egy olyan rendszert, amit "nem kezel még senki". Ez az első év amikor már élesben működik, aztán majd sok-sok bank követi. Nem akarok példákat írni egyetlen bankról sem, pedig van bőven negatív tapasztalatom (FHB/már beépült nincs, Raiffeisen, Unicredit, Budapest, K&H stb).
-
Joshi
titán
Én elsőre is értettem, de szerintem te nem értetted azt hogy szerintem ez nem hiba. Ez egy állapot, amit valamelyik félnek orvosolnia kellene. Pl PayPal lekövethette volna az OTP változását, hiszen neki egyértelműen érdeke, hogy az OTP-s ügyfelei továbbra is tudjanak vásárolni, mert abból nekik pénz van. Még azt is el tudom képzelni, hogy előbb-utóbb minden bank ugyan ilyen rendszerrel lesz ellátva.
(#42538) pictigjis akkor pont ezt a hsz-em értelmezd, talán sikerülni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Nagyon érzékeny lelkű ember lehetsz, de egyáltalán nem személyeskedtem főleg nem azzal amit konkrétan te írtál. A "fikázást" mondjuk cserélhettem volna más szóra, de ettől még ugyan arról beszélünk. Azt elfogadom, hogy a PayPal-nak nem érdeke egy kis bank problémáit orvosolni. Persze az egyik féltől sem lenne nagy feladat, hogy kitolják a várakozási időt vagy mittudomén. Ez nem is a mi feladatunk, nem is értem min vitázunk ha egyáltalán vitázunk. Nekem az a furcsa hogy egy kapitalista cég pártján állsz, ami semmivel se különb mint bármelyik hasonszőrű pénzügyi cég. Na mind1. Azért köszi hogy pazaroltad rám a szót.
"A technikai ellenőrzési terhelést meg lehet különböztetni"
Szerintem ne legyen még ilyen se. Ha terhelünk egy számlát, akkor arról igenis legyen visszaigazolás. Hozzáteszem, kb ez annyira bonyolult megoldania a PayPal-nak, mint ahogy bevezette és hibaként kezelik az OTP megoldását.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Egyébként fikázod az OTP-t, amikor szerintem tök jó hogy csak úgy ne lehessen lehúzni a kártyáról 1$-t se. Még akkor se, ha az PayPal esetén egyből sztornózva is van. Nem gondoltál mondjuk arra, hogy a PayPal-nak kellene lépnie a bankok lépései után? Mert azért a PayPal csak egy szolgáltató aki mások pénzén él. A SimplePay is már így működik tehát meg lehet oldani.
(#42532) pictigjis Te tudsz olyan bankot aki nem az ügyfelei pénzéből él? Hallgatlak.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
A régit töröltem, tehát már nincs a kártyák között semmilyen kártya. Próbáltam csatolni is és társítani is, de ugyan az. Pénz mindig is volt rajta, ez nem lehet gond.
"Ha OTP-s akkor meg ott az erős hitelesítés új beállításainak is meg kell lenni."
Ezt kifejthetnéd, mert nem tudom miről van szó.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Most már oda jutottam, hogy sima MasterCarddal se tudok fizetni Ebay-en. Decemberben még tudtam fizetni az OTP Webkártyámmal, de most már az sem működik. Persze a Pay Pal-on nem tudom frissíteni az új kártyámat, mert egyszerűen nem fogadja el. Én reklamálnék, de annyira nem tudok angolul. Mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz thotben #42433 üzenetére
Tök ugyan ezzel szívok én is. Komolyan mondom legszívesebben rájuk gyújtanám ezt a szar Paylósz@rt. Mekkora egy gyökér cucc ez. Már tudom miért nem használtam soha. Szerencsére nagyon kevés helyen van szükség a PayPal-ra. Ja, igen már van magyarul is a PayPal, csak éppen ha problémád van már nem magyar. Köszi PayPal.
Ja, emailben olyan mintha minden rendben lenne. Ott azt írja hogy hozzáadtam a kártyát, de ha nem én voltam akkor jelezzem. Mi?
Érdekes ugyan ezt az OTP Webkártyát simán elfogadja az Amazon, Aliexpress és az Ebay is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest