- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #39272 üzenetére
Jaja pontosan így történt.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Paypal webes felületen próbálnék társítani bankszámlát de nem sikerül.
Mai napon reggel megerősítettem a tranzakcióban levő kóddal a bankkártyámat, viszont a bankszámla hozzátársítás nem igazán akar menni.
"Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később."Vkinek vmi ötlete van?
-
pvt.peter
őstag
Szia,
Köszi a választ.
Fizetsz 27-én, a kártyatársaság azt a 28 -i árfolyammal számolja át €-ra. Mert van 24 óra átfutás idő.
> Ha viszont ez így van, akkor ez nem 33,23 € hanem 33,22 €.Az OTP a 28-án érvényes első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra.
> Ebben ez esetben 314,68 -ről van szó.Így viszont megint nem jön ki.
Hisz a 28 -i árfolyammal átszámolva a 36,09 USD = 33,22 EUR.
33,22 * 314,68 = 10453,6696 FtKizárólag akkor jön ki helyesen, ha a 27 -i árfolyammal (33,23 €) számolom.
-
pvt.peter
őstag
Szia,
Közben megjelent 10457 Ft -nyi terhelés az OTP számlámon.
Sajnos egyáltalán nem tudok rájönni, hogy hogyan lett kiszámolva.
A eBay -en április 27. 20:44 -kor rendelt termék összege 36,09 USD volt.
PayPal -on előtte beállítottam, hogy ne a PayPal váltson.Két dolgot néztem meg:
1. Ha ezen az oldalon április 27 -ét beállítva megnézem, hogy mennyi HUF -ot ér 36,09 USD, akkor 10361,17 HUF -ot kapok.
Tehát van 95,83 HUF eltérés.
Viszont leszedtem erről az oldalról az április 27 -i OTP valuta-deviza árfolyamokat, lsd. lent:
Ha a 10457 HUF -ot elosztom 36.09 USD -vel akkor 289,74785259074535882515932391244 HUF -ot kapok.
Ami majdnem a táblázat legalsó "Deviza eladási" oszlopában levő értékkel egyezik meg:
289,99 * 36,09 = 10465,7391
Viszont itt is van eltérés: 8,7391 HUF.2. Utána az általad linkelt infó alapján is megnéztem, hogy kijön-e, ha először átváltom EUR -ba.
Tehát szintén ezen az oldalon megnéztem, hogy április 27 -re állítva mennyi EUR -t ér 36.09 USD.
Ezt kaptam: 33,23 EUR
Tessék az EUR -nak megfelelő rész:
Ha a legalsó sor "Deviza eladási" oszlopában levő 314,98 -cal számolok, akkor sem jön ki a 10457 HUF.
314,98 * 33,23 = 10466,7854
Eltérés: 9,7854 HUFMi lehet a probléma, mit nem vettem figyelembe?
Nem az összeg miatt kérdezem, mert ez a pár forint nem oszt, nem szoroz, csak szeretném tudni pontosan, hogy egy PayPal -os tranzakció hogyan megy végbe.Előre is köszi,
Peti -
pvt.peter
őstag
Értem, köszi.
A mentési folyamattal tisztába vagyok, csak tudom, hogy pár hónappal ezelőtt is rendeltem és tudom, hogy már akkor is beállítottam hogy a bank váltson és ne a PayPal.
Valószínűleg az általad említett változtatás miatt gondolták úgy, hogy visszaállítják a másikra. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Az miért van, hogy már egy csomószor beállítottam, hogy ne a Paypal árfolyam legyen használva átváltáskor, ennek ellenére időről időre mindig visszaállítódik :S
-
pvt.peter
őstag
Am. azt tudja vki, hogy mi értelme volt a PayPal felületét "megújítani" amiről a legtöbb funkciót el sem lehet érni?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Szeretném az eBay -es accountommal összelinkelni a PayPal -es accountomat de sehogy sem sikerül.
eBay -en a PayPal account -ot kiválasztva majd a "Link My PayPal account" -ra rákattintva feljön a PayPal bejelentkező oldala, de utána hiába adom meg a jelszavamat majd a kétlépcsős azonosítás miatt hiába kérek kódot SMS -ben, visszadob a PayPal login oldalára.
Felhasználónév, jelszó biztos, hogy jó illetve az SMS kódot is helyesen írom be.
Próbáltam már több gépen és böngészővel is (Chrome, FF, IE).Találkozott már vki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged