- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nagyon érzékeny lelkű ember lehetsz, de egyáltalán nem személyeskedtem főleg nem azzal amit konkrétan te írtál. A "fikázást" mondjuk cserélhettem volna más szóra, de ettől még ugyan arról beszélünk. Azt elfogadom, hogy a PayPal-nak nem érdeke egy kis bank problémáit orvosolni. Persze az egyik féltől sem lenne nagy feladat, hogy kitolják a várakozási időt vagy mittudomén. Ez nem is a mi feladatunk, nem is értem min vitázunk ha egyáltalán vitázunk. Nekem az a furcsa hogy egy kapitalista cég pártján állsz, ami semmivel se különb mint bármelyik hasonszőrű pénzügyi cég. Na mind1. Azért köszi hogy pazaroltad rám a szót.

"A technikai ellenőrzési terhelést meg lehet különböztetni"
Szerintem ne legyen még ilyen se. Ha terhelünk egy számlát, akkor arról igenis legyen visszaigazolás. Hozzáteszem, kb ez annyira bonyolult megoldania a PayPal-nak, mint ahogy bevezette és hibaként kezelik az OTP megoldását.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest