Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pxs

aktív tag

Sziasztok, menten megkergülök, valaki segítsen...
    Adott a helyzet, a 10+ éves PayPal-fiókom, és a hozzá csatolt mobilszámom már nem áll rendelkezésre egy ideje, most viszont szükségem lenne a belépésre, mert arra kaptam fizetést külföldi fordításért.

De akármit csinálok, a rendszer nem enged be, és közvetlen üzenetet sem lehet nekik küldeni.
    Amit próbáltam hívni USA-beli ügyfélszolgálatot, az pedig nem kapcsolható. Ilyen esetben mi a teendő?

Egy Reddites alfórumon találtam egy olyan tippet, hogy írjak az askpaypal@paypal.com címre, és küldjem el nekik az összes adatot, amivel be tudnak azonosítani (pl. ország, csatolt bankkártya/bankszámla utolsó 4 számjegye stb.). Megtettem, mellékeltem a legutóbb használt mobilszámomat is, de még nincs válasz, nem tudom, nézi-e ezt ott valaki egyáltalán, több éves fórum hozzászólás volt az alapja.

Az tiszta, hogy a közösségi médiában elérhető PayPal-repek nem jogosultak módosítani a telszámot, adatvédelmi dolgok miatt.

Viszont van esetleg lehetőség a Telekomnál bemenni, és kifejezetten megkérni őket, hogy olvassák be számomra a kapott SMS-en jött kódot?
    Vagy adott telszámú SIM-kártyát kérni tőlük...már kezdek kifogyni az ötletekből, az az összeg meg sürgősen kellene az accountomról.

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák