- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #30836 üzenetére
A mobil szolgáltató is közrejátszik az esetleges késedelemben.
-
kecsawi
senior tag
válasz Viktor0610 #31092 üzenetére
Akkor elég ha törlöm, és nem foglalkozok vele?
-
kecsawi
senior tag
válasz Viktor0610 #31095 üzenetére
Köszönöm, akkor jól gondoltam.
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #31715 üzenetére
Mivel a mobil társaság is benne van a buliban, van amikor késik.
Ha nem jön meg 5 percen belül, akkor a Összefoglaló, Tippek röviden, 8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül. leírás szerint be tudsz lépni.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz Viktor0610 #31809 üzenetére
A rendelés leadása majd a kontakba lépés között kb 2 óra telt el. Először megkérdeztem tőlük van-e rá mód,hogy itteni raktárból küldjék. Mindenkinek egyszerűbb lenne.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
válasz Viktor0610 #31813 üzenetére
Jó lenne, remélem így lesz. Mindenesetre nyitottam ticketet,hogy még hivatalossabb legyen. Köszönöm a támogatást
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Truman
senior tag
válasz Viktor0610 #32069 üzenetére
Igen én is arra szoktam, de már nem emlékszem reggel mire nyomtam. Viszont ettől még az SMS -t nem kéne megkerülnie, max a jelszót beírni magától. Úgy látszik ezt is ki lehet játszani, méghozzá úgy hogy nem akarja az ember. Hát még milyen eredményes lehet az, aki akarja is.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #32069 üzenetére
A steamnál nem az az ablak jön elő mint ami az eBay-nél, ott nincs Maybe Later. Csak pipa hogy megjegyezze az adatokat.
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #32073 üzenetére
Maybe later az eBay-nél jön elő amikor feljön a gyors fizetés ablak és azt választod, azért hogy ne jegyezze meg. Itt a kép ebben a hsz-ben
A Steam fizetés meg kikapcsolható. Meg kell nézned a Rendszeres levonások oldal, My preapproved payments-nél, hogy ott sem legyen havonta megújuló bejegyzés. Ezen a linken elérhető.
A Paypal-n fogaskerék ikon, majd törlöd a Security fülnél a Log in with PayPal-nél a Steam-t és ha a Stay logged in for faster purchases-nél nem ezt olvasod: One Touch™ is turned off for all devices. akkor törlöd.
Ránézel a Permissions you’ve given részre is, annak üresnek kellene lenni.[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz Viktor0610 #32073 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megoldottam! Töröltem a a böngészési előzményeket 24 órára visszamenőleg. Teszteltem egy olcsó 1 eurós játékkal, hogy mi történik. Hála istennek megint feljött a PayPal ablak a jóváhagyáshoz Legközelebb jobban figyelek arra, hogy mire nyomok. Úgy látom a kényelmi beállítások, komoly biztonsági kockázatok is egyben.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Pytta
csendes tag
válasz Viktor0610 #32092 üzenetére
köszi
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #32103 üzenetére
Ez volt a kérdésének lényege: hogy ne a PP USD egyenlegemből menjen
Tévedés amit írsz, mert lehet változtatni ahogy írtam és ha csak kártyaadatokkal fizet nem lesz PayPal védelme, ami itt a GB-n nem ajánlott opció.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #32105 üzenetére
Mindenkinek van PayPal egyenlege, csak legfeljebb pénz nincs rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #38732 üzenetére
Több napja foglalkozunk vele.
A PayPal-tól eljönnek az sms-ek, ők azt fogják válaszolni hogy nincs probléma.
Mivel a Telenoros számokra is megérkeznek és nem látják hogy visszapattannak a számhordozottakról (kivéve aki az előbb írta) náluk sincs probléma. De cserélj sim kártyát, az sem oldja meg.
Én azt javaslom hogy sms belépési védelem kikapcsoltatás kell kérni a PayPal-tól és azután a hitelesítő alkalmazásra átállni. Vagy más szolgáltató telefonszámát használni.
A jelszó cserével sem tudom a belépést biztosítani, mert nem kapod meg az sms kódot a belépéshez.
Én írásban kommunikáltam a PayPal-al, de nem tudtak mit kezdeni a problémával, mert működik a rendszer.
De ha segítenek akkor oszd már meg, hogy miként lett megoldva.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #38758 üzenetére
Ha visszaolvasol már írtak számokat:
+36209000865
+36203124358
+36209000759
+4799910903
De ha az eredeti Telenoros számos megkapja a +36209000865 számról, akkor hogy lehet hiba az sms szervernél?
Elindul aztán ha a Telenor hálózatán 70-el kezdődő számot talál akkor megáll? Akkor a Vodafone-os miért kapja meg? Mert az 70-esről indul?
De a számhordozott Telekom számokra is elmegy a a +30-asról induló.
Én nem látom hogy az indulásnál lenne hiba[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #38845 üzenetére
Jó az ötlet. Egy apró gond azért van. Nem az a probléma hogy milyen számról jön az sms. De már itt egyeztetteük a számokat amelyekről jöhet az sms. Pont neked írva tettem egy hsz-be
Az hogy norvég Telenor előhívója van, nem a magyar Telenoros az nem befolyásolja hogy nem kapja meg az sms-t a hordozott számra.
Pl ha igaz lenne hogy akinek eredetileg 30-as száma volt és most Telenor és nem tudja a számhordozásos rendszer azonosítani annak 30-as számról kellene jönni az sms-nek (30-ról jön Telekom irányba) nem pedig Telenor számról.[ Szerkesztve ]
-
hcpety
tag
válasz Viktor0610 #39113 üzenetére
Nem, 100% hogy hivatalos az email. paypal.com-on próbálok új jelszót létrehozni.
-
pvt.peter
őstag
válasz Viktor0610 #39272 üzenetére
Jaja pontosan így történt.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #40309 üzenetére
Nem. A zárolt összeg az mindig az épp aktuális időben érvényes árfolyam amit kapsz sms-ben. Pl az OTP-nél egy nap 4 árfolyam is van és ha jól emlékszem az megy a zárolási üzenetben, aztán amikor ténylegesen terhelődik akkor azt mindig az aznapi legelső devizaárfolyammal teszik meg.
Pl: 11-én ezek voltak, mondjuk €-ra:
05.57 352,82
12:07 353,14
13:00 353,54
17:38 353,47
Ha tegnapit ma számolják el (nem holnap), akkor a mai első árfolyammal vonják le: 354,07[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #40312 üzenetére
Melyik bank és milyen kártyája?
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #40314 üzenetére
De nem hitelkártya? mert ott lehet némi eltérés.
BB így számol:
A számlád valószínüleg €-os elszámolású, tehát az MC arra konvertálja azokat amelyek nem €-ban lett fizetve, ez lehet a külföldi, az €-os meg a sima vásárlás.
A Mastercard árfolyamokat itt találod A bank fee-t veheted 0-ra, a transactuion a mondjuk $ és a card currency meg €.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #40333 üzenetére
Ez oké, de akinek nincs kártya hozzárendelve annál ez nem valószínű. De elméletben a PayPal elsődleges fizetési forrás beállítása az működik, nálad mi van megadva?
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #40338 üzenetére
Akkor egyértelmű
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mazda topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest