- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pvt.peter #39271 üzenetére
Az Összefoglalós leírás szerinti lépésekkel próbáltad? Ha most nincs nagyobb összeg amit a PayPal egyenlegről akarsz kiutalni akkor ráérsz vele.
Hetente jön valaki ezzel a problémával, nem igazán tudni hogy mi az oka, ha magyar forintos pénzforgalmi, nem virtuális bankszámlát, nem ékezetes karakteres és nem K&H névvel, a név csak neked kiírás a képernyőre, bármit megadhatsz, a 3*8 számokat folyamatosan, kötőjelek nélkül írva és bank esetleg működik.
Azt is szoktuk javasolni hogy egy 500 Ft-al feltölteni az egyenleget és ha az megjelent a a PayPal-on azután hozzáadni a számot ,mert akkor "élőnek" gondolhatja a bankszámlaszámot a PayPal rendszere. Lehet hogy megint hibás a magyar nyelvű felület.
Ha végképp nem megy, akkor a magyar telefonszámon fel kell őket hívni, a telefonálás előtt lekérni a kódot az azonosításhoz (Összefoglaló Tippek 6. pont) és segítséget kérni. Angol a beszélgetés nyelve. -
-
válasz
pvt.peter #29406 üzenetére
Szerintem nem azon a 1 centen kellene már agyalni.
De akkor pontosítom, a Mastercard átszámolta a fizetés pillanatában, de 28-i dátummal került át az OTP-hez, nem azonnal. Így remélem már nem lesz gond az a 3,147 Ft eltérés a pontatlan megfogalmazásomhoz viszonyítva.
Az nem zavart, hogy amíg zárolt az összeg addig több-vagy kevesebb látszik amíg le nem vonják? Ott is van eltérés, mint ahogy már írtam.
De jól számolt az OTP. -
válasz
pvt.peter #29404 üzenetére
Semmi köze az eltérésnek a PayPal tranzakcióhoz.
Te banki váltással fizetsz, ezért a PayPal átküldi az eredeti deviza összeget a bankodnak, a 36,09 USD-t. többi az OTP dolga.
Fizetsz 27-én, a kártyatársaság azt a 28-i árfolyammal számolja át €-ra. Mert van 24 óra átfutás idő.
És ők $ váltanak €-ra, az árfolyamot hiába nézed forinthoz viszonyítva.
Az OTP a 28-án érvényes első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra. Te az utolsókkal számoltál.
Helyesen: 36,09 $ = 33,23 € = 10456,816 Ft, ezért van 10457 Ft -nyi terhelés az OTP számlám -
válasz
pvt.peter #25234 üzenetére
Én inkább alapfelületnek nevezném, de azt én sem értem, hogy miért nem érhető el egy linkkel, mert oké mobil eszközön az nem igazán használható, de a normál számítógépes rendszeren miért csak direkt linkkel.
Csak azt kellene egy Normal profile nevű ugrópontra tenni valahol a főképernyőn.
-
válasz
pvt.peter #25232 üzenetére
Mit nem érsz el? De valójában minden funkció elérhető, van ami a menüből - a legfontosabbak mind elérhetőek-, van ami a háttér profil oldalról. Át kell állni.
De a cégnek joga van a kinézetet és a tartalmat bármikor megváltoztatni. Nagyon sokan mobilt, tabletet használnak, ahhoz igazították, volt is egy kimutatásuk a használt eszközök mennyiségi megoszlásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest