- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Újabb
Kéred a eltárolt adatokról a hivatalos igazolásukat és kéred a fiók törlést és nem használod tovább a szolgáltatásukat.
...
miközben fent, csak hasonlóakra ismétlem, hogy mi a helyzet: a felület elérhetetlen, és nem volt egyértelmű ezidáig, hogy milyen státuszú a fiók;
vagy pedig leírom, hogy egy friss, addig nem létező beszélgetés miről szólt, méginkább hogyan is zajlott le, aminél meg lényeges, hogy az adott másik fél mikor, milyen előzetes információ alapján hogyan és mit válaszolt.
Ha múlt év közepén, és azóta nem csak az itt is láthatónak megfelelő képet kapok, hanem magyarázatot, már rég nincs miről beszélni.Nem ugyanaz, hogy te leírsz valamit, amivel nem leszek előrébb, vagy tény (pl. van egy postacímük), VAGY PEDIG, hogy állítasz olyat -azt sugallva, hogy az az én írásomból ered-, amit én nem írtam semmilyen formában, és kronologikusságában is eltér az általad olvasható, általam már nem módosítható tartalomtól; vagy egyértelmű nem megértése annak a hozzászólásnak, amire válaszolsz.
Nem az én gondolatom az sem, hogy én azt hinném, hogy a paypal olvasná a topikot, de a fentiek ismeretében a létén nem lepődöm meg.
Az meg picit errorra fut, hogy tudjam előre, hogy nem fog tetszeni valami, amit írsz, szóval ne olvassam el előre... vagy ezzel ezt akarod mondani, hogy te önmagad által egyértelműen kizárod, hogy bármi amit írnál számomra, hasznosnak lenne véleményzhető általam?
Ki dönt ekkor mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki dönt ekkor mégis?