- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eggyel közelebb az Apple az amerikai gyártáshoz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasskent
csendes tag
Van olyan jó a mikrofonja, hogy több órás webkonferencián, ha nemigen szólalok meg, és vételre konfigurálja magát a vacak 4g, de utána mégis hirtelen beszélnem kell, tökéletes és meggyőző Apple minőségben nyomja át a meg-megálló, stílusos beszédemet?
Csak mert öt bumfordi mondatot még átenged a 4g, de a változó hangerejű, hangszínű, stílusos, szünetekkel strukturált beszédet semmiképp. Megakasztja minden szünetnél, és késedelemmel indítja újra. A 4g egy tuskó kor tuskó eszköze. A lengyel elnök figyelmébe.
-
Matada2.3
veterán
Amúgy nekem (a) van, 35-ért egész jó deal volt. A zajszűrés tényleg nem valami acélos, a basszust is vissza lehet fogni. Szerintem ennyiért nem volt nagyon jobb alternatíva.
-
tomp
félisten
Nothing telefon mellet használom még néha a Buds Pro-t csak az akksija már elég gyér.Ami nekem bajom volt az Op fülesekkel,hogy semmilyen update nem jött rá.Ami meg jött az se volt 100-as.Itt legalább hamar jön a fix.
Írtam a supportnak, hogy akad az LHDC.
Visszaírtak, hogy csináljak full resetet a fülesen. Nyomjam 10mp-ig a gombot. Piros LED-nél csukjam be fél percre.
Most volt egy 1órás tesztem. Nem volt akadás. Majd a hétvégén lesz a hosszú teszt. 4-5órás használat. -
bostone
addikt
Amióta "igényesebb" fülest keresek, annyi ajánlat jött szembe, hogy a konténer is tele lenne velük.
Mindig várom az új teszteket, de okosabb vagy eltökéltebb ettől sem lettem igazán.
Számomra nem vált világossá miért ezt válasszam vagy éppen miért ne.
Árazást tekintve, ha már ennyit kiadok, akkor akár a dupláját is kifizethetem és léptem egyet a "tökéletes megoldás" felé. -
tomp
félisten
Nothing telefon mellet használom még néha a Buds Pro-t csak az akksija már elég gyér.Ami nekem bajom volt az Op fülesekkel,hogy semmilyen update nem jött rá.Ami meg jött az se volt 100-as.Itt legalább hamar jön a fix.
Buds 3-ra eddig 1 frissítés jött de szerintem nem is kell feltétlenül több. Stabil LHDC, nagyon jó ANC, a hangjára sincs panasz.
Nothingra már jó pár jött. Zajszűrésen szerintem sokat javítottak viszont most ezzel a legutóbbival az LHDC stabilitását elrontották. Még soha sem sikerült akadozásra bírnom a fülest. Most meg elrakom a telefont és hirtelen megakad. -
kezdő laikus
tag
Köszönöm szépen, megnézem azt is!
-
HardRic
addikt
Használom egy ideje (a sárgát, mert az a legszebb😛) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az ANC néha gyengécske, a nem állandó hangokat beengedi a mikrofon, de tömegközlekedésre bőven elég. Horkoló személy melletti alváshoz már kevésbé
-
judas13
veterán
Valójában Major IV-et írtam volna csak mivel earbuds a téma írtam azt.
Érzelmi okok miatt ha nem szólna akkor is inkább az kellene.
Tudod márkahűség meg ökosziszthema meg minden is
De a felsorolásban ott játtszik még a JBL meg a Sound is
-
Linkin1994
senior tag
-
tomp
félisten
Nekem eddig nem tűnt fel
Szerencsés vagy.
Nálam gyakran megakad a legutóbbi fw verzióval.
Nothing community-n is írják, hogy van akinél AAC-n is akad.
Lehet csinálok majd egy resetet. Hátha megoldja.HeyMelody appot én nem használom mert OnePlus telóm van.
-
Shyciii
veterán
Köszönöm a tesztet, nézegettem ezeket is korábban, de nem tudtam dönteni, most is kb arra jutottam, hogy nem ezek közül választok majd. Nekem ANC max hívásnál kellene, mivel útközben használnám inkább kerülném. A jó illeszkedés, kényelem és üzemidő lenne a prioritás, és persze az ezekhez passzoló tok, ami nem foglal túl sok helyet.
Mivel van rendes fejhallgatóm is, nem szánnék erre túl sokat.
Tud valaki ajánlani valamit ezekhez az igényekhez?Én hasonló okból kerestem, csak nekem nem telefonálásra kellett, hanem podcast, hangos lecke hallgatására, viszont olyat akartam, aminek a tokját vezetéknélkül is lehet tölteni, legyen kicsi a tokja és ANC-s (repcsi miatt kell) legyen. Így vettem az EarFun Air Pro 3-at 24eFt-ért.
-
Linkin1994
senior tag
Az LHDC kihagyást sajnos a legutóbbi 1.0.1.52-es fw okozza!
Az előző verziókkal hibátlan volt még 192kHz/adaptív sávszél beállítással is.
Reméljük gyorsan javítják. Sokan panaszkodnak miatta.Amúgy nem muszáj az Ear ársávjában nézelődni. Ott a OnePlus Buds 3. Hangzásban szuper és erősebb zajszűrést ad kb fele árból.
Én az első Op Buds-ról váltottam ear-re.Nekem eddig jobban bejön kényelmesebb jobban is szól meg az app is szerintem jobb mint a heymelody. Annyi negatívom,hogy tok kicsit nagy tehát néha szenvedősebb elrakni.
-
kezdő laikus
tag
Köszönöm a tesztet, nézegettem ezeket is korábban, de nem tudtam dönteni, most is kb arra jutottam, hogy nem ezek közül választok majd. Nekem ANC max hívásnál kellene, mivel útközben használnám inkább kerülném. A jó illeszkedés, kényelem és üzemidő lenne a prioritás, és persze az ezekhez passzoló tok, ami nem foglal túl sok helyet.
Mivel van rendes fejhallgatóm is, nem szánnék erre túl sokat.
Tud valaki ajánlani valamit ezekhez az igényekhez? -
Draun01
tag
Fura hogy a külföldi tesztek nagy része mind az ear(a) -t ajánlja. Mondjuk lehet ott nagyobb az árkülönbség.
-
Shyciii
veterán
Marshall Minor III? Ugye viccelsz? A hangzása pont hogy pocsék Levágott mélyek, túltolt mély-közép, és harsány magasak. Szégyen Marshall nevet adni neki.
-
Linkin1994
senior tag
Reméljük gyorsan javítják. Sokan panaszkodnak miatta.Amúgy nem muszáj az Ear ársávjában nézelődni. Ott a OnePlus Buds 3. Hangzásban szuper és erősebb zajszűrést ad kb fele árból.
Nekem eddig nem tűnt fel
-
judas13
veterán
Nem rossz egyáltalán, de akkor már - én legalábbis ennyiért - egy Marshall Minor III-at, JBL Tune 230-at vagy egy Soundcore Liberty 4-et.
-
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- GAMER PC! i7-13700F / RTX 4070 Super / 32GB 3200MHZ / 1TB NVMe / 750W Bronze
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DDR2 KINGMAX 2GB RAM