Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok, menten megkergülök, valaki segítsen...
Adott a helyzet, a 10+ éves PayPal-fiókom, és a hozzá csatolt mobilszámom már nem áll rendelkezésre egy ideje, most viszont szükségem lenne a belépésre, mert arra kaptam fizetést külföldi fordításért.
De akármit csinálok, a rendszer nem enged be, és közvetlen üzenetet sem lehet nekik küldeni.
Amit próbáltam hívni USA-beli ügyfélszolgálatot, az pedig nem kapcsolható. Ilyen esetben mi a teendő?
Egy Reddites alfórumon találtam egy olyan tippet, hogy írjak az askpaypal@paypal.com címre, és küldjem el nekik az összes adatot, amivel be tudnak azonosítani (pl. ország, csatolt bankkártya/bankszámla utolsó 4 számjegye stb.). Megtettem, mellékeltem a legutóbb használt mobilszámomat is, de még nincs válasz, nem tudom, nézi-e ezt ott valaki egyáltalán, több éves fórum hozzászólás volt az alapja.
Az tiszta, hogy a közösségi médiában elérhető PayPal-repek nem jogosultak módosítani a telszámot, adatvédelmi dolgok miatt.
Viszont van esetleg lehetőség a Telekomnál bemenni, és kifejezetten megkérni őket, hogy olvassák be számomra a kapott SMS-en jött kódot?
Vagy adott telszámú SIM-kártyát kérni tőlük...már kezdek kifogyni az ötletekből, az az összeg meg sürgősen kellene az accountomról.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/