Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz mokas_gizi #48308 üzenetére

Én csak PC-n lépek be a paypal-ra, telefonról soha!
    De ha be akarsz lépni akkor nem a telefonodra jön az sms? Ha megint nem kaptad meg akkor a telefon spam üzenetnek veszi és ezért nem látod és ezért írtam ezt: Még mindig nézd azt a spam dolgot a telefonon.

A böngésző ne privát ablakú legyen, ne használj VPN-t vagy más IP cím elrejtőt, a PayPal ne legyen reklám blokkolva (egyébként sincs reklámjuk). Használd a Firfefox-ot, nálam most a 132.0.2 (64 bites) verzió megy, de ott ne legyen bekapcsolva a Felugró ablakok tiltása. (Beállítások, Adatvédelem és biztonság és az Engedélyek rész alatt van)

Ha már eddig eljutottál érdemes feljebb a Sütik és oldaladatoknál törölni a PayPal sütiket, az Adatok kezelése és a listában az összes PayPla sütit törölni ( az összes látható választása és mentés. Esetleg érdemes a böngésző gyorsítótárat is törölni és azután próbálkozni a PayPal belépéssel.

Nekem más a böngésző címsora azon oldalnál ami az első képeden van, de mondjuk én szándékosan nem magyar nyelven, hanem angolon hagyom a PayPal-t és nincs belépési problémám évek óta. Ezt a PayPal linket próbáld használni a belépéshez.

Új hozzászólás Aktív témák