Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Hogyan tudok átutalni Skrill accomról Paypal accomra?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Pedig olyan kis aranyos volt a "Jane"... Tulajdonképpen 3 üzenetváltásunk volt, tutira nem X-elte ki a munkaideje elején, hogy "I'm not a robot", nincs náluk ilyen captcha... Mindháromszor ugyanazt a választ vágta be, "sajnálja, ami történt, de nem volt biztosítás, nincs refund, se resend"... Ez aztán a "tárgyalás. Legalább a szavak sorrendjét megváltoztathatta volna.
Vagy lehet, hogy olyan jóképességű, hogy egy olyan billentyűzetet tettek elé, amin két gomb van: egy Ctrl+C, meg egy Ctrl+V, aztán ebből él...
Szóval kiváncsian várom, hogy mit lép a Banggood "másik részlege", aztán a Paypal...
-
Vertigo18
addikt
Az összefoglalóban lévő leírás alapján pofonegyszerűen elindítottam egy Banggooddal szembeni dispute-ot. Kérdésem annyi lenne csak, hogy mindenképpen fel kell ezt terjeszteni a Banggood felé? Kb. egy hete levelezgetek az ottani "jane" nevű NEM-supportos csajjal, most akkor megint ők fogják első körben megkapni a levelemet? Ezt a lépést nem lehet kihagyni akkor, ha a Banggooddal történő egyeztetésem már zátonyra futott?
-
Vertigo18
addikt
Üdv!
V/, van egy ilyen a Paypal fiókom összefoglaló oldalán:
Ha rákattolok az egyetlen lehetőségre, hogy "Hamarabb megkaphatja a pénzét", akkor meg ez jön be:
Akkor most mi is van? Mert valóban hiányzik az a pénz a számláról... Az utolsó tételnél pedig, ami a főoldalamon van felsorolva, az van írva az 1191 Ft-os beérkezett tétel mellé, hogy "Függő", mindez zölddel... Mit is jelent ez?
Köszi!
-
Vertigo18
addikt
válasz lupus_l #23032 üzenetére
Köszönöm, eddig én is eljutottam már, ezért is volt egy kicsit hosszabba kérdésem. Ráadásul a második felében volt az IGAZI kérdés...
Lehetséges-e azt beállítani, hogy az így refundolt pénzt ne tegye vissza az "eredeti helyére" (bankszámlára), hanem maradjon a paypal walleten?
-
Vertigo18
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy amit kapok refund, az nem jelenik meg a Walletemen, sem a Balancemen?
Most kaptam 3.19 Font refundot, de a Walletemen 15 Huf van. Azóta se költés, se semmi a Paypalon...
Ezt MAJD visszautalják a bankkártyámra? Elvégre a levonás is bankkártyáról ment... Nem lehet azt beállítani, hogy maradjon a paypalon?
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
megtörtént, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet...
Azt nem tudom, hogy honnan tudták, hogy van ilyen címem regelve a paypalon!
Életemben kétszer használtam, egyszer egy éve, amikor megnyitottam, és elutaltam a 400 Ft-ot is egyből, meg 5-6 napra utána jött rá kb. 8 dollár, azóta be se léptem...
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Bocs, de ezt ide is be kell, hogy írjam...
Gyerekek, ma olyan emailt kaptam, majdnem berosáltam!
A "service@paypal.com" címről értesítettek, hogy valaki vásárolt egy ILYET az én paypal címemről, de a paypal gyanúsnak találta, ezért megkérte az eladót, hogy tartsa vissza a küldést ellenérzésig...
Tök olyan volt az egész, mint egy igazi paypal tranzakció, alul billing details, meg minden, össze is hasonlítottam a több száz paypalos vásárlásommal, tényleg valódinak látszott. Alul volt seller info, meg még a "vevő" megjegyzése is, hogy "Ship it fast, pls"! Kemény!
Persze volt egy link, hogy ha nem én voltam, akkor nyithatok dispute-ot, amire rákattintva egy paypalhoz 100%-ig hasonló oldal jött ki. Az lett gyanús, hogy nem "zöld" a cím, hanem sima, akkor figyelmesebben megnéztem, és "pavpal.com" volt az oldal!
Nagggyon kemény! Vitték volna az accomat!
Jah, még annyi, hogy az IGAZI paypal emailek a "service@intl.paypal.com" címről jönnek, úgyhogy az is eléggé valósnak tűnt...
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
Helyi okosoktól kérdezném, hogy mit ronthattam el akkor, ha a paypal a fizetéskor nem ajánlja fel, hogy a paypalhoz rendelt bankkártyáról menjen a fizetés, hanem egyetlen lehetőség van csak, a "paypal balance"? Valahogy lehet azt csinálni, hogy bármennyi is az egyenlegem paypalon, akkoris fizethessek a hozzá rendelt bankkártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest